728x90: Bol Ad

Weber iGrill 2

De beste deal van vandaag

Coolblue

142,40

111,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Weber iGrill 2 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Weber iGrill 2 weet je precies wanneer het vlees op de juiste temperatuur is. De sensor staat via

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 11 augustus 2022

Weber iGrill 2 aanbiedingen

Alles voor een glimlach in de tuin
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
De tuinwinkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
BBQ warenhuis
Beschikbaar
Alles voor huis, tuin en dier
3-5 werkdagen
De BBQ winkel
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 111,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 111,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Weber iGrill 2

Algemeen

Merk Weber
Fabrikantcode (sku) iGrill 2
Release datum 2018
EAN code 0077924052453
Top Product

Algemeen

Brandstof / type Weber
Weber iGrill 2 kopen?
Actuele prijs: € 111,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Weber iGrill 2 is van het merk Weber en het merk Weber is een populair merk binnen de productgroep accessoires. Weber accessoires kun je vinden in winkels en webshops. Weber producten behoren tot de topmerken accessoires in Nederland. Koop Weber iGrill 2 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een accessoires fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke accessoires producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Weber iGrill 2 van Weber is igrill 2. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Weber SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Weber iGrill 2 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Weber iGrill 2 - Afbeelding 1Weber iGrill 2 - Afbeelding 2Weber iGrill 2 - Afbeelding 3Weber iGrill 2 - Afbeelding 4
Weber iGrill 2 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Weber iGrill 2 van Weber geïntroduceerd op de markt. Een ouder accessoires wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige accessoires producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals accessoires.

Wil je graag de Weber iGrill 2 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Weber voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Weber iGrill 2 heeft de volgende EAN code 0077924052453. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen accessoires en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Weber iGrill 2 het predicaat "Top Product" gegeven.

Met de Weber iGrill 2 weet je precies wanneer het vlees op de juiste temperatuur is. De sensor staat via bluetooth direct in verbinding met je smartphone of tablet. Zodra je de app (iOS en Android) hebt geïnstalleerd, lees je hier de temperatuur eenvoudig op af. Daarnaast wordt de temperatuur ook op de sensor weergegeven. Je koppelt maximaal 4 verschillende iGrill vleesthermometers aan de iGrill 2

IN DE DOOS

  • Vleesthermostaat (2x)
  • Kleurindicator (2x)
  • AA batterij (2x)
  • Handleiding

Kom je er niet uit bij het kopen van de Weber iGrill 2 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze buiten koken accessoire producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je accessoires of staat jouw buiten koken accessoire keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze buiten koken accessoire keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen