728x90: Wehkamp Ad

Barbecook Visgrill

De beste deal van vandaag

Amazon

15,99

9,99

Beschikbaar

Barbecook Visgrill kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, nooit meer vis die aan het rooster blijft kleven of in stukken breekt, dankzij deze visgrill van

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: 1-5 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 25 juni 2022

Barbecook Visgrill aanbiedingen

Online Shopping
Beschikbaar
Alles voor huis, tuin en dier
1-5 werkdagen
Alles voor een glimlach in de tuin
We houden je op de hoogte
De tuinwinkel van ons allemaal
Uiterlijk 30 juni in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 9,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 9,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Barbecook Visgrill

Algemeen

Merk Barbecook
Fabrikantcode (sku) Visgrill
Release datum 2015
EAN code 5400269240752
Top Product

Fysieke kenmerken

Kleur Zilver
Vaatwasmachinebestendig
Barbecook Visgrill kopen?
Actuele prijs: € 9,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Barbecook Visgrill is van het merk Barbecook en het merk Barbecook is een populair merk binnen de productgroep accessoires. Barbecook accessoires kun je vinden in winkels en webshops. Barbecook producten behoren tot de topmerken accessoires in Nederland. Koop Barbecook Visgrill voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een accessoires fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke accessoires producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Barbecook Visgrill van Barbecook is visgrill. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Barbecook SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Barbecook Visgrill is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Barbecook Visgrill is sinds 2015 op de markt. In 2015 is Barbecook Visgrill van Barbecook geïntroduceerd op de markt. Een ouder accessoires wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige accessoires producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2015 zegt dus niet zoveel over producten, zoals accessoires.

Wil je graag de Barbecook Visgrill kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Barbecook voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Barbecook Visgrill heeft de volgende EAN code 5400269240752. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen accessoires en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Barbecook Visgrill het predicaat "Top Product" gegeven.

Nooit meer vis die aan het rooster blijft kleven of in stukken breekt, dankzij deze visgrill van Barbecook. Verchroomd rooster met houten handvat. Geschikt om tegelijk 3 vissen mee te grillen.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Barbecook Visgrill of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze buiten koken accessoire producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je accessoires of staat jouw buiten koken accessoire keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze buiten koken accessoire keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen