970x250: Mediamarkt Ad

Bosch AdvancedRotak 750

De beste deal van vandaag

Coolblue

266,95

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Bosch AdvancedRotak 750 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - Comfortabel en effectief je gazon maaien doe je met de Bosch

Bosch AdvancedRotak serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 266,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 266,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch AdvancedRotak 750

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) AdvancedRotak 750
Release datum 2018
EAN code 3165140930581
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 17
Breedte (centimeter) 50
Hoogte (centimeter) 49
Diepte (centimeter) 80

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1700
Maximaal geluidsniveau (decibel) 88

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 45
Maaihoogte (millimeter) 20 - 80
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 50
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 7
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Inklapbare duwboom
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 500
Bosch AdvancedRotak 750 kopen?
Actuele prijs: € 266,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch AdvancedRotak 750 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft de volgende EAN code 3165140930581. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrisch en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel elektrisch en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch AdvancedRotak 750 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 1Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 2Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 3Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 4
De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch AdvancedRotak 750 het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft een onderkant van kunststof.

Gras opvangbak

Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Bosch AdvancedRotak 750 is voorzien van een gras opvangsysteem.

Instellen maaihoogte

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Bosch AdvancedRotak 750 is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 5Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 6Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 7
Een grasmaaier zoals de Bosch AdvancedRotak 750 heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijden/knippen. De Circelmaaier zuigt het gras omhoog en wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). De Kooimaaier kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras en als laatste hebben we de Zweefmaaier. Die zweeft zonder wielen boven de grond en wordt het gras afgeslagen. De Bosch AdvancedRotak 750 is een cirkelmaaier.

Consumentenbond Beste uit de Test - Comfortabel en effectief je gazon maaien doe je met de Bosch AdvancedRotak 750. Deze 1700 watt elektrische grasmaaier is voorzien van een ErgoSlide handvat, waardoor je een prettige grip op de grasmaaier hebt. Daarnaast is de handgreep telescopisch en voorzien van meerdere drukschakelaar. Je stelt de maaihoogte centraal en eenvoudig in op 7 mogelijke hoogtes tussen de 20 en 80 millimeter. De lagers en rubberen wielcoating zorgen ervoor dat je stabiel en relatief stil je gazon maait. Na het maaien hoef je niet meer te harken dankzij de 50 liter opvangbak. Extra handig aan deze bak is dat hij inklapbaar is. Je slaat de AdvancedRotak 750 dus compact op in je schuur.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

BOSCH ADVANCEDROTAK 750

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 45 centimeter
  • Volume opvang: 50 liter
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch AdvancedRotak 750 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrisch kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrisch of staat jouw elektrisch keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrisch keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch AdvancedRotak 750. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen