728x90: Bol Ad

Stratego Original

Laagste prijs gevonden vandaag 07:28 uur

€ 60,50

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 07:28 uur

€ 60,50

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 60,50

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 60,50

Specificaties Stratego Original

Algemeen

EAN code 8710126194959
Merk Jumbo
Fabrikantcode (sku) Stratego
Aanbevolen leeftijd 8-99
Geslacht Jongens en meisjes
Serie Stratego

Fysieke kenmerken

Gewicht (Kilogram)1,215
Materiaal Kunststof
Afmetingen verpakking (centimeter)40,5 x 26,8 x 5,5 (lxbxh)

Overige kenmerken

Aantal meegeleverde batterijen Geen
Accu/batterij model Geen batterijen
Accu/batterij technologie Geen batterijen
Taal Nederlands

Speleigenschappen

Aantal spelers ( spelers )2
Minimum aantal spelers ( spelers )2
Maximum aantal spelers ( spelers )2
Speeltijd (minuten)45
Spelsoort Strategisch spel
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Gewonnen prijzen Geen
Personage Geen personage
Speleditie Original
Stratego Original kopen
Actuele prijs: € 60,50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Val aan en verover de vlag met dit schitterende Stratego Original spel van Jumbo. Lukt het jou samen met de luitenant om het leger van de Roodjassen te verslaan?

Iedere keer weer probeert luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al behoorlijk verzwakt, maar de mannen geven niet op. Wil jij de luitenant helpen om het leger van de Roodjassen te verslaan? De Blauwhemden zouden op hun beurt ook graag rekenen op een slimme strateeg als jij! Het doel van dit klassieke bordspel is om de vlag van je tegenstander te veroveren terwijl je je eigen vlag bewaakt. Gelukkig sta je er niet alleen voor; je hebt een heel leger tot je beschikking, plus een spion en en zes bommen. Bedenk eerst een geheime opstelling voor jouw manschappen, waarna de spannende strijd losbarst. Om de vlag te veroveren ga je over tot de aanval. De rangen van de speelstukken bepalen of jij wint... of het veld moet ruimen. Maar er dreigt nog meer gevaar. Want zodra jouw speelstuk een bom aantikt, is het einde oefening!

Ben jij dapper genoeg voor eindeloos strategisch speelplezier? Trek dan ten strijde met deze vernieuwde uitvoering van Stratego!

Stratego Original - Afbeelding 1Stratego Original - Afbeelding 2Stratego Original - Afbeelding 3Stratego Original - Afbeelding 4
Kenmerken

  • Speel nu het spannende spel Stratego Original.
  • Het doel van dit klassieke bordspel is om de vlag van je tegenstander te veroveren terwijl je je eigen vlag bewaakt.
  • Inhoud: 2 x 40 bedrukte speelstukken, speelbord, scherm, 2 sorteerrekjes voor de speelstukken, 2 oefenmissie-enveloppen en spelregels (inclusief quick start gids).

STRATEGO ORIGINAL

  • Aantal spelers: 2 spelers
  • Minimum aantal spelers: 2 spelers
  • Maximum aantal spelers: 2 spelers
  • Spelsoort: Strategisch spel

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stratego Original of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bordspel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bordspellen of staat jouw bordspel keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bordspel keuzehulp.

Stratego Original - Afbeelding 5Stratego Original - Afbeelding 6Stratego Original - Afbeelding 7
Wil je graag de Stratego Original kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Jumbo voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze bordspel van het merk Jumbo heeft de volgende EAN code 8710126194959. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bordspellen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maximaal aantal spelers

Stratego Original kan maximaal gespeeld worden met 2 spelers. Helaas is het niet mogelijk om Stratego Original niet spelen met meer dan 2 personen. Heb je meer mensen die gezellig willen meedoen, dan kun met elkaar samen spelen als stel. Het is echt niet mogelijk om met meer spelers dan 2 te spelen, omdat het aantal kaartjes, dobbelstenen, kaartjes daarop is afgestemd. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon gezellig om erbij te zitten als toeschouwer. Jumbo spellen zijn een populair tijdverdrijf. Check hierboven de specificaties van Stratego Original om meer informatie te vinden het geweldige Jumbo spel.

Hoe lang duurt Stratego Original?

De speelduur van een bordspel wordt ook wel de speeltijd genoemd. Met de speelduur wordt de tijd bedoeld die de spelers nodig hebben om Stratego Original uit te spelen. Dit varieert natuurlijk en hangt af van het aantal spelers. Daarnaast hangt het ook af van persoon tot persoon en hoe snel die de in het spel gebruikte handelingen kunnen uitvoeren. De speeltijd is gemiddeld 45 minuten.

Populaire video voor artikel: Stratego Original

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 07:28 uur

€ 60,50

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen