728x90: Wehkamp Ad

Boretti B100 Zwart

De beste deal van vandaag

Bol.com

489,-

Uiterlijk 4 juli in huis

Boretti B100 Zwart kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Gelatiera van Boretti staat er binnen een uur vers gemaakt ijs op tafel. Naast roomijs maakt de

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 28 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 489,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 489,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Boretti B100 Zwart

Algemeen

Merk Boretti
Fabrikantcode (sku) B100
Release datum December 2016
EAN code 5411397017369
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 31,6
Hoogte (centimeter) 21,8
Diepte (centimeter) 37,5
Gewicht (kilogram) 13,4
Materiaal Kunststof
Type kunststof Plastic
Kleur Zwart
Afwerking Mat & glanzend
Vermogen (watt) 180
Display
Timer
Inhoud (liter) 2

Gebruik

Invriestijd (seconden) 12
Type ijsmachine Zelfvriezend
Type ijs Roomijs, Sorbetijs
Geschikt voor roomijs
Geschikt voor sorbetijs
Geschikt voor softijs
Bereidingstijd (minuten) 1
Kijkvenster
Type timer Elektronisch
Digitale weergave Temperat, Bereidingstijd
Dimbaar display

Accessoires

Aantal ijsemmers 1
Recepten meegeleverd
Boretti B100 Zwart kopen?
Actuele prijs: € 489,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Boretti B100 Zwart is van het merk Boretti en het merk Boretti is een populair merk binnen de productgroep ijsmachines. Boretti ijsmachines kun je vinden in winkels en webshops. Boretti producten behoren tot de topmerken ijsmachines in Nederland. Koop Boretti B100 Zwart voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een ijsmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke ijsmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Boretti B100 Zwart van Boretti is b100. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Boretti SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Boretti B100 Zwart is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Boretti B100 Zwart - Afbeelding 1Boretti B100 Zwart - Afbeelding 2Boretti B100 Zwart - Afbeelding 3Boretti B100 Zwart - Afbeelding 4
Boretti B100 Zwart is sinds december 2016 op de markt. In december 2016 is Boretti B100 Zwart van Boretti geïntroduceerd op de markt. Een ouder ijsmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige ijsmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals ijsmachines.

Wil je graag de Boretti B100 Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Boretti voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Boretti B100 Zwart heeft de volgende EAN code 5411397017369. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen ijsmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Boretti B100 Zwart het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van ijsmachines te weten. De Boretti B100 Zwart van Boretti heeft een gewicht van 13,4 kilogram. Het gewicht van 13,4 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van ijsmachines.

Boretti B100 Zwart - Afbeelding 5Boretti B100 Zwart - Afbeelding 6Boretti B100 Zwart - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Boretti B100 Zwart is 180 watt. Het vermogen van ijsmachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals ijsmachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. ijsmachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij ijsmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Boretti B100 Zwart is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De Boretti B100 Zwart heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

Type ijsmachine

De verschillende ijsmachines die wel of niet zelf kunnen vriezen bepalen of je snel ijs kunt maken of dat je iets meer de tijd moet nemen. Er zijn 2 soorten ijsmachines. Bij Boretti ijsmachines met een koelelement moet je het element 24 uur vooraf invriezen en na het toevoegen van het ijsmengsel heb je binnen een half uur ijs. Bij Boretti ijsmachines met een compressor bevriest de machine direct het ijsmengsel. De Boretti B100 Zwart beschikt over een zelfvriezend.

Ijsprogramma's

Met een ijsmachine kun je verschillende soorten ijs maken. Elke Boretti ijsmachine maakt roomijs en sorbetijs. Roomijs wordt gemaakt op basis van melk. Je kiest zelf de smaak. Denk bijvoorbeeld aan vanille of chocolade ijs. Bij sorbetijs gebruik je geen melk. Hiervoor gebruik je fruit. Zo maak je bijvoorbeeld een aardbeien- of mango sorbet. Er zijn ook Boretti machines die yoghurt ijs maken. Zelfgemaakt ijs is zachter dan het ijs dat je in de winkel koopt. Met de Boretti B100 Zwart kun je roomijs, sorbetijs maken.

Als je klaar bent met voorbereiden dan wil je natuurlijk snel je ijs kunnen serveren. De Boretti B100 Zwart kan in 1 minuten je koude vloeibare ijsmix omzetten in heerlijk schepbaar ijs.

Met de Gelatiera van Boretti staat er binnen een uur vers gemaakt ijs op tafel. Naast roomijs maakt de ijsmachine ook frozen yoghurt, echte Italiaanse gelato en fris sorbetijs. De Gelatiera is gemakkelijk in gebruik. Zo is het voorvriezen van de verwijderbare kom niet nodig; de ijsmachine brengt zichzelf op temperatuur. De digitale timer op het display laat precies zien hoe lang het nog duurt voordat het ijs gereed is. Niet direct tijd om het ijs op te eten? De Boretti Gelatiera koelt het ijs tot een uur na bereiding. Tip: zet het apparaat aan tijdens het voorgerecht. Zodra het tijd is voor het nagerecht, is het ijs klaar. Design, functionaliteit en klasse. Stijlvol vormgegeven keukenapparatuur gecombineerd met hoogwaardige en duurzame technische oplossingen. We toveren iedere keuken om tot een blikvanger van formaat. Een keuken is om te genieten. Van elkaar, maar bovenal van het leven. In onze fabrieken in ltalië produceren we al onze producten, apparatuur en accessoires met de grootste zorg en aandacht, maar ook met liefde. Passione nella cucina zonder ook maar iets aan het toeval over te laten.

Pluspunten van de Boretti B100

  • Digitale timer tot 60 min. Kan nog een uur nakoelen om de consistentie van het roomijs te behouden Maakt ook gelato, sorbet en ‘frozen yoghurt’

Goed om te weten

  • Niet vaatwasserbestendig

BORETTI B100 ZWART

  • Top Product: Ja
  • Type ijsmachine: Zelfvriezend
  • Aantal ijsemmers: 1

Kom je er niet uit bij het kopen van de Boretti B100 Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze ijsmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je ijsmachines of staat jouw ijsmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze ijsmachine keuzehulp.

Prijzen vergelijken Boretti B100 Zwart. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen