Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings

Prijzen vergelijken augustus 2020

Lego

259,99

Tijdelijk niet op voorraad

Neem een kijkje op een levendig plein met deze gebouwenset die speciaal is ontworpen voor het 10-jarige jubileum van de serie Lego modulaire gebouwen. Deze speelset zit vol schitterende, geraffineerde details en leuke verrassingen. De afzonderlijke

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 8 juli 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 259,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 259,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings

Speelset

Fabrikantcode 10255
EAN code 8723128652723
Leeftijd 16+

Kenmerken

Aantal minifiguren 8
Aantal onderdelen 4002

Technisch

Werkt op batterijen (type)
Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings prijzen?
Actuele prijs: € 259,99

REVIEW

9.1
 • Details • Mooi design • Groot • Verschillende figuren
 • Weinig figuren • Prijs
 • Experts

  2 bedrijven die een review hebben geschreven over de Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings geven in totaal een 9.1 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Adviesleeftijd

  Per lego product en dus ook voor de Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings is er een aanbevolen leeftijd wat via regelgeving wordt bepaald. De aanbevolen leeftijd voor dit product is 16+ jaar.

  Aantal minifiguren / poppetjes

  Het aantal minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar men naar kijkt als je de lego wilt kopen. Dit pakket heeft in totaal 8 poppetjes.

  Aantal onderdelen

  De Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings heeft in totaal 4002 onderdelen in de doos.

  Neem een kijkje op een levendig plein met deze gebouwenset die speciaal is ontworpen voor het 10-jarige jubileum van de serie Lego modulaire gebouwen. Deze speelset zit vol schitterende, geraffineerde details en leuke verrassingen. De afzonderlijke gebouwdelen zijn eenvoudig te verwijderen zodat je de gedetailleerde interieurs kunt bekijken, inclusief begane grond met een bakkerij, bloemenwinkel en café, eerste verdieping met muziekwinkel, fotostudio en tandartspraktijk en een bovenverdieping met dansstudio en een appartement met toegang tot het dakterras met barbecue. Aan de buitenkant van het gebouw vind je een gedetailleerd trottoir met cafémeubilair, een fontein, straatlantaarns en een sierlijke gevel met fraai gedetailleerde ramen en deuren, drie winkelborden om zelf te bouwen, een torentje met spits en een decoratieve daklijst. Inclusief acht minifiguren en een baby.

  IN DE DOOS

  • Inclusief acht minifiguren: tandarts, barman, bakker, bloemist, muziekwinkelmedewerker, danser, fotograaf en Lego fan, plus een baby-figuurtje.
  • Het gebouwencomplex heeft een realistische, sierlijke voorgevel met gedetailleerde ramen en deuren, drie winkelborden, een toren met spits, een decoratieve daklijst en dakterras, plus een gedetailleerd trottoir met fontein, terrasmeubilair en twee straatlantaarns.
  • Op de begane grond: bakkerij met toonbank, kassa, schappen, oven die open kan, bruidstaart en diverse lekkernijen; bloemenwinkel met toonbank, kassa, tuingereedschap, bloemstukjes, boeketten en een blauw-geel papegaai-element; café met espressomachine, toonbank, zitbankjes en taartjes.
  • Op de eerste verdieping: muziekwinkel met drumstel, twee gitaar-elementen en een saxofoon-element; fotostudio met klassieke camera en verstelbaar statief; tandartspraktijk met achterover kantelende stoel, wachtruimte, telefoon en spoelbak.
  • Op de tweede verdieping: dansstudio met piano en reflecterend spiegel-element; appartement met uitklapbare bedbank, gedetailleerde keuken, toilet, micro Lego trein, micro modulaire gebouwen, micro Eiffeltoren en toegang tot het dakterras inclusief barbecue, tafel en dorre plant.
  • Accessoire-elementen: balletrokje, chihuahua, krakeling, ornament in de vorm van een kip en snoepjes. Bij de speelset horen ook een telefoon, een barbecue, een kinderwagen en diverse lampen om zelf te bouwen.
  • Haal delen van het gebouw weg om de gedetailleerde interieurs te kunnen bekijken!
  • Vier het 10-jarig jubileum van onze serie modulaire gebouwen met deze prachtige Lego Creator Expert set.
  • Deze speelset bestaat uit meer dan 4.000 stenen.
  • Inclusief een aantal elementen met geheel nieuwe opdruk: tandartstorso, tandartspraktijkraam en 2x3 tegel met Café Corner-opdruk (productnummer 10182).
  • De speelset omvat een groot aantal gebogen en schuine elementen, garagedeuren die als erker worden gebruikt en Lego Technic graafmachine-laadschoppen als dakelementen.
  • Verzamel en bouw een complete stad door de speelset te combineren met andere sets uit de Lego Creator Expert modulaire gebouwenserie: het Parijs restaurant (productnummer 10243), het Detectivekantoor (productnummer 10246) en de Stenenbank (productnummer 10251).
  • Afmetingen: ongeveer 35 centimeter hoog, 38 centimeter breed en 25 centimeter diep.

  Lego 10255 bouwinstructies

  De bouwinstructies voor de Lego 10255 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10255 bouwinstructies.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

  Prijzen vergelijken Lego Creator 10255 Gebouwenset Modular Buildings. Augustus 2020

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen