728x90: Wehkamp Ad

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait

De beste deal van vandaag

Lego

96,40

89,99

Product uit de handel

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, dit spannende Verdediging van Crait Lego Star Wars speelgoed beschikt over alles

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 22 oktober 2021

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 7 december in huis
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait

Algemeen

Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 75202
Adviesleeftijd 9-14

Kenmerken

Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 746
Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait kopen?
Actuele prijs: € 89,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait is van het merk Lego Star Wars en het merk Lego Star Wars is een populair merk binnen de productgroep lego. Lego Star Wars lego kun je vinden in winkels en webshops. Lego Star Wars producten behoren tot de topmerken lego in Nederland. Koop Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Fabrikantcode van Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait van Lego Star Wars is 75202. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 1Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 2Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 3Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 4
Voor Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 9-14 jaar. Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 9-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Star Wars minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Star Wars 75202 Verdediging van Crait wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait heeft in totaal 746 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Dit spannende Verdediging van Crait Lego Star Wars speelgoed beschikt over alles wat een verzetsstrijder nodig heeft om de legendarische eindstrijd uit Star Wars: The Last Jedi na te spelen. De speelset bevat een zeer gedetailleerde Resistance Ski Speeder met veermechanisme-geschut, een verwijderbaar motorgedeelte, een minifiguurcockpit en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht. Er is ook een commandotoren met een noppenschieter bovenop en diverse wapens en gereedschappen, plus een uitklapbare loopgraaf met draaiend laserkanon, veermechanisme-geschut en een geschutsopstelling met noppenschieter. Inclusief 5 minifiguren.

Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 5Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 6Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief 5 minifiguren: Captain Poe Dameron, Admiral Ematt, een Resistance Trooper en 2 First Order Snowtroopers.
 • De speelset bestaat uit een Resistance Ski Speeder, commandotoren en een uitvouwbare loopgraaf.
 • De Ski Speeder is voorzien van 2 wapens met veermechanisme, een verwijderbaar motorgedeelte, een minifiguurcockpit en een stabilisator die omlaag kan worden gebracht.
 • De loopgraaf heeft een draaibaar laserkanon met veermechanisme-geschut en een geschutsopstelling met noppenschieter.
 • De commandotoren van 3 verdiepingen heeft opslagruimte voor de meegeleverde wapen- en gereedschapselementen.
 • Wapens: een blasterpistool en 6 blasters.
 • Ook inclusief Admiral Ematts elektroverrekijker.
 • De Ski Speeder is ongeveer 12 centimeter hoog, 22 centimeter lang en 38 centimeter breed.
 • De commandotoren inclusief loopgraaf is ongeveer 12 centimeter hoog, 21 centimeter breed en 9 centimeter diep.

Lego 75202 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 75202 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75202 bouwinstructies.

LEGO STAR WARS 75202 VERDEDIGING VAN CRAIT

 • Fabrikantcode: 75202
 • Adviesleeftijd: 9-14
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 746

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Star Wars 75202 Verdediging van Crait of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen