728x90: Wehkamp Ad

Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel

De beste deal van vandaag

Lego

84,99

Product uit de handel

Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, lego Disney Assepoesters droomkasteel is de ultieme speelset voor het naspelen

Meer kastelen

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 19 oktober 2021

Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 84,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 84,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel

Speelset

Fabrikantcode 41154
Adviesleeftijd 6-12

Kenmerken

Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 585
Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel kopen?
Actuele prijs: € 84,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel van Lego Disney is 41154. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6-12 jaar. Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 1Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 2Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 3Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 4
Het aantal Lego Disney minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Disney 41154 Assepoesters droomkasteel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel heeft in totaal 585 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Lego Disney Assepoesters droomkasteel is de ultieme speelset voor het naspelen van sprookjes, of je nu scènes uit Disneys Assepoester naspeelt of zelf nieuwe verhalen bedenkt. Dankzij de grootse eetkamer, de slaapkamer, de kleedruimte, de keuken, de open haard en het balkon is er veel om te verkennen en zijn er allerlei verborgen geheimen om te ontdekken in dit populaire speelgoed voor kinderen. Ga creatief aan de slag met het modulaire ontwerp en verplaats eenvoudig onderdelen van het model of gebruik kamers uit het kasteel in andere compatibele Lego


IN DE DOOS

 • Inclusief minipoppetjes van Assepoester en haar droomprins, plus een veulenfiguur en 2 muisfiguren.
 • De speelset bestaat uit een modulair kasteel van 3 verdiepingen, een pompoenveldje, een hindernis en een wagen die door het veulen kan worden voortgetrokken.
 • Het kasteel bevat een eetzaal met tafels en stoelen, een slaapkamer met een geheim vak in het bed dat open kan, een draaiende open haard met een verborgen verstopplek, een balkon met een draaiende dansvloer, een keuken, een kleedruimte met kaptafel en een loungegedeelte met chaise longue.
 • Accessoires: een tegel met afbeelding van een glazen muiltje, een boek dat open kan, een uitnodiging, parfumflesjes, een juweel, een haarborstel, haarstrikjes, croissants, koekjes, kaas, pompoenen, een waterfles, een pan, een pot en glazen.
 • Pas de speelset aan door onderdelen te verplaatsen, te verwijderen of toe te voegen, zoals de troon, het fornuis, de kaptafel en het bankje.
 • Verplaats kamers en deel ze opnieuw in om elke keer in een ander kasteel te kunnen spelen of combineer en verwissel onderdelen van dit model met onderdelen uit compatibele Lego eelgoed voor kinderen is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • Assepoesters droomkasteel is ongeveer 34 centimeter hoog, 25 centimeter breed en 12 centimeter diep.
 • De kar (zonder paard) is ongeveer 4 centimeter hoog, 9 centimeter lang en 5 centimeter breed.

Lego 41154 bouwinstructies

Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 5Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 6Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel - Afbeelding 7
De bouwinstructies voor de Lego 41154 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41154 bouwinstructies.

LEGO DISNEY 41154 ASSEPOESTERS DROOMKASTEEL

 • Fabrikantcode: 41154
 • Adviesleeftijd: 6-12
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 585

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Disney 41154 Assepoesters droomkasteel. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen