728x90: Wehkamp Ad

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

De beste deal van vandaag

Bijenkorf

163,99

154,50

Op voorraad

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart zet je grote koppen koffie met extra dikke

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart aanbiedingen

De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: vandaag 03:45 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:45 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: vandaag 03:46 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 154,50?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 154,50

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

Algemeen

Merk Magimix
Fabrikantcode (sku) 11399
Release datum 2020
EAN code 3519280113999

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 23,1 cm
Hoogte (centimeter) 32,5 cm
Diepte (centimeter) 35,9 cm
Gewicht (kilogram) 4,3 kg
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Kabellengte (meter) 850 m.
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1260 W
Display

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Soorten koffie Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Hele koffiepot, Koffie, Lungo, Mug
Instelbare temperatuur
Pompdruk (bar) 0 bar
Verwarming Thermoblock

Inhoud

Inhoud water (liter) 1,2
Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart kopen
Actuele prijs: € 154,50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is van het merk Magimix en is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Het loont om de Magimix koffiemachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart van Magimix is 11399. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart van Magimix geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Magimix voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart heeft de volgende EAN code 3519280113999. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van koffiemachines te weten. De Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart van Magimix heeft een gewicht van 4,3 kg. Het gewicht van 4,3 kg ligt dicht bij het gemiddelde koffiemachine gewicht.

BPA-vrij

Deze koffiemachines lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart is 1260 w watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Het kiezen van Magimix koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Magimix machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart zet 1 kopje(s) per keer.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart kun je de volgende koffiesoorten maken; alto, dubbele espresso, espresso, gran lungo, hele koffiepot, koffie, lungo, mug.

Een Magimix koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Magimix koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart heeft een waterreservoir van 1,2 liter.

Met de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart zet je grote koppen koffie met extra dikke cremalaag. Deze koffiemachine heeft vijf verschillende kopgroottes: de Alto (414 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) en Espresso (40 ml). De barcode op de capsule is gekoppeld aan de ideale waterhoeveelheid, temperatuur en rotatiesnelheid van de gekozen koffie. Hierdoor is er ook maar één knop op de machine die je hoeft in te drukken voor het zetten van verschillende koffiespecialiteiten. Je hebt speciale Vertuo cups nodig om koffie te zetten, het zetsysteem is namelijk anders dan de Original. Deze koffiecups zijn wat groter, rond en bol. De Nespresso Vertuo Plus Zwart heeft een draaibaar waterreservoir van 1,2 liter.

MAGIMIX NESPRESSO VERTUO PLUS ZWART

  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Soorten koffie: Alto, Dubbele espresso, Espresso, Gran lungo, Hele koffiepot, Koffie, Lungo, Mug

Kom je er niet uit bij het kopen van de Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Magimix Nespresso Vertuo Plus Zwart

De meest creatieve warenhuis
Bijenkorf aanbieding: vandaag 03:45 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 03:43 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:45 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt aanbieding: vandaag 03:46 uur
Alles voor een (koffie)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:43 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen