970x250: Mediamarkt Ad

Cosi Fires Cosicube 99 Beschermhoes


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Cosi Fires Cosicube 99 Beschermhoes kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Cosi fires voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Cosi Fires Cosicube 99 Beschermhoes heeft de volgende EAN code 8712757400003. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen haarden en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Bescherm je Cosi Fires terrashaard tegen verschillende weersinvloeden met deze stevige hoes van PE kunststof. Deze all wheater beschermhoes is van hele goede kwaliteit en heeft een UV-bescherming zodat de hoes lang zijn zwarte kleur behoudt.

Let op: er wordt standaard een hoes meegeleverd met een Cosi Fires terrashaard. Deze hoes is handig wanneer je oude hoes aan vervanging toe is.

  • Beschermhoes voor de Cosicube 99
  • De hoes beschermt je haard tegen weer en wind
  • Gemaakt van stevig polyethyleen (PE)
  • De hoes is ter vervanging van de meegeleverde hoes

Kom je er niet uit bij het kopen van de Cosi Fires Cosicube 99 Beschermhoes of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze haarden kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je haarden of staat jouw haarden keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze haarden keuzehulp.

Specificaties Cosi Fires Cosicube 99 Beschermhoes

Algemeen

Merk Cosi Fires
Fabrikantcode (sku) Beschermhoes Cosicube 99
Release datum 2018
EAN code 8712757400003

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 105
Hoogte (centimeter) 56
Materiaal Kunststof
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen