728x90: Bol Ad

Lego 60223 Maaidorser transport

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 60223 Maaidorser transport ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 60223 Maaidorser transport

Speelset

Fabrikantcode 60223
Adviesleeftijd 5+
VIP Punten 29

Kenmerken

Sub-thema City
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 358
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Help de boer van Lego City bij zijn oogst met het 60223 Maaidorser transport! Deze speelgoedtruck voor zwaar transport beschikt over een cabine die open kan met ruimte voor een minifiguur en een trekhaak, plus een dieplader met een houder voor het maaihulpstuk en 2 oprijplaten die naar beneden kunnen worden gebracht. Deze fantastische boerderijspeelgoedset bevat ook een speelgoedmaaidorser in wit, geel en groen met een cabine die open kan met plaats voor een minifiguur, een afneembaar maaihulpstuk en een gelede hakselaar aan de achterkant, plus 2 Lego minifiguren en een bouwbare vogelverschrikker.

IN DE DOOS

  • Inclusief 2 Lego City minifiguren: een boer en een vrachtwagenchauffeur, plus een bouwbare figuur van een vogelverschrikker.
  • De speelset bestaat uit een grote maaidorsertransport-speelgoedtruck met een cabine die open kan met ruimte voor een minifiguur, een dubbele uitlaat en een trekhaak, een oplegger met houder voor het maaihulpstuk, een verbindingsstuk om de maaidorser op zijn plaats te houden en 2 oprijplaten die naar beneden kunnen worden gebracht.
  • Ook inclusie een maaidorser met een cabine die open kan met plaats voor een minifiguur, een afneembaar maaihulpstuk, een gelede hakselaar aan de achterkant en een verbindingsstuk om de maaidorser vast te zetten op de oplegger.
  • Accessoire-elementen: een mok en een hooivork.
  • Koppel de oplegger los van de speelgoedvrachtwagen en breng de oprijplaten naar beneden om de maaidorser in te laden.
  • Verwijder het maaihulpstuk van de voorkant van de speelgoedmaaidorser en bevestig het op de oplegger.
  • Zet de hakselaar vast en klik de maaidorser vast op de oplegger.
  • Breng de oprijplaten omhoog, koppel de oplegger aan de speelgoedvrachtwagen en breng de maaidorser naar zijn volgende klus.
  • Het Maaidorser transport met oplegger is ongeveer 8 centimeter hoog, 31 centimeter lang en 7 centimeter breed.
  • De maaidorser is ongeveer 8 centimeter hoog, 17 centimeter lang en 10 centimeter breed.
  • De vogelverschrikker is ongeveer 5 centimeter hoog.

Lego 60223 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 60223 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 60223 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 60223 bouwinstructies.

Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 1Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 2Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 3Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 4
LEGO 60223 MAAIDORSER TRANSPORT

  • Fabrikantcode: 60223
  • Adviesleeftijd: 5+
  • Sub-thema: City
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 358

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 60223 Maaidorser transport of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 60223 Maaidorser transport is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5+ jaar. Lego 60223 Maaidorser transport wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 5Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 6Lego 60223 Maaidorser transport - Afbeelding 7
Het aantal Lego City minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 60223 Maaidorser transport wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

De Lego 60223 Maaidorser transport heeft in totaal 358 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen