728x90: Wehkamp Ad

Lego Architecture 21039 Shanghai

De beste deal van vandaag

Lego

68,-

64,99

Product uit de handel

Lego Architecture 21039 Shanghai kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bouw je eigen versie van Shanghai met zijn mengeling van historische en moderne Chinese

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 25 november 2021

Lego Architecture 21039 Shanghai aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Actueel en verrassend
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Architecture 21039 Shanghai

Speelset

Fabrikantcode 21039
Adviesleeftijd 12+

Kenmerken

Aantal onderdelen 597
Lego Architecture 21039 Shanghai kopen?
Actuele prijs: € 64,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Architecture 21039 Shanghai

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Architecture 21039 Shanghai van Lego Architecture is 21039. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Architecture 21039 Shanghai is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 12+ jaar. Lego Architecture 21039 Shanghai wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 12+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal onderdelen

Lego Architecture 21039 Shanghai - Afbeelding 1Lego Architecture 21039 Shanghai - Afbeelding 2Lego Architecture 21039 Shanghai - Afbeelding 3
De Lego Architecture 21039 Shanghai heeft in totaal 597 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bouw je eigen versie van Shanghai met zijn mengeling van historische en moderne Chinese architectuur met dit realistische model met productnummer 21039 uit de Lego Architecture Skyline collectie. Dit verzamelobject van Lego stenen bestaat uit beroemde bezienswaardigheden van de stad zoals de Chenghuangtempel, de Longhua-tempel met pagode, het Radisson Blu Hotel, de Bund, de Pareltoren van het Oosten, het World Financial Center, de Shanghai Tower en de Huangpu-rivier. Het geheel is afgewerkt met een decoratief Shanghai-naamplaatje. De Lego Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die in huis of op kantoor kunnen worden tentoongesteld. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. Elke speelset heeft een natuurgetrouw kleurenschema en is nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge verhoudingen.


IN DE DOOS

  • De speelset bestaat uit beroemde bezienswaardigheden: de Chenghuangtempel, de Longhua-tempel met pagode, het Radisson Blu Hotel, de Bund, de Pareltoren van het Oosten, het World Financial Center en de Shanghai Tower.
  • Inclusief 4x32 bouwplaat met tegels en decoratief Shanghai-naamplaatje.
  • Afmetingen: ongeveer 25 centimeter hoog, 28 centimeter breed en 7 centimeter diep.

Lego 21039 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 21039 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 21039 bouwinstructies.

LEGO ARCHITECTURE 21039 SHANGHAI

  • Fabrikantcode: 21039
  • Adviesleeftijd: 12+
  • Aantal onderdelen: 597

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Architecture 21039 Shanghai of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen