728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel

De beste deal van vandaag

Lego

299,95

89,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, organiseer een heroïsch gevecht op de luchthaven met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 30 november 2021

Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, woensdag in huis
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel

Speelset

Fabrikantcode 76051
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 807

Technisch

Werkt op batterijen (type)
Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel kopen?
Actuele prijs: € 89,99

REVIEW

9.2
 • Coole minifiguren • Assecoires • Details • Makkelijk combineren
 • Redelijk klein
 • Experts

  3 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel geven in totaal een 9.2 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel

  Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel van Lego Marvel Super Heroes is 76051. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

  Adviesleeftijd

  Voor Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 4
  Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

  Aantal onderdelen

  De Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel heeft in totaal 807 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

  Organiseer een heroïsch gevecht op de luchthaven met verkeerstoren met 2 verschillende ontploffuncties en een bagagewagentje met ontploffende aanhangwagen. Vouw de vleugels van de Quinjet naar buiten om op te stijgen en open het achterluik om een touw naar Captain America te werpen. Draai de schakelaar om de verborgen noppenschieters van de jet tevoorschijn te laten komen. Inclusief 6 minifiguren: Captain America, Winter Soldier, Scarlet Witch, Iron Man, War Machine en Agent 13, plus een Ant-Man microfiguur en een grote Giant Man figuur om zelf te bouwen.


  IN DE DOOS

  • Inclusief 6 minifiguren: Captain America, Winter Soldier, Scarlet Witch, Iron Man, War Machine en Agent 13, plus een Ant-Man microfiguur en een grote Giant Man figuur om zelf te bouwen.
  • Verkeerstoren inclusief controleruimte met draaistoel, kantoor op de tweede etage met computerscherm, kastjes die open kunnen en muur met ontploffunctie, kamer op de eerste etage met zijdeur die open kan en kisten met ontploffunctie (te activeren door de Ant-Man microfiguur door een kleine opening in de muurte duwen), plus een hek.
  • Draai de schakelaar op de Quinjet en de onder de vleugels verborgen noppenschieters komen tevoorschijn. De Quinjet heeft twee cockpits die open kunnen, uitvouwbare vleugels voor kruisvlucht en starten/landen en een beweegbaar achterluik met een touw dat door een minifiguur kan worden vastgegrepen.
  • Activeer de ontploffunctie op de aanhanger achter het bagagewagentje om de 3 koffers naar alle kanten te laten vliegen!
  • Pak een minifiguur op met de Giant Man figuur met beweegbaar hoofd, armen en benen.
  • Wapens: Winter Soldier’s geweer, War Machine’s schouder-noppenschieter en een baton.
  • Accessoires: Captain America’s schild, Scarlet Witch’s tovernoppen en Iron Man’s krachtelement.
  • Inclusief stripboek!
  • De verkeerstoren is 27 centimeter hoog, 23 centimeter breed en 8 centimeter lang
  • De Quinjet is 9 centimeter hoog, 20 centimeter lang en 31 centimeter breed in vliegstand, en 19 centimeter breed met de vleugels in start-/landpositie.
  • Het bagagekarretje is 4 centimeter hoog, 16 centimeter lang en 3 centimeter breed
  • DeGiant Man-figuur is 14 centimeter hoog

  Lego 76051 bouwinstructies

  Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel - Afbeelding 7
  De bouwinstructies voor de Lego 76051 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76051 bouwinstructies.

  LEGO MARVEL SUPER HEROES 76051 SUPER HERO VLIEGVELDDUEL

  • Fabrikantcode: 76051
  • Adviesleeftijd: 8-14
  • Aantal minifiguren: 6
  • Aantal onderdelen: 807

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76051 Super Hero Vliegveldduel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen