728x90: Wehkamp Ad

Wolf Garten A 370 E

De beste deal van vandaag

Alternate

218,22

144,90

Op voorraad

Wolf Garten A 370 E kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, een maaier zonder al teveel poespas, dat is de Wolf Garten A 370 E. Met deze 1600 watt elektrische

WOLF-Garten A-serie

Shop informatie

Verzendkosten: Normale verzendkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Wolf Garten A 370 E aanbiedingen

Alles voor in en om de tuin
Alternate aanbieding: vandaag 03:36 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 03:16 uur
Verstand van tuin en dier
Welkoop aanbieding: vandaag 03:36 uur
Professioneel Gereedschap & Accessoires
ToolMax aanbieding: vandaag 03:38 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 144,90?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 144,90

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Wolf Garten A 370 E

Algemeen

Merk Wolf Garten
Fabrikantcode (sku) A 370 E
Release datum Oktober 2018
EAN code 4008423861167
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter ) 37
Hoogte ( centimeter ) 43
Diepte ( centimeter ) 76
Gewicht ( kilogram ) 17
Vermogen (watt) 1600

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1600
Maximaal geluidsniveau (decibel) 96

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 37
Maaihoogte (millimeter) 25 - 75
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 40
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 6
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 350
Wolf Garten A 370 E kopen
Actuele prijs: € 144,90
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Wolf Garten A 370 E is van het merk Wolf Garten en is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Het loont om de Wolf Garten elektrische grasmaaiers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaier-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Wolf Garten A 370 E van Wolf Garten is a 370 e. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 1Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 2Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 3Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 4
Wolf Garten A 370 E is sinds oktober 2018 op de markt. In oktober 2018 is Wolf Garten A 370 E van Wolf Garten geïntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Wolf Garten A 370 E kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Wolf Garten voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Wolf Garten A 370 E heeft de volgende EAN code 4008423861167. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Wolf Garten A 370 E het predicaat "Top Product" gegeven.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Wolf Garten grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Wolf Garten grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Wolf Garten grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Wolf Garten A 370 E heeft een geluidsniveau van 96 decibel.

Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 5Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 6Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 7
Een Wolf Garten grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Wolf Garten A 370 E is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Wolf Garten grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Wolf Garten grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Wolf Garten A 370 E heeft een opvangcapaciteit van 40 liter.

Mulchen

Deze Wolf Garten grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Wolf Garten grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Wolf Garten A 370 E is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 8Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 9Wolf Garten A 370 E - Afbeelding 10
Een grasmaaier zoals de Wolf Garten A 370 E heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Wolf Garten balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Wolf Garten cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Wolf Garten kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Wolf Garten zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Wolf Garten A 370 E is een cirkelmaaier.

Koop een Wolf Garten grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Wolf Garten A 370 E kun je een gazon maaien van maximaal 350 m2.

Een maaier zonder al teveel poespas, dat is de Wolf Garten A 370 E. Met deze 1600 watt elektrische grasmaaier maai je met een breedte van 37 centimeter gazons tot zo'n 250 m². Je stelt deze maaihoogte centraal in op 1 van de 6 mogelijke hoogtes tussen de 25 en 75 millimeter. Het gras vang je op in de 40 liter opvangzak of je gebruikt de mulching functie. Hierbij versnipper je de grassprieten en worden ze in het gazon terug geblazen als natuurlijke bemesting. De ergonomische duwboom is volledig inklapbaar, zodat je de A 370 E na het maaien weer compact opbergt.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • 40 liter opvangbak

WOLF GARTEN A 370 E

 • Breedte: 37 centimeter
 • Hoogte: 43 centimeter
 • Diepte: 76 centimeter
 • Gewicht: 17 kilogram
 • Aandrijving: Elektrisch
 • Maaibreedte: 37 centimeter
 • Volume opvang: 40 liter
 • Mulching functie: Ja
 • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Wolf Garten A 370 E of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Wolf Garten A 370 E

Alles voor in en om de tuin
Alternate aanbieding: vandaag 03:36 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 03:16 uur
Verstand van tuin en dier
Welkoop aanbieding: vandaag 03:36 uur
Professioneel Gereedschap & Accessoires
ToolMax aanbieding: vandaag 03:38 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen