728x90: Wehkamp Ad

Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet

De beste deal van vandaag

Conrad

84,99

78,08

Leverbaar in 1 - 3 dagen

Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, sluit je aan bij de Avengers en vlieg de strijd tegen de Chitauri tegemoet in de

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 23 november 2021

Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet aanbiedingen

Elektronica, techniek en Lego
Leverbaar in 1 - 3 dagen
De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Niet op voorraad
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 78,08?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 78,08

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet

Algemeen

EAN code 5702016369687

Speelset

Fabrikantcode 76126
Adviesleeftijd 8+
VIP Punten 169

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 6
Aantal onderdelen 838
Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet kopen?
Actuele prijs: € 78,08
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Lego Marvel Super Heroes voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet heeft de volgende EAN code 5702016369687. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen lego en wordt maar éen keer uitgegeven.

Fabrikantcode van Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet van Lego Marvel Super Heroes is 76126. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet - Afbeelding 1Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet - Afbeelding 2Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet - Afbeelding 3Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet - Afbeelding 4
Voor Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8+ jaar. Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76126 Avengers Ultieme Quinjet wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 6 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet heeft in totaal 838 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Sluit je aan bij de Avengers en vlieg de strijd tegen de Chitauri tegemoet in de speelset Lego Marvel Avengers 76126 Avengers Ultieme Quinjet. Deze geweldige jet is uitgerust met een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, noppenschieters, verstelbare vleugels, draaiende rotors, een passagiersruimte die open kan en een achtervak dat open kan met daarin uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut en een noppenschietende trike. Deze populaire bouwspeelgoedset voor kinderen is inclusief 6 minifiguren, waaronder Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor, allemaal met een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019, plus coole wapens om spannende scènes uit de Marvel Avengers films na te spelen.

IN DE DOOS

 • Deze bouwbare superheldenspeelset is inclusief 6 Marvel Universe minifiguren die nieuw zijn vanaf maart 2019: Black Widow, Hawkeye, Rocket, Thor en 2 Chitauri.
 • Het ultieme Marvel Quinjet model bevat een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, 2 noppenschieters, een passagiersruimte die open kan met 2 zitplaatsen voor minifiguren en wapenrekken, een achtervak dat open kan met daarin uitklapbaar 6-schots snelvuurgeschut en een trike, verstelbare vleugels en draaiende rotors.
 • De trike beschikt over een zitplaats voor een minifiguur en 2 noppenschieters.
 • Wapens: de 2 energiestokken van Black Widow, de pijl en boog van Hawkeye, het pistool van Rocket en de 2 blasters van de Chitauri, voor urenlang speelplezier boordevol fantasie.
 • De Lego minifiguren van Black Widow, Hawkeye, Rocket en Thor hebben een kledingopdruk van het Avengers team die nieuw is vanaf maart 2019.
 • Speel de beste actiescènes uit de Marvel Avengers films na met deze superhelden speelgoedbouwset.
 • De Ultieme Quinjet is ongeveer 12 centimeter hoog, 40 centimeter lang en 28 centimeter breed.

Lego 76126 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76126 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76126 bouwinstructies.

LEGO 76126 AVENGERS ULTIEME QUINJET

 • Fabrikantcode: 76126
 • Adviesleeftijd: 8+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 6
 • Aantal onderdelen: 838

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76126 Avengers Ultieme Quinjet of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen