728x90: Bol Ad

Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen

Speelset

Fabrikantcode 41161
Adviesleeftijd 5-12
VIP Punten 34

Kenmerken

Sub-thema Disney
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 193
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Lego l Disney 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen is de perfecte Aladdin speelset voor het naspelen van magische scènes uit de Disneyfilm Aladdin. Met een kleine markt, de Grot der Wonderen, het paleis en een vliegend tapijt kunnen Disneyfans de magie steeds weer opnieuw beleven. Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een andere speelervaring en gebruik de draaifunctie om het tapijt rond het paleis te laten vliegen. Inclusief Aladdin en prinses Jasmine minipoppetjes plus een Lego vogelfiguur.

IN DE DOOS

  • Inclusief 2 minipoppetjes: Jasmine en Aladdin, plus een Lego vogelfiguur.
  • Bevat een bouwbaar speelgoedpaleis met 3 kamers, terras en balkon, een vliegend tapijt met vliegfunctie, een marktkraam en een ingang naar de Grot der Wonderen die open kan.
  • Accessoire-elementen: een magische lamp, een slang, een tiara, een haarborstel, een parfumfles, fruit, brood, vogelvoer, een bord en bekers.
  • Gebruik de draaifunctie om de minipoppetjes van Aladdin en Jasmine op het vliegend tapijt rond het paleis te laten vliegen of maak het tapijt los en laat je fantasie de vrije loop voor nog meer magische avonturen.
  • Verplaats de meubels en de marktkraam eenvoudig naar andere kamers van het paleis voor een geheel eigen speelervaring.
  • Dit eenvoudig te bouwen Disney Aladdin bouwspeelgoed is de perfecte speelset om favoriete momenten uit de Disneyfilm na te bouwen en te spelen.
  • Combineer met 41158 Jasmines kleine toren om een extra toren op het paleis te bouwen.
  • Het paleis is ongeveer 20 centimeter hoog, 13 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 41161 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 41161 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 41161 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 41161 bouwinstructies.

Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 1Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 2Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 3Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 4
LEGO 41161 ALADDINS EN JASMINES PALEISAVONTUREN

  • Fabrikantcode: 41161
  • Adviesleeftijd: 5-12
  • Sub-thema: Disney
  • Aantal minifiguren: 2
  • Aantal onderdelen: 193

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-12 jaar. Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 5Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 6Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen - Afbeelding 7
Het aantal Lego Disney minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

De Lego 41161 Aladdins en Jasmines paleisavonturen heeft in totaal 193 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen