728x90: Bol Ad

Fritel MY Snacktastic 4202

De beste deal van vandaag

Bol.com

69,99

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Fritel MY Snacktastic 4202 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, je eigen persoonlijke SnackTastic toestel ideaal voor kleine porties. Dit maakt hem geschikt voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 69,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 69,99

Specificaties Fritel MY Snacktastic 4202

Algemeen

Merk Fritel
Fabrikantcode (sku) My SnackTastic 4202
Release datum 2018
EAN code 5410585385600

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26
Hoogte (centimeter) 32
Diepte (centimeter) 21
Gewicht (kilogram) 3,10
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Kabellengte (meter) 1
Vaatwasmachinebestendig
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1000
Timer
Inhoud (liter) 2

Eigenschappen

Laadvermogen ( kilogram ) 0,6
Capaciteit in personen ( personen ) 1 - 2

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 200
Instelbare temperatuur
Bedieningsmogelijkheden Draaiknoppen
Koele wand
Fritel MY Snacktastic 4202 kopen
Actuele prijs: € 69,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Fritel MY Snacktastic 4202 is van het merk Fritel en is een populair merk binnen de productgroep airfryers. Het loont om de Fritel airfryers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een airfryers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airfryer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Fritel MY Snacktastic 4202 van Fritel is my snacktastic 4202. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Fritel MY Snacktastic 4202 - Afbeelding 1Fritel MY Snacktastic 4202 - Afbeelding 2Fritel MY Snacktastic 4202 - Afbeelding 3Fritel MY Snacktastic 4202 - Afbeelding 4
Fritel MY Snacktastic 4202 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Fritel MY Snacktastic 4202 van Fritel geïntroduceerd op de markt. Een ouder airfryers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airfryers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airfryers.

Wil je graag de Fritel MY Snacktastic 4202 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Fritel voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Fritel MY Snacktastic 4202 heeft de volgende EAN code 5410585385600. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airfryers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van airfryers te weten. De Fritel MY Snacktastic 4202 van Fritel heeft een gewicht van 3,10. Het gewicht van 3,10 ligt dicht bij het gemiddelde airfryer gewicht.

BPA-vrij

Deze airfryers lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Fritel MY Snacktastic 4202 een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Het stroomverbruik van Fritel MY Snacktastic 4202 is 1000 watt. Het vermogen van airfryers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airfryers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airfryers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

De Fritel MY Snacktastic 4202 heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

Het laadvermogen van een airfryer bepaalt voor hoeveel personen je eten kunt maken. De kleinste Fritel airfryers hebben een inhoud van 0.4 tot 0.8 kg, wat inhoudt dat je voor 1 tot 2 personen eten kunt maken. Van 0.8 tot 1.2 kg kun je eten maken voor 3 tot 4 personen. Laadvermogens van 1.2 tot 1.4 kg zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Tot slot zijn er de grotere Fritel airfryers die vaak een inhoud van 1.4 tot 1.8 kg hebben. Deze zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Het laadvermogen van de Fritel MY Snacktastic 4202 is 0,6 kilogram.

Bij het gebruiken van de Fritel airfryer moet je de temperatuur en de baktijd instellen. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit draaiknoppen, druktoetsen en een touchscreen, of een combinatie van deze. Deze Fritel MY Snacktastic 4202 bedien je door middel van draaiknoppen. Een voordeel van de digitale airfryers is dat je vaak meer mogelijkheden hebt ten opzichte van de analoge modellen.

Je eigen persoonlijke SnackTastic toestel ideaal voor kleine porties. Dit maakt hem geschikt voor alleenstaanden, singles en studenten. Perfect om één persoonsmaaltijden op te warmen, voor kleine porties friet of knapperige snacks. Met de frituurmand bereid je eenvoudig en gezond kleine porties en maaltijden voor 1-2 personen. Bereid friet, snacks of vlees zonder extra boter of olie toe te voegen. De My SnackTastic is makkelijk te bedienen met de draaiknoppen. Stel zelf de gewenste temperatuur en bereidingstijd in. Tevens is het supersimpel om de SnackTastic te onderhouden. Het inlegrooster is namelijk vaatwasser bestendig. Me Time met My SnackTastic!

FRITEL MY SNACKTASTIC 4202

  • Vaatwasmachinebestendig: Ja
  • Laadvermogen: 0,6 kilogram
  • Capaciteit in personen: 1 - 2 personen
  • Bedieningsmogelijkheden: Draaiknoppen

Kom je er niet uit bij het kopen van de Fritel MY Snacktastic 4202 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airfryer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je airfryers of staat jouw airfryer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airfryer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Fritel MY Snacktastic 4202

De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 12:28 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen