728x90: Wehkamp Ad

Lego 76122 Batcave invasie Clayface

De beste deal van vandaag

Conrad

143,-

97,01

Leverbaar in 8 - 10 dagen

Lego 76122 Batcave invasie Clayface kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, inspireer kinderen om hun eigen spannende verhalen te verzinnen met dit Lego DC Batman

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 30 november 2021

Lego 76122 Batcave invasie Clayface aanbiedingen

Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 8 - 10 dagen
Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 6 december in huis
Entertainment en merchandise
Niet op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 97,01?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 97,01

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76122 Batcave invasie Clayface

Algemeen

EAN code 5702016369045

Speelset

Fabrikantcode 76122
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 109

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 1038
Lego 76122 Batcave invasie Clayface kopen?
Actuele prijs: € 97,01
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 76122 Batcave invasie Clayface kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego DC Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 76122 Batcave invasie Clayface heeft de volgende EAN code 5702016369045. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 76122 Batcave invasie Clayface

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76122 Batcave invasie Clayface van Lego DC Super Heroes is 76122. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 76122 Batcave invasie Clayface - Afbeelding 1Lego 76122 Batcave invasie Clayface - Afbeelding 2Lego 76122 Batcave invasie Clayface - Afbeelding 3Lego 76122 Batcave invasie Clayface - Afbeelding 4
Voor Lego 76122 Batcave invasie Clayface is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 76122 Batcave invasie Clayface wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 76122 Batcave invasie Clayface valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76122 Batcave invasie Clayface het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego DC Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76122 Batcave invasie Clayface wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76122 Batcave invasie Clayface heeft in totaal 1038 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Inspireer kinderen om hun eigen spannende verhalen te verzinnen met dit Lego DC Batman 76122 Batcave invasie Clayface constructiespeelgoed met maar liefst 1037 onderdelen. De Batcave zit boordevol uitnodigende speelelementen en functies waaronder een Batcomputer-gedeelte, een afneembare transformatietoren met een functie om Bruce Wayne in Batman te laten 'veranderen' en een afneembare gevangenis met een explosiefunctie om een ontsnapping na te spelen. Deze superhelden-speelgoedset is ook inclusief de Bat-Tank met een roterende geschutskoepel met 4 knipraketten, plus een noppenschieter en een haakschieter die beide van de tank kunnen worden gehaald en los kunnen worden gebruikt als wapens voor de minifiguren. Kinderen kunnen ook creatief aan de slag met behulp van de inbegrepen Action Pack- en Bat Family Pack-elementen om hun creaties, minifiguren en wapens aan te passen zoals zij dat willen. En met 6 minifiguren en een grote, verstelbare figuur van Clayface is dit coole kinderspeelgoed een geweldig superheldencadeau voor Batman fans.

IN DE DOOS

 • Deze Lego Batman speelgoedset is inclusief 6 minifiguren: Batman, Bruce Wayne, Robin, Batwoman, Catwoman en Two-Face, plus een grote, verstelbare figuur van Clayface met klappende kaken en grijphanden die een minifiguur kunnen vastpakken.
 • De speelset bestaat uit de Lego Batcave met Batcomputer-gedeelte, hightechzone, trainingszone, wapenruimte, trofeeënkamer en een afneembare transformatietoren en gevangenismodule, plus een Bat-Tank.
 • Het Batcomputergedeelte van de Batcave is inclusief een bureau, een draaiende minifiguurstoel en 5 beeldschermelementen met grafische computerstickers.
 • De hightechzone bevat een bouwbare rugzak voor de Batman minifiguur met afneembaar bouwgereedschap.
 • De trofeeënkamer heeft 3 verhogingen om 3 bekende voorwerpen uit het Batman universum tentoon te stellen: een dinosaurusstandbeeld, een enorme munt en een The Joker kaart.
 • De transformatietoren heeft een functie om Bruce Wayne in Batman te 'transformeren': plaats de Bruce Wayne minifiguur bovenop, naast het telefoonelement, plaats de Batman minifiguur erin en trek vervolgens aan de pin aan de achterkant om Bruce te laten verdwijnen en Batman onderaan de toren tevoorschijn te laten komen.
 • De gevangenis beschikt over een explosiefunctie om de spijlen van de gevangenis weg te blazen, plus een parkeerplaats op het dak voor de Batwing uit de 76120 Batman Batwing en de overval van The Riddler speelset.
 • De Bat-Tank heeft een minifiguurcockpit die open kan, een draaiende geschutskoepel met 4 knipraketten plus een afneembare noppenschieter en haakschieter.
 • Deze Batman speelgoedset bevat Batmans Batarang, Batwomans Batarang, Catwomans zweep en Two-Face's dynamiet en niet-schietende wapen.

Lego 76122 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76122 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76122 bouwinstructies.

LEGO 76122 BATCAVE INVASIE CLAYFACE

 • Fabrikantcode: 76122
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 6
 • Aantal onderdelen: 1038

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76122 Batcave invasie Clayface of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen