728x90: Wehkamp Ad

Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht

De beste deal van vandaag

Coppens

29,99

27,99

Beschikbaar

Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, speel snelle gevechten tegen Ocean Master na met de speelset Lego DC

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 26 juli 2021

Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Product uit de handel

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 27,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 27,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht

Speelset

Fabrikantcode 76116
Adviesleeftijd 7+
VIP Punten 29

Kenmerken

Sub-thema DC Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 174
Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht kopen?
Actuele prijs: € 27,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht van Lego Marvel Super Heroes is 76116. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7+ jaar. Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 1Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 2Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 3Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 4
De Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht valt onder de productlijn en thema dc super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het dc super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht heeft in totaal 174 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Speel snelle gevechten tegen Ocean Master na met de speelset Lego DC Batman 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht. Deze bouwbare Batman speelgoedonderzeeër heeft een cockpit in de vorm van een luchtbel die open kan en ruimte biedt aan een minifiguur, verstelbare klauwen om wapens te grijpen, 360 graden draaibare vleugels, noppenschieters, draaiende propellers aan de achterkant en afneembare vinnen om vast te maken aan Batman's voeten en als zwemvliezen te gebruiken. Deze coole Batman speelset is inclusief 3 Lego minifiguren met wapens en een haaienfiguur, plus 10 verschillende Power Burst elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens naar jouw smaak aan te passen voor eindeloos creatief speelplezier.

Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 5Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 6Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht - Afbeelding 7
IN DE DOOS

 • Dit superheldenspeelgoed is inclusief 3 minifiguren: Batman, Aquaman en Ocean Master, plus een figuur van een haai.
 • De Batman onderzeeër beschikt over een openende, luchtbelvormige cockpit met ruimte voor een minifiguur, verstelbare klauwen, 360 graden draaibare vleugels, 2 noppenschieters, 2 roterende propellers achterop en 2 afneembare vinnen.
 • Draai de vleugels achter Batman's cockpit als een enorme propeller!
 • Gebruik de klauwen om wapens te grijpen of geef de boot extra kracht met Power Burst-elementen.
 • Verwijder de vinnen en maak ze vast aan Batman's voeten als zwemvliezen.
 • Dit Batman speelgoed bevat maar liefst 10 doorschijnend-blauwe Power Burst-elementen om je bouwwerken, minifiguren en wapens naar wens aan te passen.
 • Wapens: Aquaman's drietand en Ocean Master's drietand.
 • De Aquaman en Ocean Master minifiguren zijn nieuw vanaf januari 2019.
 • De Batduikboot is ongeveer 5 centimeter hoog, 21 centimeter lang en 11 centimeter breed.

Lego 76116 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76116 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76116 bouwinstructies.

LEGO 76116 BATMAN BATDUIKBOOT EN HET ONDERWATERGEVECHT

 • Fabrikantcode: 76116
 • Adviesleeftijd: 7+
 • Sub-thema: DC Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 174

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego 76116 Batman Batduikboot en het onderwatergevecht. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen