728x90: Bol Ad

Lego 21045 Trafalgar Square

Laagste prijs gevonden vandaag 17:42 uur voor € 92,49 bij Bol.com.

€ 92,49

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:42 uur

€ 92,49

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 92,49

Overweeg je de Lego 21045 Trafalgar Square te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 92,49 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 92,49

Specificaties Lego 21045 Trafalgar Square

Algemeen

EAN code 5702016368321

Speelset

Fabrikantcode 21045
Adviesleeftijd 12+
VIP Punten 84

Kenmerken

Sub-thema Architecture
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 1197
Lego 21045 Trafalgar Square kopen
Actuele prijs: € 92,49
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Lego Architecture 21045 Trafalgar Square speelset toont alles waar het bij deze historische Londense bezienswaardigheid om draait. Het plein, dat zijn naam kreeg nadat Lord Horatio Nelson in 1805 Napoleon op zee versloeg, is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een populaire toeristische attractie en een bekende locatie voor politieke en publieke bijeenkomsten. In deze gedetailleerde Lego interpretatie is de National Gallery te zien, compleet met koepel en façade met pilaren, Nelson's Column geflankeerd door 4 leeuwen, de beroemde fonteinen op het plein en de 4 sokkels voor standbeelden. De gedeelten aan de achterkant van de National Gallery kunnen worden verwijderd om toegang te krijgen tot een gedetailleerd interieur met een van stenen gebouwd beeld en schilderijen. De door bomen omzoomde perken, sierlijke lantaarnpalen, 2 Londense bussen, 2 zwarte taxi's en de met tegels bedekte bouwplaat met een voorstelling van het plein en de omringende wegen maken het model helemaal af. Deze bouwset is voorzien van een decoratief naamplaatje. Het verzamelobject biedt iedereen die geïnteresseerd is in architectuur, reizen, geschiedenis en design een boeiende bouwervaring en is een prachtige blikvanger om thuis of op kantoor neer te zetten.

IN DE DOOS

  • Een Lego Architecture interpretatie van de Londense bezienswaardigheid Trafalgar Square.
  • De speelset omvat de National Gallery, Nelson's Column geflankeerd door 4 leeuwen, 2 fonteinen, 4 sokkels voor standbeelden, 10 bomen, 6 lantaarnpalen en een met tegels bedekte bouwplaat met een voorstelling van het plein en weggedeelten, compleet met 2 Londense bussen en 2 zwarte taxi's.
  • Het bijgesloten boekje bevat informatie over de architectuur en geschiedenis van elk bouwwerk en historische feiten over Trafalgar Square en het architecturale erfgoed (alleen in het Engels; versies in andere talen kunnen worden gedownload op Lego.com/architecture).
  • Inclusief een decoratief naamplaatje van Trafalgar Square.
  • De Lego Architecture serie is een eerbetoon in Lego bouwstenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis.
  • Deze speelset bevat meer dan 1190 onderdelen.
  • Geniet van een uitdagend en plezierig bouwproces met deze Lego Architecture set.
  • Afmetingen: ongeveer 12 centimeter hoog, 24 centimeter breed en 20 centimeter diep.

Lego 21045 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 21045 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 21045 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 21045 bouwinstructies.

Lego 21045 Trafalgar Square - Afbeelding 1Lego 21045 Trafalgar Square - Afbeelding 2Lego 21045 Trafalgar Square - Afbeelding 3Lego 21045 Trafalgar Square - Afbeelding 4
LEGO 21045 TRAFALGAR SQUARE

  • Fabrikantcode: 21045
  • Adviesleeftijd: 12+
  • Sub-thema: Architecture
  • Aantal minifiguren: Geen
  • Aantal onderdelen: 1197

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 21045 Trafalgar Square of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Wil je graag de Lego 21045 Trafalgar Square kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Architecture voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. Deze lego van het merk Lego Architecture heeft de volgende EAN code 5702016368321. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Adviesleeftijd

Voor Lego 21045 Trafalgar Square is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 12+ jaar. Lego 21045 Trafalgar Square wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 12+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Architecture minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 21045 Trafalgar Square wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

Populaire video voor artikel: Lego 21045 Trafalgar Square

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:42 uur

€ 92,49

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen