728x90: Bol Ad

Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter

Laagste prijs gevonden vandaag 12:45 uur voor € 18,60 bij Bol.com.

€ 18,60

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:45 uur

€ 18,60

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 18,60

Overweeg je de Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 18,60 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 18,60

Specificaties Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter

Speelset

Fabrikantcode 9387
Adviesleeftijd 6+

Kenmerken

Sub-thema Playmobil Ghostbusters
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 37
Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter kopen
Actuele prijs: € 18,60
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ga het water op om samen met Zeddemore met zijn waterscooter op spoken te jagen. Met de werkende slijmprojectielen kan Zeddemore zelfs de gladste spoken verslaan. Leg de spookachtige inktvis in warm water om hem van kleur te zien veranderen, of gebruik de tentakelgrepen om hem aan verschillende oppervlakken te bevestigen. Voor nog meer plezier kan de waterscooter drijven en kan hij worden uitgerust met een onderwatermotor 7350 apart verkrijgbaar. Ghostbuster Zeddemore ziet eruit zoals in de populaire tekenfilmserie “The Real Ghostbusters.” De set bevat tevens een protonenpack, een protonenstraler, een spokenval en een PKE-meter om psychokinetische energie te meten. Aanbevolen voor kinderen vanaf zes jaar.

Drijft en beschikt over werkende wapens. De inktvis verandert van kleur in warm water. Kan gecombineerd worden met: 7350 Onderwatermotor
De Ghostbuster Zeddemore in de look van de cartoonserie “The Real Ghostbusters”.
De waterscooter kan drijven en kan met een onderwatermotor artikel 7350 uitgerust worden. Deze biedt plaats aan een Ghostbuster-figuur en toebehoren, zoals protonenpack, protonenstraler, PKE-meter en spokenval.

Met 2 werkende wapens.
De inktvis is gemaakt van een speciale thermochrome kunststof. Bij verandering van de watertemperatuur verandert daardoor de kleur van de kunststof. Deze warmtegevoelige kleuromslag vindt plaats bij een temperatuur vanaf 33°C. Na het afkoelen verandert de kleur van de kunststof weer in de oorspronkelijke kleur.Kleurverandering van de inktvis: rood/lichtgeel
Een paar tentakels zijn voorzien van een greep, zodat ze voorwerpen kunnen grijpen of zich kunnen vasthouden.

Playmobil 9387 boekje kwijt?

Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 1Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 2Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 3Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 4
Ben je het boekje kwijt voor de Playmobil 9387? Alle Playmobil 9387 bouwinstructies kan je op de officiële website terugvinden.
Klik hier voor het officiële Playmobil 9387 boekje

PLAYMOBIL GHOSTBUSTERS 9387 ZEDDEMORE MET WATERSCOOTER

  • Fabrikantcode: 9387
  • Adviesleeftijd: 6+
  • Sub-thema: Playmobil Ghostbusters
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 37

Kom je er niet uit bij het kopen van de Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze playmobil producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je playmobil of staat jouw playmobil keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze playmobil keuzehulp.

Adviesleeftijd

Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 5Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 6Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter - Afbeelding 7
Voor Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 6+ jaar. Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 6+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Playmobil Ghostbusters minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

De 9387 Zeddemore met waterscooter heeft in totaal 37 onderdelen en zijn in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Populaire video voor artikel: Playmobil Ghostbusters 9387 Zeddemore met waterscooter

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:45 uur

€ 18,60

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen