728x90: Bol Ad

Gardena Smart Sileno life 750


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Gardena Sileno serie


Omschrijving

Gardena Smart Sileno life 750 is van het merk Gardena en het merk Gardena is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Gardena robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Gardena producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Gardena Smart Sileno life 750 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gardena Smart Sileno life 750 van Gardena is smart sileno life 750. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gardena SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gardena Smart Sileno life 750 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gardena Smart Sileno life 750 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Gardena Smart Sileno life 750 van Gardena geÔntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de Gardena Smart Sileno life 750 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gardena voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gardena Smart Sileno life 750 heeft de volgende EAN code 4078500043922. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gardena Smart Sileno life 750 het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Gardena grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Gardena Smart Sileno life 750 heeft een onderkant van kunststof.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Gardena grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Gardena grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Gardena grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Gardena Smart Sileno life 750 heeft een geluidsniveau van 58 decibel.

Mulchen

Deze Gardena grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Gardena grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Gardena Smart Sileno life 750 is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

De Gardena Smart Sileno life 750 is zelfrijdend. Met een zelftrekkende of zelfrijdende grasmaaier hoef je hem niet voort te duwen; hooguit moet je hem af en toe nog een beetje bijsturen. Een zelfrijdende Gardena grasmaaier rijdt namelijk zelf langzaam vooruit. Dit komt vooral voor bij de zwaardere machines.

Koop een Gardena grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Gardena Smart Sileno life 750 kun je een gazon maaien van maximaal 750 m2.

Met de GARDENA smart SILENO Life 750 houd je vrije tijd over! Deze robotmaaier zorgt volledig automatisch voor een perfect gemaaid gazon zonder strepen dankzij het SensorCut-systeem. Deze slimme robotmaaier bedien je eenvoudig vanaf je smartphone of tablet met de gratis GARDENA smart app! Deze compacte maaier is geschikt voor hellingen tot 30 procent en hij manoeuvreert zich moeiteloos door smalle doorgangen. De maaitijden stel je eenvoudig in via de GARDENA smart App, zodat de maaier alleen aan het werk is wanneer jij dat wilt. Je zult hem overigens niet opmerken, want deze robotmaaier doet zijn werk fluisterstil. De smart SILENO Life zorgt ervoor dat je een mooi groen en gezond gazon krijgt. De 3 scherpe mesjes maaien steeds een klein stukje van het gras wat vervolgens als een natuurlijke meststof op het gazon blijft liggen. De robotmaaier is daarnaast uitermate veilig. Het grensdraad bakent het maaigebied af, zodat de robotmaaier precies weet waar hij moet maaien. Een zeer gevoelige botssensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet gehinderd wordt door obstakels in de tuin. Wanneer het apparaat wordt opgetild, stoppen de messen direct om verwondingen te voorkomen. Het installeren van deze robotmaaier is zeer eenvoudig. Plaats het laadstation op een willekeurige plek op de rand van het gazon. Leg vervolgens het begrenzingsdraad langs de rand van het gazon en bevestig het draad met de meegeleverde haringen. Koppel de smart Gateway aan de router en installeer de gratis GARDENA smart App. Volg de eenvoudige stappen in de app en de robotmaaier is vervolgens klaar voor gebruik!

GARDENA SMART SILENO LIFE 750

  • Aandrijving: Accu
  • Maaibreedte: 22 centimeter
  • Mulching functie: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gardena Smart Sileno life 750 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Specificaties Gardena Smart Sileno life 750

Algemeen

Merk Gardena
Fabrikantcode (sku) Smart Sileno Life 750
Release datum 2019
EAN code 4078500043922
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 7,3
Breedte (centimeter) 39
Hoogte (centimeter) 23
Diepte (centimeter) 60

Aandrijving

Aandrijving Accu
Maximaal geluidsniveau (decibel) 58

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 22
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Zelfrijdend
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 750
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen