Expert korting festival banner

Ninja AF400

De beste deal van vandaag

BCC

249,99

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Ninja AF400 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, beste uit de Test - De Ninja AF400 heeft een inhoud van 9,5 liter en heeft twee onafhankelijke kookzones,

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 27 september 2022

Ninja AF400 aanbiedingen

Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Groot in shoppen
Levertijd: ca. 2 weken

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 249,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 249,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Expert korting festival banner 5

Specificaties Ninja AF400

Algemeen

Merk 0622356245272
Fabrikantcode (sku) AF400EU
Release datum September 2021
EAN code 0622356245272
Best Getest
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 41,50
Hoogte (centimeter) 32,50
Diepte (centimeter) 27,00
Gewicht (kilogram) 8800 g
Kleur Zwart
Vaatwasmachinebestendig Onderdelen
Vermogen (watt) 2470
Timer
Inhoud (liter) 9,5

Eigenschappen

Laadvermogen ( kilogram ) 2,8
Capaciteit in personen ( personen ) 8

Gebruik & functies

Maximum temperatuur (graden) 240
Afzonderlijke temperatuurstanden (graden)
Bedieningsmogelijkheden draaiknop
Koele wand
Ninja AF400 kopen?
Actuele prijs: € 249,99

REVIEW

9.0
 • 2 kookvakken met 7,6 liter inhoud • Veel mogelijkheden voor aanpassing
 • Groot & zwaar apparaat om te verplaatsen
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de Ninja AF300 Zwart geven in totaal een 9.0 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  De Ninja AF400 is van het merk Ninja en is een populair merk binnen de productgroep airfryers. Het loont om de Ninja airfryers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

  Een airfryers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke airfryer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Ninja AF400 van Ninja is af400eu. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

  Ninja AF400 - Afbeelding 1Ninja AF400 - Afbeelding 2Ninja AF400 - Afbeelding 3Ninja AF400 - Afbeelding 4
  Ninja AF400 is sinds september 2021 op de markt. In september 2021 is Ninja AF400 van Ninja geïntroduceerd op de markt. Een ouder airfryers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige airfryers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals airfryers.

  Wil je graag de Ninja AF400 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ninja voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ninja AF400 heeft de volgende EAN code 0622356245272. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen airfryers en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Best Getest

  Dit product heeft het predicaat Ja ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel airfryers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Ninja AF400 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Top Product

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Ninja AF400 het predicaat "Top Product" gegeven.

  Het is goed om het gewicht van airfryers te weten. De Ninja AF400 van Ninja heeft een gewicht van 8800 g. Het gewicht van 8800 g ligt dicht bij het gemiddelde airfryer gewicht.

  Het stroomverbruik van Ninja AF400 is 2470 watt. Het vermogen van airfryers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals airfryers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. airfryers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

  De Ninja AF400 heeft een timer. Je kunt op elk moment aflezen hoelang het apparaat in werking is. Dit vaak tot een tijdsvak van 60 minuten. Met een timer kun je plannen om een taak binnen een bepaalde tijd uit te voeren.

  Het laadvermogen van een airfryer bepaalt voor hoeveel personen je eten kunt maken. De kleinste Ninja airfryers hebben een inhoud van 0.4 tot 0.8 kg, wat inhoudt dat je voor 1 tot 2 personen eten kunt maken. Van 0.8 tot 1.2 kg kun je eten maken voor 3 tot 4 personen. Laadvermogens van 1.2 tot 1.4 kg zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. Tot slot zijn er de grotere Ninja airfryers die vaak een inhoud van 1.4 tot 1.8 kg hebben. Deze zijn geschikt voor 5 tot 6 personen. Het laadvermogen van de Ninja AF400 is 2,8 kilogram.

  Bij het gebruiken van de Ninja airfryer moet je de temperatuur en de baktijd instellen. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit draaiknoppen, druktoetsen en een touchscreen, of een combinatie van deze. Deze Ninja AF400 bedien je door middel van draaiknop. Een voordeel van de digitale airfryers is dat je vaak meer mogelijkheden hebt ten opzichte van de analoge modellen.

  Beste uit de Test - De Ninja AF400 heeft een inhoud van 9,5 liter en heeft twee onafhankelijke kookzones, waardoor je twee verschillende recepten tegelijkertijd kunt koken. De airfryer beschikt over zes uitgebreide kook functies: Max crisp (Maximaal knapperig), Roast (Braden), Bake (Bakken), Reheat (Opwarmen), Dehydrate (Ontwater) en natuurlijk de Air fry (luchtfrituren) Deze programma’s zijn instelbaar met de draaiknop. De Airfryer heeft twee afzonderlijke frituurvakken met een inhoud van elk 4,75 liter. De temperatuur van 40°C tot 240°C, tijd en kookstand in beide lades kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. De SYNC-knop zorgt ervoor dat de gerechten exact op hetzelfde moment klaar zijn. Vaatwasmachine bestendige onderdelen.

  NINJA AF400

  • Top Product: Ja
  • Vaatwasmachinebestendig: Onderdelen Ja
  • Laadvermogen: 2,8 kilogram
  • Capaciteit in personen: 8 personen
  • Bedieningsmogelijkheden: draaiknop

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Ninja AF400 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze airfryer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je airfryers of staat jouw airfryer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze airfryer keuzehulp.

  Expert korting festival banner 5
  Expert korting festival banner 2

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen