728x90: Bol Ad

Sunred SFT15B

De beste deal van vandaag

Coolblue

345,06

271,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Sunred SFT15B kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, deze terrasverwarmer van Sunred geeft een fijne warmte af en zorgt voor een unieke sfeer. Met de mooie, hoge

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Sunred SFT15B aanbiedingen

Alles voor een glimlach in de tuin
Coolblue aanbieding: vandaag 14:37 uur
Gereedschap voor iedereen
Gereedschapcentrum aanbieding: vandaag 10:48 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 05:24 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 271,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 271,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sunred SFT15B

Algemeen

Merk SunRed
Fabrikantcode (sku) SFT15B
Release datum 2019
EAN code 8718801852248
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter ) 42
Hoogte ( centimeter ) 208
Diepte ( centimeter ) 42
Kleur Zilver, Zwart

Gebruik & functies

Verwarmingsbereik ( m2 ) 50
Met verlichting
Draaibaar
Afstandsbediening meegeleverd
Traploos instelbaar
Aanpasbare intensiteit
Wielen
Montage oppervlak Vloer
Type terrasverwarmer Flame-heater
Ingebouwde speakers
Ophangbeugel meegeleverd
Statief meegeleverd
Waterbestendig

Warmtebron

Warmtebron Gas
Verbruikskosten per uur (euro) 2,06
Sunred SFT15B kopen
Actuele prijs: € 271,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Sunred SFT15B is van het merk SunRed en is een populair merk binnen de productgroep terrasverwarmers. Het loont om de SunRed terrasverwarmers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een terrasverwarmers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke terrasverwarmer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sunred SFT15B van SunRed is sft15b. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sunred SFT15B - Afbeelding 1Sunred SFT15B - Afbeelding 2Sunred SFT15B - Afbeelding 3Sunred SFT15B - Afbeelding 4
Sunred SFT15B is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Sunred SFT15B van SunRed geïntroduceerd op de markt. Een ouder terrasverwarmers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige terrasverwarmers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals terrasverwarmers.

Wil je graag de Sunred SFT15B kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van SunRed voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sunred SFT15B heeft de volgende EAN code 8718801852248. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen terrasverwarmers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Sunred SFT15B het predicaat "Top Product" gegeven.

Het warmtebereik van alle SunRed heaters is gemeten in een situatie van 18 °C zonder wind. In werkelijkheid kan het warmtebereik door invloed van wind minder zijn dan gegeven. De verwarmingsbron en het type verwarmingselement (alleen bij elektrische SunRed heaters) bepalen hoe gevoelig je heater is voor verschillende weersinvloeden. De Sunred SFT15B heeft een warmtebereik van 50 m2.

Type terrasverwarmer

Sunred SFT15B - Afbeelding 5Sunred SFT15B - Afbeelding 6Sunred SFT15B - Afbeelding 7
Er zijn verschillende SunRed terrasverwarmers. Denk dan aan een heatstrip voor gesloten ruimtes. Een flame heater met open vlam voor buiten. Een lounge (wand) heater, altijd elektrisch en speciaal voor zithoogte. Een elektrische parasol heater (lamp) voor in je parasol en een tafel heater die compact zijn voor op tafel. De Sunred SFT15B is een flame-heater.

Een SunRed terrasverwarmer werkt op gas of op elektriciteit. SunRed gas terrasverwarmers zijn relatief mobiel en hebben een groot bereik. Het gebruik van gas is in verhouding een stuk duurder dan het gebruik van elektriciteit. Elektrische SunRed terrasverwarmers verwarmen via een verwarmingselement en gebruik je zowel op besloten en open terrassen. Een elektrische heater biedt echter geen draadloze vrijheid. De Sunred SFT15B werkt op gas.

Verbruikskosten per uur

Wat zijn de gemiddelde kosten per uur wanneer de terrasverwarmer op de hoogste stand staat? Bij een elektrische terrasverwarmer is bij de berekening uitgegaan van een prijs van 0,22 euro per kilowattuur. Bij een gasheater is uitgegaan van 0,65 euro per kubieke meter gas. De Sunred SFT15B kost per uur gemiddeld 2,06 cent.

Deze terrasverwarmer van Sunred geeft een fijne warmte af en zorgt voor een unieke sfeer. Met de mooie, hoge vlam achter het glas verwarm je ieder terras razendsnel. Dankzij de wieltjes gemakkelijk te verplaatsen en sfeervol op iedere plek.

Sunred SFT15B - Afbeelding 8Sunred SFT15B - Afbeelding 9Sunred SFT15B - Afbeelding 10Sunred SFT15B - Afbeelding 11
SUNRED SFT15B

 • Breedte: 42 centimeter
 • Hoogte: 208 centimeter
 • Diepte: 42 centimeter
 • Verwarmingsbereik: 50 m2
 • Afstandsbediening meegeleverd: Nee
 • Waterbestendig: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sunred SFT15B of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze terrasverwarmer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je terrasverwarmers of staat jouw terrasverwarmer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze terrasverwarmer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Sunred SFT15B

Alles voor een glimlach in de tuin
Coolblue aanbieding: vandaag 14:37 uur
Gereedschap voor iedereen
Gereedschapcentrum aanbieding: vandaag 10:48 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 05:24 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen