728x90: Wehkamp Ad

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

De beste deal van vandaag

Media Markt

159,99

Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, thuis cappuccino's maken doe je met de Krups Nespresso

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer aanbiedingen

Die doet het
Alleen winkelvoorraad
Ook voor Koffie & Keuken
Voor 12:30 besteld, vandaag in huis
Dat is zeker
Momenteel niet beschikbaar voor bezorging

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 159,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 159,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer

Algemeen

Merk Krups
Fabrikantcode (sku) XN1118
Release datum 2017
EAN code 0010942221746
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 20,40
Hoogte (centimeter) 33,00
Diepte (centimeter) 8,40
Kleur Zwart
Vermogen (watt) 1200

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 1
Koffie Capsules
Soorten koffie Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato
Instelbare temperatuur
Melkproducten
Melkopschuimen

Gemak

Automatische stop
Schoonmaakmelding

Inhoud

Inhoud water (liter) 0,6
Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kopen?
Actuele prijs: € 159,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer is van het merk Krups en het merk Krups is een populair merk binnen de productgroep koffiemachines. Krups koffiemachines kun je vinden in winkels en webshops. Krups producten behoren tot de topmerken koffiemachines in Nederland. Koop Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een koffiemachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer van Krups is xn1118. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Krups SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 1Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 2Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 3Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 4
Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer van Krups geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Wil je graag de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Krups voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer heeft de volgende EAN code 0010942221746. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer het predicaat "Top Product" gegeven.

Het stroomverbruik van Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer is 1200 watt. Het vermogen van koffiemachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koffiemachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koffiemachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 5Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 6Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer - Afbeelding 7
Het kiezen van Krups koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Krups machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer zet 1 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Krups koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Krups apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer koffiemachine maak je gebruik van capsules.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer kun je de volgende koffiesoorten maken; koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato.

Met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer en een goede verse volle melk kun je een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato of Lungo maken.

Een Krups koffiemachine met een groot waterreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Zo zet je met gemak meerdere koppen koffie achter elkaar. De Krups koffiemachine verbruikt altijd extra water tijdens het zetten van koffie. Dit water komt direct in de lekbak terecht. De inhoud van een waterreservoir ligt tussen de 1 en 2,4 liter. Deze Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer heeft een waterreservoir van 0,6 liter.

Thuis cappuccino's maken doe je met de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer. Met de meegeleverde Aeroccino melkopschuimer schuim je met 1 druk op de knop melk op. Hierna hoef je het melkschuim alleen nog maar in je kopje te gieten. Maak er een cappuccino van door er espresso aan toe te voegen. Binnen 25 seconden is deze koffiemachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Stel vooraf de gewenste waterhoeveelheid in om de grootte van een espresso of lungo aan te passen naar jouw wens. Hoe minder water je toevoegt, hoe sterker de smaak wordt. Deze energiezuinige koffiemachine schakelt na 9 minuten automatisch uit.

IN DE DOOS

  • Aeroccino melkopschuimer
  • Capsule proefpakket
  • Handleiding

KRUPS NESPRESSO ESSENZA MINI XN1118 ZWART + MELKOPSCHUIMER

  • Top Product: Ja
  • Aantal kopjes: 1 Per zetbeurt
  • Koffie: Capsules
  • Soorten koffie: Koffie, Espresso, Cappuccino, Latte macchiato

Kom je er niet uit bij het kopen van de Krups Nespresso Essenza Mini XN1118 Zwart + Melkopschuimer of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen