728x90: Wehkamp Ad

Lego Friends 41335 Mia's boomhut

De beste deal van vandaag

Lego

34,99

Product uit de handel

Lego Friends 41335 Mia's boomhut kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help Mia om haar broers boomhut om te vormen tot de perfecte afspreekplek in het park voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 9 mei 2021

Lego Friends 41335 Mia's boomhut aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 34,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 34,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Friends 41335 Mia's boomhut

Speelset

Fabrikantcode 41335
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 351
Lego Friends 41335 Mia's boomhut kopen?
Actuele prijs: € 34,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Friends 41335 Mia's boomhut

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Friends 41335 Mia's boomhut van Lego Friends is 41335. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Friends 41335 Mia's boomhut is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Friends 41335 Mia's boomhut wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 1Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 2Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 3Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 4
Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Friends 41335 Mia's boomhut wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Friends 41335 Mia's boomhut heeft in totaal 351 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Help Mia om haar broers boomhut om te vormen tot de perfecte afspreekplek in het park voor al haar vriendinnen. Stop Daniels spullen in een doos onder het dak voor hij naar de universiteit vertrekt en help Mia alles te versieren door fotos van haar vriendinnen en familie op te hangen. Klauter langs het net omhoog naar de tweede verdieping en gebruik het waterpistool om ongewenste bezoekers op een afstand te houden! Glijd daarna omlaag langs de tokkelbaan om op bezoek te gaan bij Mias konijntje Mimì in haar huisje en geef haar een lekkere wortel.


IN DE DOOS

  • Inclusief minipoppetjes van Mia en Daniel, plus figuurtjes van Mimì het konijn en Cinnamon de vogel.
  • Omvat een boomhut die toegankelijk is via een ladder of klauternet, een zolder met een openend dak en opbergkist, een boomstam met opbergkist en een konijnenhuisje.
  • Accessoire-elementen: een skateboard, een waterpistool, een fakkel, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een pizza, een mok met daarop I love Heartlake City, een bordspel, een kaart van Heartlake City Park, een boemerang, een tegel met een liefdesbrief, een bal, een vogelnestje, een ei en een wortel.
  • De boomhut is ongeveer 16 centimeter hoog, 17 centimeter breed en 16 centimeter diep.
  • Het konijnenhuisje is ongeveer 3 centimeter hoog, 4 centimeter breed en 3 centimeter diep.

Lego 41335 bouwinstructies

Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 5Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 6Lego Friends 41335 Mia's boomhut - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41335 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41335 bouwinstructies.

LEGO FRIENDS 41335 MIA'S BOOMHUT

  • Fabrikantcode: 41335
  • Adviesleeftijd: 6-12
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 351

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Friends 41335 Mia's boomhut of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Friends 41335 Mia's boomhut. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen