728x90: Bol Ad

Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run

Laagste prijs gevonden op vrijdag 26 april 22:39 uur voor € 64,95 bij Bol.com.

€ 64,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op vr. 26 apr. 22:39 uur

€ 64,95

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 64,95

Overweeg je de Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 64,95 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 64,95

Specificaties Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run

Speelset

Fabrikantcode 75235
Adviesleeftijd 4+
VIP Punten 34

Kenmerken

Sub-thema Star Wars
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 132
Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run kopen
Actuele prijs: € 64,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Laat je kind onvergetelijke Lego Star Wars ruimteavonturen naspelen met het 75235 X-Wing Starfighter Trench Run bouwspeelgoed-verzamelobject. Deze Lego 4+ speelset is ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen en bevat een ruimteschip met inklapbare vleugels en een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, plus een speciale startsteen-bouwplaat waarmee zelfs beginnende bouwers het trotse gevoel kunnen ervaren van het helemaal zelf bouwen van gebouwen, voertuigen en meer. De bijgesloten eenvoudige bouw- en speelgids helpt jouw Rebellenstrijder het doel van de bouwstappen te begrijpen en stimuleert de verbeelding en het vertrouwen voor de perfecte start van het bouwen met Lego stenen in een vertrouwde Star Wars omgeving. Deze kleine Lego speelset bevat ook een roterende geschutskoepel voor eindeloos speelplezier vol actie, Luke Skywalker en Stormtrooper minifiguren, plus een R2-D2 Star Wars Lego droid figuur.

IN DE DOOS

  • Lego 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en eenvoudig mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de simpele bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met Lego stenen.
  • Inclusief 2 Lego Star Wars minifiguren: Luke Skywalker in zijn X-Wing pilotenoutfit en een Stormtrooper, plus een R2-D2 Lego figuur.
  • Deze speelset bevat een eenvoudig te bouwen X-Wing Starfighter en een geschutskoepel met schijfschieters.
  • De X-Wing, bekend uit de populaire film Star Wars: A New Hope, is uitgerust met vleugels die kunnen openklappen en een cockpit waar Luke in kan zitten, plus een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan gaan bouwen en spelen in een opwindend Lego Star Wars universum hier ver, ver vandaan.
  • Wapens: het lichtzwaard van Luke en de blaster van de Stormtrooper.
  • Lego 4+ laat je kind kennismaken met de wereld van zijn of haar favoriete films, tv-personages en alledaagse helden.
  • Lego 4+ speelsets heetten voorheen Lego Juniors en zijn compatibel met al het Lego bouwspeelgoed voor creatief spelen.
  • Een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen.
  • Kan worden gecombineerde met de 75237 TIE Fighter Attack en 75247 Rebel A-Wing Starfighter 4+ sets voor eindeloze Star Wars avonturen boordevol speelplezier tussen de sterren.
  • Dit X-Wing Lego Star Wars constructiespeelgoed is ongeveer 9 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 18 centimeter breed.

Lego 75235 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 75235 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 75235 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 75235 bouwinstructies.

Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 1Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 2Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 3Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 4
LEGO 75235 X-WING STARFIGHTER TRENCH RUN

  • Fabrikantcode: 75235
  • Adviesleeftijd: 4+
  • Sub-thema: Star Wars
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 132

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4+ jaar. Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 5Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 6Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run - Afbeelding 7
Het aantal Lego Star Wars minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 75235 X-Wing Starfighter Trench Run wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

De Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run heeft in totaal 132 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire video voor artikel: Lego 75235 X-Wing Starfighter Trench Run

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op vr. 26 apr. 22:39 uur

€ 64,95

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen