E-bike review

Review Victesse Magnum N3 HF 2018 met zeer nette afwerking

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

Zeer krachtige e-bike van Victesse

De Victesse Magnum zorgt met zijn krachtige voorwielmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden. Dagelijkse ritten leg je eenvoudig af op deze e-bike, maar ook voor langere tochten in het weekend is deze fiets prima geschikt. De Victesse Magnum is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne prijs.

Lekker compleet voor extra fietsgemak
De Victesse Magnum heeft niet alleen een motor die fijne ondersteuning biedt, maar is verder ook van allerlei gemakken voorzien om jouw rit zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zo beschikt hij over 3 versnellingen, een comfortabel zadel en handvatten met een fijne grip. Zo trap je niet alleen lekker licht, maar zit je ook nog eens als een koning(in) op je fiets.

Handig
Ook aan de veiligheid is gedacht. Zo is de Victesse Magnum voorzien van goed zichtbare verlichting die je door middel van een schakelaar gemakkelijk bedient. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige handremmen waarmee je altijd weer op tijd tot stilstand komt. Ook heeft deze e-bike een sterk slot met de mogelijkheid voor een insteekketting, zodat je jouw nieuwe Victesse met een gerust hart kunt achterlaten in het fietsenrek.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Victesse Magnum N3 HF 2018 Lage Instap
Goede fiets voor een hele goede prijs en ik vind het een hele mooie fiets. De accu gaat bij mij in stand 7-9 ongeveer 80 km mee. De vaart zit er snel in. Trapt wel onwijs zwaar als de accu niet aanstaat, maar waarschijnlijk kopen de meeste mensen de fiets daar niet voor. Verder hebben de handvatten een best grote omvang en zijn ze best glad. Als je met ondersteuning 9 over een hobbel gaat, moet je je stuur dus goed vasthouden!
Score: 9.0
ebike-site:
Review Victesse Magnum N3 HF 2018 Lage Instap
Deze Victesse Magnum N3 HF 2018 is zeer betaalbaar. Voor dat geld krijg je een zeer comfortabele fiets, met hele goede afwerking. De elektrische fiets heeft een lage instap. Het design van de fiets is erg simpel en mooi om te zien, hier is weinig op aan te merken. Een nadeel van de fiets is het remsysteem. De remmen zijn niet perfect afgesteld, waardoor deze vaak kunnen piepen tijdens het remmen. De handvatten zijn grof en glad, hierdoor kan je het gevoel krijgen dat de fiets uit je handen glipt tijdens het fietsen. Je hebt de mogelijkheid om de accu te upgraden in deze Victesse. Dit is slim als je vaak lange afstanden fietst. De gebruiksaanwijzingen bij deze fiets zijn minimaal, hierdoor kan het onduidelijk zijn welke functies je allemaal tot je beschikking hebt. De Victesse Magnum N3 HF 2018 is door de ANWB beoordeeld met een 7,2, dankzij zijn zeer krachtige voorwielmotor.
Score: 8.7


Conclusie

De Victesse Magnum N3 HF 2018 is een elektrische fiets met een lage instap. De fiets heeft een krachtige voorwielmotor. De ondersteuning tijdens het fietsen is zeer natuurlijk. Een nadeel is dat de remmen van deze e-bike erg piepen. Veel gebruikers van deze Victesse hebben hier last van. Deze Victesse is niet erg geschikt om te gebruiken zonder accu, dan fietst hij erg zwaar. Het design van de fiets is simpel en mooi. De afwerking is erg goed. De elektrische fiets heeft van de ANWB een 7,2 als cijfer gekregen, voor zeer goede rijeigenschappen en een krachtige motor.

8.9
 • Natuurlijke ondersteuning • Betaalbaar • Mooi design
 • Remmen piepen • Onpraktische handvatten • Niet geschikt om te fietsen zonder accu
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Magnum N3 HF

  E-bike Techniek

  Motortechniek Shengyi
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 190
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Victesse Magnum N3 HF 2018 Lage Instap

  icon: Victesse Magnum N3 HF 2018 Lage Instap

  Victesse - De Victesse Magnum zorgt met zijn krachtige voorwielmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden. Dagelijkse ritten leg je eenvoudig af op deze e-bike, maar ook voor langere tochten in het weekend is deze fiets prima geschikt. De Victesse Magnum is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes