728x90: Wehkamp Ad

Lego Friends 41340 Vriendschapshuis

De beste deal van vandaag

Lego

199,99

74,99

Product uit de handel

Lego Friends 41340 Vriendschapshuis kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, het Lego Friends Vriendschapshuis is de ultieme uitvalsbasis voor speciale momenten voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Friends 41340 Vriendschapshuis aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
1 - 2 weken
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 74,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 74,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Friends 41340 Vriendschapshuis

Speelset

Fabrikantcode 41340
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 722
Lego Friends 41340 Vriendschapshuis kopen?
Actuele prijs: € 74,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Friends 41340 Vriendschapshuis

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Friends 41340 Vriendschapshuis van Lego Friends is 41340. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Friends 41340 Vriendschapshuis is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Friends 41340 Vriendschapshuis wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 1Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 2Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 3Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 4
Het aantal Lego Friends minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Friends 41340 Vriendschapshuis wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Friends 41340 Vriendschapshuis heeft in totaal 722 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Het Lego Friends Vriendschapshuis is de ultieme uitvalsbasis voor speciale momenten voor de vriendinnen van Heartlake City, of het nu gaat om avonturen beleven of om heerlijk relaxen. Dit populaire kinderspeelgoed bestaat uit een keuken, een woonkamer met knutseltafel, een slaapkamer met dubbelzijdig tv-scherm, een terras met luidsprekers, een barbecue, een jacuzzi, een sapbar en een uitkijktoren op het dak. Buiten vind je een schommel, een fiets met een aanhangwagen vol gereedschap en allerlei coole functies in deze omgebouwde brandweerkazerne, zoals een werkende katrol, een alarm, een stang, een glijbaan en een garage met een deur die open kan. Inclusief 3 minipoppetjes en 3 dierenfiguren.


IN DE DOOS

 • Inclusief minipoppetjes van Olivia, Emma en Andrea, plus figuren van Dash de hond, Rumble de hamster en Cinnamon het konijn.
 • Deze omgebouwde brandweerkazerne van 4 verdiepingen bestaat uit een garage, een keuken, een woonkamer, een slaapkamer, een dakterras, een showterras, een balkon met barbecue aan de zijkant, een echt werkende katrol, een brievenbus, een draaiende brandweerstang en een glijbaan, plus een vriendschapsboom met een schommel en een fiets met aanhanger.
 • In de garage vind je een hamsterwiel met buizen.
 • De keuken omvat een koelkast, een magnetron, een gootsteen, een fornuis en een werkblad.
 • In de woonkamer is er een knutseltafel met 5 krukjes en kasten die open kunnen.
 • De slaapkamer heeft 5 bedden en een dubbelzijdig tv-scherm/geheim missiescherm.
 • Het dakterras heeft een jacuzzi, een sapbar, een muziekinstallatie en een uitkijktoren met ladder en telescoop.
 • Accessoire-elementen: 2 walkietalkies, gereedschap, een gitaar, popcorn, een pizza, een theepot, een fles afwasmiddel, een knutseldoos, een schaar, geïllustreerde tegels, 5 stoffen dekens, een mp3-speler, cocktailglazen en een wortel.
 • Ga chillen in het Vriendschapshuis met de meiden van Heartlake City en beleef een ontspannend dagje in de jacuzzi met muziek, ga knutselen met Emma of geniet van het nieuwste optreden van Andrea met dit populaire kinderspeelgoed.
 • Gebruik de werkende katrol om spullen het huis in te hijsen.
 • Sta meteen paraat als er een missie binnenkomt: draai de tv in de slaapkamer om het geheime missiescherm te zien en verzin een plan om de stad te redden!
 • Glijd omlaag langs de brandweerstang, spring op de fiets en ga ervandoor met Olivias aanhanger vol met gereedschap.
 • Kijk hoe de hamster rondrent in zijn wiel, speel met de hond onder de vriendschapsboom en geef het konijntje een sappige wortel.
 • Geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Het Vriendschapshuis is ongeveer 30 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 12 centimeter diep.
 • De vriendschapsboom is ongeveer 10 centimeter hoog, 19 centimeter breed en 3 centimeter diep.
 • De fiets met aanhanger is ongeveer 10 centimeter lang, 4 centimeter breed en 1 centimeter hoog.
 • Parkeer Olivias missievoertuig (productnummer 41330) in de garage om nog sneller reddingsacties te kunnen ondernemen!

Lego 41340 bouwinstructies

Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 5Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 6Lego Friends 41340 Vriendschapshuis - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41340 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41340 bouwinstructies.

LEGO FRIENDS 41340 VRIENDSCHAPSHUIS

 • Fabrikantcode: 41340
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 722

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Friends 41340 Vriendschapshuis of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen