Wie is Wie?


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Aanbevolen leeftijd

Voor Wie is Wie? is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 12-99 jaar.

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Wie is Wie? heeft de volgende EAN code 8710125071985. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Aantal spelers

Dit bordspel is bedoeld voor 4 tot 12 speler(s).

Dit bordspel valt onder het type partyspel.

Doelgroep

Bordspellen worden over het algemeen ingedeeld in leeftijd en doelgroep. Niet altijd, maar over het algemeen kunnen bordspellen met wat begeleiding afwijken van het advies. De Wie is Wie? komt met een doelgroep-advies en is geschikt voor kinderen, volwassenen.

Geslacht

De fabrikant heeft getest bij welk geslacht Wie is Wie? het meest in de smaak valt en daar is uitgekomen dat jongens en meisjes het bordspel het leukste vinden om mee te spelen. Maar dat zegt verder niet veel. Het is maar een richtlijn. Als het je leuk lijkt, probeer het gewoon.

Als je goed bent in het raden van beroemde mensen dan is dit spel iets voor jou! Hier draait het allemaal om de vraag: welke bekende persoon staat er op de kaart. Je speelt het spel in teams en probeert in drie verschillende rondes, met steeds dezelfde kaartjes, zo snel mogelijk te raden om welke beroemdheid het gaat. In de eerste ronde doe je dat door de beroemdheid in woorden uit te leggen, in de tweede ronde moet je aan de hand van een woord erachter zien te komen en in de derde ronde worden dezelfde personen uitgebeeld. Wie de meeste beroemdheden raadt in drie rondes wint het spel.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Wie is Wie? of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspellen keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze bordspellen keuzehulp.

Specificaties Wie is Wie?

Algemeen

Merk King
Fabrikantcode (sku) Wie is Wie?
Aanbevolen leeftijd 12-99
EAN code 8710125071985
Geslacht Jongens en meisjes

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram) 0,76
Materiaal Karton
Afmetingen verpakking (centimeter) 25,6 x 25,6 x 6,5 (lxbxh)

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde accu's/batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen

Speleigenschappen

Aanbevolen leeftijd (jaar) 12-99
Aantal spelers (spelers) 4 tot 12
Speeltijd (minuten) 60
Spelsoort Partyspel
Taal Nederlands

Overige kenmerken

Doelgroep Kinderen, volwassenen
Geslacht Jongens en meisjes
Personage Geen personage
Speleditie Standaard editie
Afmetingen verpakking (cenitmeter (lxbxh)) 25,6 x 25,6 x 6,5 (lxbxh)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen