Expert korting festival banner

Bosch AdvancedRotak 750

De beste deal van vandaag

Coolblue

257,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Bosch AdvancedRotak 750 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - Comfortabel en effectief je gazon maaien doe je met de Bosch

Bosch AdvancedRotak serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 27 september 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 257,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 257,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties Bosch AdvancedRotak 750

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) AdvancedRotak 750
Release datum 2018
EAN code 3165140930581
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 17
Breedte (centimeter) 50
Hoogte (centimeter) 49
Diepte (centimeter) 80

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1700
Maximaal geluidsniveau (decibel) 88

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 45
Maaihoogte (millimeter) 20 - 80
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 50
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 7
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Inklapbare duwboom
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 500
Bosch AdvancedRotak 750 kopen?
Actuele prijs: € 257,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Bosch AdvancedRotak 750 is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Het loont om de Bosch elektrische grasmaaiers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaier-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch AdvancedRotak 750 van Bosch is advancedrotak 750. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 1Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 2Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 3Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 4
Bosch AdvancedRotak 750 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Bosch AdvancedRotak 750 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Bosch AdvancedRotak 750 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft de volgende EAN code 3165140930581. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel elektrische grasmaaiers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch AdvancedRotak 750 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch AdvancedRotak 750 het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 5Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 6Bosch AdvancedRotak 750 - Afbeelding 7
Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Bosch grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft een onderkant van kunststof.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Bosch grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Bosch grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Bosch grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft een geluidsniveau van 88 decibel.

Een Bosch grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Bosch AdvancedRotak 750 is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Bosch grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Bosch grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Bosch AdvancedRotak 750 heeft een opvangcapaciteit van 50 liter.

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Bosch AdvancedRotak 750 is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Bosch AdvancedRotak 750 heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Bosch balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Bosch cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Bosch kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Bosch zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Bosch AdvancedRotak 750 is een cirkelmaaier.

Het is een groot voordeel als de Bosch grasmaaier ook buiten de wielen maait. De grasmaaier heeft graskammen aan de zijkant of een maaidek dat buiten de wielen uitsteekt. Op die manier neem je ook graskanten mee en hoef je die (grotendeels) niet nog na te trimmen.

Koop een Bosch grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Bosch AdvancedRotak 750 kun je een gazon maaien van maximaal 500 m2.

Consumentenbond Beste uit de Test - Comfortabel en effectief je gazon maaien doe je met de Bosch AdvancedRotak 750. Deze 1700 watt elektrische grasmaaier is voorzien van een ErgoSlide handvat, waardoor je een prettige grip op de grasmaaier hebt. Daarnaast is de handgreep telescopisch en voorzien van meerdere drukschakelaar. Je stelt de maaihoogte centraal en eenvoudig in op 7 mogelijke hoogtes tussen de 20 en 80 millimeter. De lagers en rubberen wielcoating zorgen ervoor dat je stabiel en relatief stil je gazon maait. Na het maaien hoef je niet meer te harken dankzij de 50 liter opvangbak. Extra handig aan deze bak is dat hij inklapbaar is. Je slaat de AdvancedRotak 750 dus compact op in je schuur.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

BOSCH ADVANCEDROTAK 750

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 45 centimeter
  • Volume opvang: 50 liter
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch AdvancedRotak 750 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Bosch AdvancedRotak 750

Expert korting festival banner 5

Prijzen vergelijken Bosch AdvancedRotak 750. Beste deal van vandaag!

Expert korting festival banner 2

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen