728x90: Bol Ad

Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein

Laagste prijs gevonden vandaag 00:42 uur voor € 91,95 bij Bol.com.

€ 91,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:42 uur

€ 91,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 91,95

Overweeg je de Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 91,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 91,95

Specificaties Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein

Algemeen

EAN code 5702016604122
Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 75958
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 375

Kenmerken

Sub-thema Harry Potter
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 430
Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein kopen
Actuele prijs: € 91,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De fantasie van kinderen zal een vlucht nemen met de bouwset Lego Harry Potter 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein. Jonge heksen en tovenaars kunnen de spannendste scènes uit Harry Potter en de Vuurbeker naspelen en aan boord van de prachtige vliegende koets een wilde rit naar Zweinstein maken. Gelukkig staat Hagrid al klaar om de koets veilig te laten landen. Eenmaal veilig op de grond kan de koets worden omgebouwd tot een ruimte met 2 verdiepingen met een slaapkamer en theegedeelte: de perfecte plek om samen met Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour nieuwe avonturen voor te bereiden. De koets van Beauxbatons met 4 minifiguren en 2 vliegende paarden met beweegbare vleugels, benen en hoofden neemt iedere Harry Potter fan mee naar een magische wereld waarin fantasierijk speelplezier centraal staat.

IN DE DOOS

  • Dit Lego Harry Potter speelgoed is inclusief 4 minifiguren: Hagrid, Madame Mallemour, Fleur Delacour en Gabrielle Delacour.
  • De bouwbare speelgoedkoets heeft een deur die open kan, zodat je ook binnenin kunt spelen.
  • Eenmaal op de grond kan de sierlijke vliegende koets worden omgebouwd tot een woonruimte met 2 verdiepingen met 2 banken en een bouwbare tafel op de begane grond en 2 bedden en een plank met 2 lades op de eerste verdieping.
  • De 2 gevleugelde paarden (ook wel Abraxans genoemd) hebben beweegbare hoofden, benen en vleugels.
  • Hagrid draagt zijn kerstbalkostuum en Fleur en Gabrielle Delacour dragen allebei hun schooluniform en hebben een toverstok.
  • Accessoires: een kist, 4 lantaarns (bevestigd aan de koets), een brief, 4 theekopjes en een theepot, een fles met voer voor de paarden en 2 bordjes die Hagrid gebruikt om de koets veilig te laten landen.
  • De speelgoedkoets is met paarden ongeveer 13 centimeter hoog, 30 centimeter lang en 21 centimeter breed.
  • De speelgoedkoets is zonder paarden ongeveer 13 centimeter hoog, 18 centimeter lang en 8 centimeter breed.
  • De speelgoedkoets omgebouwd tot woonruimte met 2 verdiepingen is ongeveer 20 centimeter hoog.

Lego 75958 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 75958 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 75958 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 75958 bouwinstructies.

Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein - Afbeelding 1Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein - Afbeelding 2Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein - Afbeelding 3Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein - Afbeelding 4
LEGO 75958 DE KOETS VAN BEAUXBATONS: AANKOMST BIJ ZWEINSTEIN

  • Fabrikantcode: 75958
  • Adviesleeftijd: 8+
  • Sub-thema: Harry Potter
  • Aantal minifiguren: 4
  • Aantal onderdelen: 430

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Harry Potter voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Harry Potter heeft de volgende EAN code 5702016604122. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Harry Potter minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 75958 De koets van Beauxbatons: aankomst bij Zweinstein

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 00:42 uur

€ 91,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen