728x90: Bol Ad

Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke lego vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd

Speelset

Fabrikantcode 10762
Adviesleeftijd 4-7
VIP Punten 16
SKU nummer 6213863

Kenmerken

Sub-thema Juniors
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 87
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Organiseer een theekransje en geniet samen met Disney prinses Belle en haar vrienden van allerlei verhalen met deze leuke Lego Juniors speelset 10762 Belles verhaaltjestijd! De speelset bestaat uit een prinsessenkasteel met startsteen-element, een balkon met een magische roos onder een stolp, torens en een draaischijf. Er is ook een bouwplaat van een park met een draaiende picknicktafel, een waterfontein om zelf te bouwen, een serveerwagentje en een verhalenboek waaruit Belle kan voorlezen. Deze Lego ? Disney Princess speelset omvat een eenvoudige gids met bouw- en speeltips, zodat kinderen van 4 jaar en ouder met meer zelfvertrouwen gaan bouwen. Inclusief een minipoppetje, figuren van een kopje en een theepot en een figuur van Pendule om zelf te bouwen.


IN DE DOOS

  • Inclusief een minipoppetje van Disney prinses Belle, een figuur van Pendule om zelf te bouwen en figuren van Barstje en Mevrouw Tuit.
  • Het prinsessenkasteel bestaat uit een startsteen-muurelement, een ronddraaiende draaischijf, een raam met opdruk van een transparante roos en een balkon.
  • Ook inclusief een parktafereel met een draaiende picknicktafel, een waterfontein om zelf te bouwen en een serveerwagentje.
  • Accessoires: een verhalenboek met omslag die je kunt openslaan, een handspiegel, een croissant, een taart om zelf te bouwen en een magische roos onder een glazen stolp.
  • Draai prinses Belle rond op de draaischijf in het kasteel terwijl ze in het verhalenboek over haar droomprins leest.
  • Maak het serveerwagentje klaar en ga naar het park voor een gezellig theekransje.
  • Zet Barstje, Mevrouw Tuit en Pendule op de draaiende picknicktafel en laat ze lekker spelen.
  • Lego Juniors sets zijn eenvoudig te bouwen modellen met startsteen-bouwplaten en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.
  • Lego Juniors bouwspeelgoed is compatibel met alle Lego bouwsets voor creatief bouwen.
  • Het prinsessenkasteel is ongeveer 13 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 9 centimeter diep.
  • De bouwplaat met picknicktafel is ongeveer 4 centimeter breed en 6 centimeter diep.

Lego 10762 bouwinstructies?

De stap voor stap bouwinstructies is bedoeld om het Lego 10762 product te kunnen bouwen en kan je terugvinden in de doos. Voor de Lego 10762 kan je deze op de officiële Lego website terugvinden. Lego 10762 bouwinstructies.

Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd - Afbeelding 1Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd - Afbeelding 2Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd - Afbeelding 3Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd - Afbeelding 4
LEGO 10762 BELLE'S VERHAALTJESTIJD

  • Fabrikantcode: 10762
  • Adviesleeftijd: 4-7
  • Sub-thema: Juniors
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 87

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Adviesleeftijd

Voor Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 4-7 jaar. Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 4-7 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Juniors minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de 10762 Belle's verhaaltjestijd wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De Lego 10762 Belle's verhaaltjestijd heeft in totaal 87 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen