Expert korting festival banner

Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS

De beste deal van vandaag

fonQ

106,99

94,99

Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, heb je geen ruimte om een complete vuurtafel neer te zetten maar wil je toch

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 27 september 2022

Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
De tuinwinkel van ons allemaal
Uiterlijk 30 september in huis
Alles voor huis, tuin en dier
Minimaal 1 week

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 94,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 94,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Cosi fires: Relevante promoties

Populair

Nieuwste vuurtafels

Expert korting festival banner 5

Specificaties Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS

Algemeen

Merk Cosi Fires
Fabrikantcode (sku) Cosiscoop Original SS
Release datum 2020
EAN code 8712757464258

Fysieke kenmerken

Hoogte ( centimeter ) 30
Diameter ( cm ) 16
Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS kopen?
Actuele prijs: € 94,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS is van het merk Cosi fires en is een populair merk binnen de productgroep haarden. Het loont om de Cosi fires haarden bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een haarden fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke haard-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS van Cosi fires is cosiscoop original ss. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 1Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 2Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 3Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 4
Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS van Cosi fires geïntroduceerd op de markt. Een ouder haarden wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige haarden producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals haarden.

Wil je graag de Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Cosi fires voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS heeft de volgende EAN code 8712757464258. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen haarden en wordt maar éen keer uitgegeven.

Heb je geen ruimte om een complete vuurtafel neer te zetten maar wil je toch genieten van een heerlijke vlam die zorgt voor veel sfeer? De Cosiscoop Original SS zorgt voor veel gezelligheid! Deze gaslantaarn is makkelijk en veilig te gebruiken. Je gebruikt hem met een gascartouche, die je eenvoudig in de gaslantaarn kunt plaatsen. Hiermee kun je ongeveer 5 à 6 uur genieten van de vlam. De Cosi Scoop gaslantaarn is makkelijk te verplaatsen, zo kun je overal in de tuin genieten van de knisperende vlam.

Kenmerken

  • Afmeting: Ø16 x 30 centimeter
  • Materiaal: geborsteld RVS en glas
  • Inclusief draaghendel
  • Ook verkrijgbaar in het wit, zwart of olijfgroen
  • Warmteopbrengst: 0,4 kW
  • Type brandstof: Propaanbutaan
  • Inhoud: 0,19L
  • Brandduur: ongeveer 5 à 6 uur op een gascartouche 190 grams'

Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 5Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 6Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS - Afbeelding 7
COSI FIRES COSISCOOP ORIGINAL GASLANTAARN SS

  • Hoogte: 30 centimeter
  • Diameter: 16 cm

Kom je er niet uit bij het kopen van de Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze haard producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je haarden of staat jouw haard keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze haard keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Cosi Fires Cosiscoop Original Gaslantaarn SS

Expert korting festival banner 5
Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen