728x90: Wehkamp Ad

Sage Barista Express SES875 Stainless Steel

De beste deal van vandaag

Coolblue

659,-

574,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Sage Barista Express SES875 Stainless Steel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De Sage Barista Express SES875 is een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 27 november 2022

Sage Barista Express SES875 Stainless Steel aanbiedingen

Alles voor een (koffie)glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
De winkel van ons allemaal
Uiterlijk 30 november in huis
Ook voor Koffie & Keuken
Levering vanuit de winkel in 2 - 2 dagen.
Al jaren vertrouwd
Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
De koffie expert
Op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 574,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 574,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Sage Barista Express SES875 Stainless Steel

Algemeen

Fabrikantcode (sku) SES875BSS2EEU1A
Release datum 2019
EAN code 9312432030144
Best Getest Consumentenbond uit de Test

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 33 cm
Hoogte (centimeter) 40 cm
Diepte (centimeter) 31 cm

Koffie

Aantal kopjes ( Per zetbeurt ) 2
Koffie Bonen, gemalen koffie
Soorten koffie Café lungo
Melkopschuimen
Sage Barista Express SES875 Stainless Steel kopen
Actuele prijs: € 574,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Een koffiemachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koffiemachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Sage Barista Express SES875 Stainless Steel van Sage is ses875bss2eeu1a. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Sage Barista Express SES875 Stainless Steel is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Sage Barista Express SES875 Stainless Steel van Sage geïntroduceerd op de markt. Een ouder koffiemachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koffiemachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koffiemachines.

Sage Barista Express SES875 Stainless Steel - Afbeelding 1Sage Barista Express SES875 Stainless Steel - Afbeelding 2Sage Barista Express SES875 Stainless Steel - Afbeelding 3Sage Barista Express SES875 Stainless Steel - Afbeelding 4
Wil je graag de Sage Barista Express SES875 Stainless Steel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Sage voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Sage Barista Express SES875 Stainless Steel heeft de volgende EAN code 9312432030144. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koffiemachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koffiemachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Sage Barista Express SES875 Stainless Steel dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het kiezen van Sage koffiemachine begint bij het bepalen of je behoefte hebt aan een één- of tweekopsfunctie. Als je vaak koffie zet voor meerdere personen dan is het handig om te kiezen voor een Sage machine die meerdere kopjes tegelijk kan zetten. Als je geen behoefte hebt aan de functie om twee kopjes tegelijk te zetten, kan je dit ruimte en geld schelen. Deze Sage Barista Express SES875 Stainless Steel zet 2 kopje(s) per keer.

Verschillende soorten koffiezetapparaten zorgen voor verschillende soorten smaakbeleving. Sommige Sage koffiezetapparaten maken bijvoorbeeld gebruik van koffiebonen, terwijl andere Sage apparaten gebruik maken van bijvoorbeeld pads. Voor een koffieliefhebber is het belangrijk dat de smaak naar wens is en die blijft heel persoonlijk. Met deze Sage Barista Express SES875 Stainless Steel koffiemachine maak je gebruik van bonen, gemalen koffie.

Vandaag de dag kun je kiezen uit een groot aanbod koffiemachines en een breed scala aan koffiedranken: van macchiato tot een affogato. Koffie en melk gaan goed samen en het is niet voor niets dat de koffiedranken cappuccino, Café latte en de Flat White zo enorm populair zijn. Met de Sage Barista Express SES875 Stainless Steel kun je de volgende koffiesoorten maken; café lungo.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Sage Barista Express SES875 is een halfautomaat met ingebouwde bonenmaler. De koffie kan zowel handmatig als automatisch gedoseerd worden. De maling kan op 18 standen worden ingesteld. Een manometer op het apparaat meet de werkdruk op de koffie, afhankelijk van een te lage of hoge druk kan je de maalgraad van de bonen bijstellen. De Grind & Infuse Pro beschikt ook over een stoompijpje om melk op te schuimen.

SAGE BARISTA EXPRESS SES875 STAINLESS STEEL

  • Aantal kopjes: 2 Per zetbeurt
  • Koffie: Bonen, gemalen koffie
  • Soorten koffie: Café lungo

Kom je er niet uit bij het kopen van de Sage Barista Express SES875 Stainless Steel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koffiemachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koffiemachines of staat jouw koffiemachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koffiemachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen