728x90: Wehkamp Ad

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster

De beste deal van vandaag

Bol.com

32,99

13,99

8 dagen

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de NERF Elite 2.0 Flip 8 is een handmatige blaster en heeft 8 lopen - waarvan 4 naar voren en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 28 november 2022

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster aanbiedingen

De (speelgoed)winkel van ons allemaal
8 dagen
Actueel en verrassend
1 - 2 dagen
Alles online speelgoed
Nu bestellen, dinsdag in huis.
Klant is koning
Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 13,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 13,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster

Algemeen

EAN code 5010993876730
Merk NERF
Fabrikantcode (sku) F2549
Release datum 2021
Aanbevolen leeftijd 8 - 18 jaar
Serie NERF Elite

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 1 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Multikleur
Afmetingen verpakking (centimeter) 45,5 x 30 x 8,2 cm
Afmetingen product (centimeter) 46 x 30 x 9 cm

Overige kenmerken

Batterijen nodig
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speelgoedblaster kenmerken

Type afvuursysteem Handmatig
Type speelgoedblaster Pijltjes
Voedingstype Niet-elektrisch
Maximale schietafstand ( meter ) Max. schietafstand: 27m
NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster kopen
Actuele prijs: € 13,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van NERF voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster heeft de volgende EAN code 5010993876730. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen nerf en wordt maar éen keer uitgegeven.

De NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster is van het merk NERF en is een populair merk binnen de productgroep nerf. Het loont om de NERF nerf bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 1NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 2NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 3NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 4
Een nerf fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke nerf producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster van NERF is f2549. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de NERF SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster is sinds 2021 op de markt. In 2021 is NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster van NERF geïntroduceerd op de markt. Een ouder nerf wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige nerf producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals nerf.

Aanbevolen leeftijd

Voor NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8 - 18 jaar jaar. NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8 - 18 jaar jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster is onderdeel van de serie nerf elite. Deze groep producten hebben gemeenschappelijke kenmerken. Is NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster net niet het product wat je zoekt? Misschien hebben andere producten in de nerf elite serie deze eigenschappen wel.

NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 5NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 6NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster - Afbeelding 7
NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster van NERF heeft een gewicht van 1 kg kilogram. Dit is handig om te weten als je het wilt meenemen onderweg. Het gewicht van 1 kg kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van nerf.

Afvuursysteem: handmatig

Of een NERF pistool automatisch schiet, duidt men aan met het type afvuursysteem. We hebben hierin drie opties: handmatig, semi-automatisch en automatisch. De NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster heeft het volgende type afvuursysteem: handmatig. Bij NERF spreek men niet over wapens of munitie, omdat het speelgoed over speelgoed gaat. Daarom noemt men het blasters en projectielen.

De NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster van NERF vuurt pijltjes af. Een NERF pistool kan pijltjes, schijfjes of balletjes afvuren. De NERF pijltjes worden ook wel darts genoemd. De naam komt van NERF staat voor Non-Expanding Recreational Foam. Vertaald naar het Nederlands betekend dit: niet uitzettend schuim voor recreatief gebruik. Bestel je NERF gun, doe de pijltjes in het magazijn en begin met schieten.

Maximaal bereik

De NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster heeft een maximaal bereik van wel max. schietafstand: 27m meter. Sommige NERF blasters zijn groot en krachtig, waarmee je tot meer dan 30 meter ver kunt schieten. De meeste NERF modellen hebben een bereik van 20 tot 30 meter. Omdat NERF pijltjes gemaakt zijn van kunstschuim hoef je niet bang te zijn dat kinderen of volwassenen elkaar zomaar bezeren. NERF-guns zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Er zijn bedrijven, zoals Coolblue, en scholen en universiteiten die NERF evenementen organiseren.

De NERF Elite 2.0 Flip 8 is een handmatige blaster en heeft 8 lopen - waarvan 4 naar voren en 4 naar achteren zijn gericht. De rug-aan-rug lopen zijn verbonden om ze snel en eenvoudig om te draaien wanneer je het vizier naar achteren trekt. Het vizier bovenaan de blaster is tegelijk ook het omdraaimechanisme; trek het naar achteren om van loop te wisselen. Elke loop bevat 1 dart en de blaster heeft capaciteit voor 8 darts. Trek de hendel naar beneden om de blaster door te laden en haal de trekker over om 1 dart af te vuren. Schiet darts tot wel 27 meter ver. Werkt zonder batterijen.

IN DE DOOS

  • NERF Elite 2.0 Flip 8 - Blaster
  • 8 darts

NERF ELITE 2.0 FLIP 8 BLASTER

  • Type afvuursysteem: Handmatig
  • Type speelgoedblaster: Pijltjes
  • Voedingstype: Niet-elektrisch
  • Maximale schietafstand: Max. schietafstand: 27m meter

Kom je er niet uit bij het kopen van de NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze nerf producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je nerf of staat jouw nerf keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze nerf keuzehulp.

Populaire video voor artikel: NERF Elite 2.0 Flip 8 Blaster

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen