728x90: Bol Ad

Robomow RT300

De beste deal van vandaag

Alternate

599,-

Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!

Robomow RT300 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, het nieuwste model (2021) Robomow RT300 is dé aanbevolen grasrobot voor een tuin tot 150m² met

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Normale verzendkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Robomow RT300

Algemeen

Merk Robomow
Fabrikantcode (sku) RT300
Release datum 2021
EAN code 4008423917253

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 53
Hoogte (centimeter) 26
Diepte (centimeter) 42
Gewicht ( kilogram ) 7,5

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 300
Maaibreedte ( centimeter ) 18
Maaihoogte (millimeter) 15 - 60
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 67
Maximale hellingshoek (procent) 30

Navigatie eigenschappen

Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Li-Ion
Oplaadtijd accu (minuten) 180
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 75
Robomow RT300 kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Robomow RT300 is van het merk Robomow en het merk Robomow is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Robomow robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Robomow producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Robomow RT300 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Robomow RT300 van Robomow is rt300. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Robomow SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Robomow RT300 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Robomow RT300  - Afbeelding 1Robomow RT300  - Afbeelding 2Robomow RT300  - Afbeelding 3Robomow RT300  - Afbeelding 4
Robomow RT300 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Robomow RT300 van Robomow geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de Robomow RT300 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Robomow voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Robomow RT300 heeft de volgende EAN code 4008423917253. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Robomow grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Robomow RT300 heeft een onderkant van kunststof.

Koop een Robomow grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Robomow RT300 kun je een gazon maaien van maximaal 300 m2.

Mulchen

Deze Robomow grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Robomow grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Robomow grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Robomow grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Robomow grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Robomow RT300 heeft een geluidsniveau van 67 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Robomow robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Robomow RT300 heeft een maximale hellingshoek van 30 %

Slimme Robomow robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze Robomow RT300 is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de Robomow robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme Robomow grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Robomow RT300 is 75 minuten.

Het nieuwste model (2021) Robomow RT300 is dé aanbevolen grasrobot voor een tuin tot 150m² met een basisstation voor compleet automatisch maaien. Na het gemakkelijk instellen van het wekelijks programma, vertrekt de RT300 uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Na iedere opdracht keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Zoals je al snel zult merken is Robomow ongelooflijk gebruiksvriendelijk.. In het menu voer je de grootte van je tuin in en het tijdstip dat je wilt maaien. De rest kun je aan de Robomow over laten.

Robomow biedt met de gratis App voor je Android de nieuwste innovatie om op een makkelijke manier via Bluetooth (BLE) je RT300 te programmeren, te verplaatsen en te maaien (afstandbediening). Kantel, optil en botssensoren zorgen ervoor dat de veiligheid van de gebruiker geen moment in gevaar komt. De RT300 beschikt over een in hoogte verstelbaar, zwevend maaidek. De robuuste aandrijfwielen maken de Robomow RT zeer wendbaar.

De RT300 heeft ook de mogelijkheid zichzelf naar één van de twee voorprogrammeerbare zones (startpunt) te rijden, zelfs als hij hierbij een tuinpad of terras over moet steken. De robot heeft een modus voor het maaien van gazonranden. De RT300 heeft tevens een diefstalbescherming (alarmsysteem). Met de RT300u is een nieuwe generatie van Robomow volautomatische mulchmaaiers voor iedereen beschikbaar. En hij heeft een zéér scherpe prijs voor deze volautomatische maairobot met basisstation !

ROBOMOW RT300

  • Gewicht: 7,5 kilogram
  • Maaibreedte: 18 centimeter
  • Mulching functie: Ja
  • Maximaal geluidsniveau: 67 decibel
  • Bediening via app: Ja
  • Maximale accu/batterijduur: 75 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Robomow RT300 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Prijzen vergelijken Robomow RT300 . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen