728x90: Wehkamp Ad

Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker

De beste deal van vandaag

Conrad

34,99

29,99

Leverbaar in 1 - 3 dagen

Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, kinderen vinden het geweldig om te doen alsof ze Batman en The Joker zijn met de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 4 november 2021

Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker aanbiedingen

Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker

Algemeen

EAN code 5702016369137

Speelset

Fabrikantcode 76119
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 262

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 342
Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker kopen?
Actuele prijs: € 29,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego DC Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker heeft de volgende EAN code 5702016369137. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker van Lego DC Super Heroes is 76119. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker - Afbeelding 1Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker - Afbeelding 2Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker - Afbeelding 3Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker - Afbeelding 4
Voor Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76119 Batmobile: de jacht op The Joker wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker heeft in totaal 342 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Kinderen vinden het geweldig om te doen alsof ze Batman en The Joker zijn met de speelset Lego DC Batman 76119 Batmobile: de jacht op The Joker. Dit klassieke Batmobile speelgoedautomodel heeft veel opvallende onderdelen die jonge superhelden zeker zullen aanspreken, waaronder een gedetailleerd dashboard in de minifiguurcockpit die open kan, decoraties met Batsymbolen op de velgen en een vlamuitlaat-element dat automatisch draait als de auto vooruit wordt geduwd. De verborgen, uitvouwbare noppenschieters op de Batmobile zijn ideaal voor gevechten tegen The Joker, die ook een noppenschieter heeft. Deze Lego Batman speelgoedset is inclusief 2 minifiguren en kinderen kunnen hun bouwwerken, minifiguren en wapens aanpassen zoals ze zelf willen met het inbegrepen pakket van 10 Bat-elementen. Bezorg Lego bouwers een geweldige bouwervaring met Instructions PLUS, beschikbaar in de Lego Life app voor smartphones en tablets. Met de gebruiksvriendelijke, intuïtieve bouwinstructies kunnen ze tijdens het bouwen op hun creatie inzoomen en deze draaien en visualiseren met behulp van een speciale doorschijnende modus. Instructions PLUS is ook zeer geschikt voor jongere bouwers: het begeleidt hen bij het bouwproces en vergroot zo hun gevoel van onafhankelijkheid en hun zelfvertrouwen.

IN DE DOOS

 • Deze superhelden-speelgoedset is inclusief 2 Lego minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Batman en The Joker.
 • De Batmobile heeft een minifiguurcockpit die open kan met een gedetailleerd dashboard, 2 verborgen, uitvouwbare noppenschieters, een motorkap die open kan met daarin een van stenen gebouwde motor, een automatisch draaiende vlamuitlaat-elementfunctie, velgen met Batsymbooldecoratie, 2 batwings en doorschijnende gele en rode lampelementen.
 • Het vlamuitlaat-element draait rond als de auto wordt voortbewogen.
 • Deze Lego Batman speelgoedset bevat The Jokers noppenschieter en 10 Bat-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens aan te passen zoals jij dat wilt.
 • Dit coole kinderspeelgoed is een geweldig cadeau voor Batman fans.
 • Gebruik de Lego Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructions PLUS voor dit superheldenspeelgoed. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren.
 • De Batmobile speelgoedauto is ongeveer 7 centimeter hoog, 24 centimeter lang en 6 centimeter breed.

Lego 76119 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76119 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76119 bouwinstructies.

LEGO 76119 BATMOBILE: DE JACHT OP THE JOKER

 • Fabrikantcode: 76119
 • Adviesleeftijd: 7+
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 342

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76119 Batmobile: de jacht op The Joker of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen