728x90: Bol Ad

Lego 60220 Vuilniswagen

De beste deal van vandaag

Coppens

19,99

18,99

Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Lego 60220 Vuilniswagen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help je kind om de straten van Lego City schoon te houden met de geweldige 60220 Vuilniswagen. Deze

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 25 mei 2022

Lego 60220 Vuilniswagen aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Op dinsdag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Actueel en verrassend
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht
De wereld van Lego
Op dit moment geen voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 18,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 18,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 60220 Vuilniswagen

Algemeen

EAN code 5702016369526

Speelset

Fabrikantcode 60220
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 19

Kenmerken

Sub-thema City
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 90
Lego 60220 Vuilniswagen kopen?
Actuele prijs: € 18,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 60220 Vuilniswagen kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego City voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 60220 Vuilniswagen heeft de volgende EAN code 5702016369526. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar Úen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 60220 Vuilniswagen

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 60220 Vuilniswagen van Lego City is 60220. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 60220 Vuilniswagen - Afbeelding 1Lego 60220 Vuilniswagen - Afbeelding 2Lego 60220 Vuilniswagen - Afbeelding 3Lego 60220 Vuilniswagen - Afbeelding 4
Voor Lego 60220 Vuilniswagen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 60220 Vuilniswagen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 60220 Vuilniswagen valt onder de productlijn en thema city. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 60220 Vuilniswagen het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het city thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 60220 Vuilniswagen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 60220 Vuilniswagen heeft in totaal 90 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Help je kind om de straten van Lego City schoon te houden met de geweldige 60220 Vuilniswagen. Deze bedrijvige Lego 4+ voertuigset is speciaal ontworpen zodat kleuters en jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bestaat uit een robuuste vuilniswagen met een cabine voor 2 minifiguren en een kiepbak, plus een startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers de trots kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw jonge vuilnisophaler het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen. Dit is de perfecte start voor het bouwen met Lego stenen in een vertrouwde Lego City omgeving. Deze leuke speelset is inclusief een speelgoedvuilcontainer, vuilniselementen en 2 minifiguren.

IN DE DOOS

 • Lego 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. De eenvoudige bouwstappen vormen een ideale opstap voor het bouwen met Lego stenen en laten hun vertrouwen groeien.
 • Inclusief 2 Lego City vuilnisophaler minifiguren.
 • De speelset omvat een eenvoudig te bouwen speelgoedvuilniswagen met een cabine die open kan met ruimte voor 2 minifiguren, een kiepbak en een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan beginnen met bouwen en spelen in de drukke wereld van Lego City.
 • Bevat ook een vuilcontainer op wielen.
 • Accessoire-elementen: een vuilnisbak, een schep, een bezem, een banaan, een vis, een kleine tak en 7 Lego steenelementen.
 • Kiep de bak van de vuilniswagen omlaag, haak de vuilcontainer eraan vast en kiep ze allebei terug om de container te legen.
 • Lego 4+ laat je kind kennismaken met de onbegrensde wereld van de helden van alledag.
 • Lego 4+ speelsets heetten voorheen Lego Juniors en zijn compatibel met alle Lego bouwsets voor creatief bouwen.
 • Een heel leuk cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
 • De vuilniswagen is ongeveer 9 centimeter hoog, 14 centimeter lang en 7 centimeter breed.
 • De afvalcontainer is ongeveer 4 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 3 centimeter diep.

Lego 60220 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 60220 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 60220 bouwinstructies.

LEGO 60220 VUILNISWAGEN

 • Fabrikantcode: 60220
 • Adviesleeftijd: 4+
 • Sub-thema: City
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 90

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 60220 Vuilniswagen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen