728x90: Wehkamp Ad

Bosch TWK7203

De beste deal van vandaag

Conrad

114,99

104,99

Leverbaar in 1 - 2 werkdagen

Bosch TWK7203 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, deze Bosch TWK7203 rvs waterkoker, heeft een vermogen van 2200 Watt en een inhoud van 1,7 liter. De

andere waterkokers van Bosch

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 25 november 2022

Bosch TWK7203 aanbiedingen

Elektronica & techniek
Leverbaar in 1 - 2 werkdagen
De meest creatieve warenhuis
Op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 104,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 104,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch TWK7203

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) TWK7203
Release datum 2017
EAN code 4242002901923
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 24
Hoogte (centimeter) 26
Diepte (centimeter) 16
Gewicht (kilogram) 1,7
Materiaal Kunststof, Metaal
Type metaal RVS
Type kunststof Plastic
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Kabellengte (meter) 1
BPA-vrij
Vermogen (watt) 2200
Display
Timer

Gebruik

Aantal kopjes per zetbeurt 7
Instelbare temperatuur
Warmhoudfunctie
Dubbelwandige behuizing
Ingebouwde verlichting
Waterniveau indicator
Locatie waterniveau indicator Achter het handvat
360 graden draaibaar
Snoerloze kan
Eindsignaal
Maximaal geluidsniveau (decibel) 75
Kooktijd tot afslaan (seconden) 70
Doorkooktijd (seconden) 10
Droogkookbeveiliging
Verwarmingselement afgesloten
Behuizing veilig aan te raken na koken
Automatisch uitschakelen
Design typering Design

Functies

Verlichte bedieningsknop
Bedieningsmogelijkheden Schuifregelaar
Kalkfilter
Uitneembare kalkfilter
Type stroomvoorziening Netstroom
Aansluitspanning (volt) 220
Bosch TWK7203 kopen
Actuele prijs: € 104,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Bosch TWK7203 is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep waterkokers. Het loont om de Bosch waterkokers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een waterkokers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke waterkoker-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch TWK7203 van Bosch is twk7203. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch TWK7203 - Afbeelding 1Bosch TWK7203 - Afbeelding 2Bosch TWK7203 - Afbeelding 3Bosch TWK7203 - Afbeelding 4
Bosch TWK7203 is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Bosch TWK7203 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder waterkokers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige waterkokers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals waterkokers.

Wil je graag de Bosch TWK7203 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch TWK7203 heeft de volgende EAN code 4242002901923. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen waterkokers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch TWK7203 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van waterkokers te weten. De Bosch TWK7203 van Bosch heeft een gewicht van 1,7. Het gewicht van 1,7 ligt dicht bij het gemiddelde waterkoker gewicht.

BPA-vrij

Bosch TWK7203 - Afbeelding 5Bosch TWK7203 - Afbeelding 6Bosch TWK7203 - Afbeelding 7
Deze waterkokers lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Bosch TWK7203 een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Bosch TWK7203 is 2200 watt. Het vermogen van waterkokers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals waterkokers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. waterkokers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij waterkokers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch TWK7203 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Als we er vanuit gaan dat je voor één kop thee ongeveer 250 mililiter water nodig hebt dan kun je met de Bosch TWK7203 maximaal 7 kopjes thee per keer zetten.

Bosch TWK7203 - Afbeelding 8Bosch TWK7203 - Afbeelding 9Bosch TWK7203 - Afbeelding 10Bosch TWK7203 - Afbeelding 11
Een Bosch waterkoker met temperatuurregeling is extra geschikt voor theebladeren zoals bijvoorbeeld muntthee. Muntthee behoud haar smaak meer bij een lagere temperatuur. Ideaal ook als je gelijk je thee wilt drinken. Ook is een Bosch waterkoker met instelbare temperatuur ideaal om te gebruiken bij babyvoeding zodat de flesvoeding niet te heet is.

Stel dat je net een kopje thee hebt gezet, en je wilt een half uur later een nieuw kopje thee inschenken. Bosch Waterkokers met een warmhoudfunctie zorgen ervoor, dat het water goed heet blijft. Je hoeft de Bosch TWK7203 dan dus niet opnieuw aan te zetten.

Dubbelwandig

Dankzij de dubbelwandige behuizing van deze Bosch TWK7203 blijft je gekookte water langer op temperatuur. Daarnaast is de waterkoker kindvriendelijk omdat de buitenkant niet heet wordt en je het kan aanraken tijdens het koken. Een dubbelwandige Bosch waterkoker is ideaal voor een gezin met kleine kinderen.

Het geluidsniveau van waterkokers kan enorm verschillen. Hoe lager het maximaal aantal decibel van de Bosch waterkoker is, des te stiller deze is. Waterkokers die een geluidsniveau van 70 dB of minder hebben, kunnen we een stille waterkoker noemen. Een Bosch waterkoker die veel lawaai maakt, kan een enorme stoorzender zijn in huis (Boven de 80 dB). Deze Bosch TWK7203 heeft een geluidsniveau van 75 decibel.

Hoe lang het duurt voordat een Bosch waterkoker het water gekookt heeft, verschilt per model. De kooktijd ligt meestal tussen de 100 en 300 seconden, wat omgerekend 1,5 tot 5 minuten is. We spreken van een snelle waterkoker als deze een kooktijd van 105 seconden of korter heeft. Met deze Bosch TWK7203 is je water in 70 seconden gekookt. Hoe sneller de Bosch waterkoker kookt, hoe minder energie de waterkoker verbruikt.

Droogkookbeveiliging

Om gevaarlijke situaties te voorkomen is het belangrijk dat de Bosch waterkoker over een droogkookbeveiliging beschikt. De droogkookbeveiliging schakelt automatisch het verwarmingselement uit wanneer er geen water in het waterreservoir is of als het water opraakt tijdens gebruik. De Bosch TWK7203 is voorzien van een droogkookbeveiliging.

Deze Bosch TWK7203 rvs waterkoker, heeft een vermogen van 2200 Watt en een inhoud van 1,7 liter. De waterkoker is voorzien van een warmhoudfunctie , TemperatureControl en een TouchControl bediening. De TWK7203 heeft een indicatie voor kleine hoeveelheden (300ml) om snel en gemakkelijk water voor één kopje te koken. De waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging en schakelt automatisch uit bij het bereiken van het kookpunt en of wanneer hij van de sokkel wordt gehaald.

Warmhoudfunctie
Behoud van de gewenste temperatuur tot wel 30 minuten.

TemperatureControl
7 verschillende temperatuur instellingen: van 70°C tot kokend.

TouchControl bediening
Praktisch touchdisplay voor gemakkelijke bediening. Alle functies kunnen worden geactiveerd met een zachte aanraking van het display.BOSCH TWK7203

 • Top Product: Ja
 • Instelbare temperatuur: Ja
 • Warmhoudfunctie: Ja
 • Waterniveau indicator: Ja
 • Droogkookbeveiliging: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch TWK7203 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze waterkoker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je waterkokers of staat jouw waterkoker keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze waterkoker keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Bosch TWK7203

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen