728x90: Wehkamp Ad

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L

De beste deal van vandaag

Tefal

169,-

131,99

Op voorraad

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, gezonder frituren wordt nu wel heel makkelijk met de Tefal Oleoclean Pro Inox

andere frituurpannen van Tefal

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 30,-
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld overmorgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L aanbiedingen

Dat is slim bedacht
Tefal aanbieding: vandaag 12:29 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 12:31 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:29 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 12:27 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:29 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 12:29 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 131,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 131,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L

Algemeen

Merk Tefal
Fabrikantcode (sku) FR8040
Release datum 2014
EAN code 3045386366545
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 36
Hoogte (centimeter) 31
Diepte (centimeter) 47
Gewicht (kilogram) 6,5
Materiaal Metaal
Type metaal RVS
Kleur Zilver
Vorm Vierkant
Kabellengte (meter) 0,9
Display
Timer

Eigenschappen

Aantal pannen 1
Materiaal handvat Kunststof
Inklapbaar handvat
Bedieningsmogelijkheden Draaiknoppen
Verwarmingselement uitneembaar

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 190
Instelbare temperatuur
Afzonderlijke temperatuurstanden 190
Geurfilter
Ingebouwde vetfilter
Koude zone
Frituursysteem Olie of vet
Laadvermogen (kilogram) 1,2
Capaciteit in personen (personen) 4 à 5 personen
Uitneembare pan
Vaatwasmachinebestendig friteuse Behuizing, Binnenpan, Deksel, Mandje
Temperatuurlampje
Verversindicator
Kijkvenster
Koele wand
Frituurmand
Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L kopen
Actuele prijs: € 131,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L is van het merk Tefal en is een populair merk binnen de productgroep frituurpannen. Het loont om de Tefal frituurpannen bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een frituurpannen fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke frituurpan-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L van Tefal is fr8040. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 1Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 2Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 3Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 4
Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L is sinds 2014 op de markt. In 2014 is Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L van Tefal geïntroduceerd op de markt. Een ouder frituurpannen wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige frituurpannen producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2014 zegt dus niet zoveel over producten, zoals frituurpannen.

Wil je graag de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Tefal voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L heeft de volgende EAN code 3045386366545. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen frituurpannen en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van frituurpannen te weten. De Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L van Tefal heeft een gewicht van 6,5. Het gewicht van 6,5 ligt dicht bij het gemiddelde frituurpan gewicht.

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 5Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 6Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L - Afbeelding 7
De Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

Bij deze Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L kun je de temperatuur instellen, dit is handig wanneer je verschillende soorten snacks wilt frituren. Als je frituurt op een lagere temperatuur worden je snacks of patat niet gaar. Een lagere temperatuur zorgt ervoor dat het gerecht meer vet opzuigt en dus ook wat vetter smaakt. Als je de temperatuur op de Tefal frituurpan iets te hoog instelt, is dat wat minder erg. Als je bevroren patat in de Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L friteuse gooit dan daalt de temperatuur onmiddellijk met 50 graden. Dus als je wat hoger begint dan bak je uiteindelijk toch op een lagere temperatuur. Het nadeel is wel dat het slecht is voor je olie.

Geurfilter

Natuurlijk komt er bij het bereiden van producten in de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L ook geur vrij. Het geurfilter houdt een deel van de baklucht tegen die vrijkomt tijdens het bakken. Hierdoor heb je dus minder last van een onaangename geur in je huis. Houd je dus niet van de lucht die vrijkomt bij het bereiden van je producten, dan is deze Tefal frituurpan met een goede geurfilter een hele goede keuze.

Koude zone

Het verwarmingselement van deze Tefal frituurpan wordt direct in het vet geplaatst. Het element bevindt zich ongeveer 2 centimeter boven de bodem van de kuip. Doordat de warmte van het element naar boven straalt, ontstaat er onder het element een koude zone in de Tefal friteuse. Omdat verbranding pas bij hogere temperaturen plaats vindt, zullen de frituurresten, die in de koude zone zinken, niet verbranden. Een groot voordeel van een Tefal frituurpan met koude zone is dat het vet zo langer mee gaat en frituurluchtjes blijven tot het minimum beperkt.

Friet bakken

De grootte van het mandje en hoeveelheid vet bepaald hoeveel friet je goed krokant kan bakken per bakbeurt. Je kunt met de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L, per keer en maximaal 1,2 kilogram friet bakken. Over het algemeen wordt ongeveer 250 gram friet per persoon ingeschat.

Aantal personen

Voor hoeveel personen je friet bakt, wordt bepaald door de hoeveelheid friet wat je per keer kunt bakken. Deze frituurpan Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L, is groot genoeg om per keer voor 4 à 5 personen personen friet te bakken.

Je kunt de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L onderdelen zoals de behuizing, binnenpan, deksel, mandje, eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Zorg er wel voor dat als de vaatwasser klaar is de onderdelen niet te lang in de vaatwasser blijven zitten.

Gezonder frituren wordt nu wel heel makkelijk met de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 Friteuse. Dankzij de geïntegreerde filterbak wordt de olie automatisch gefilterd. De olie gaat langer mee en kan makkelijk vervangen worden. De friteuse is volledig van rvs en bovendien vaatwasmachinebestendig (m.u.v. bedieningspaneel). Productvoordelen: De schone olie wordt in een aparte, hermetisch afsluitbare bak bewaard die gemakkelijk kan worden verwijderd en in de koelkast kan worden gezet. Regelbaar: stel de temperatuur in van 150° tot 190° voor de beste resultaten. Je kunt het frituurproces in de gaten houden via het kijkvenster. Gemakkelijk te reinigen: filter, binnenpan en mandje mogen in de vaatwasser. Onze Tefal Specialist adviseert: Deze Tefal frituurpan heeft geen koele wand, waardoor deze aan de buitenkant warm wordt.

TEFAL OLEOCLEAN PRO INOX & DESIGN FR8040 3,5L

  • Top Product: Ja
  • Geurfilter: Ja
  • Koude zone: Ja
  • Frituursysteem: Olie of vet

Kom je er niet uit bij het kopen van de Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze frituurpan producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je frituurpannen of staat jouw frituurpan keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze frituurpan keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L

Dat is slim bedacht
Tefal aanbieding: vandaag 12:29 uur
Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: vandaag 12:31 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 12:29 uur
Al jaren vertrouwd
Expert aanbieding: vandaag 12:27 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 12:29 uur
Ook voor Koffie & Keuken
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 12:29 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen