728x90: Wehkamp Ad

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

De beste deal van vandaag

Expert

199,-

Voor 21:45 besteld, volgende werkdag in huis

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een veelzijdige foodprocessor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 21.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 199,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 199,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS

Algemeen

Merk Kenwood
Fabrikantcode (sku) 0W22011055
Release datum 2021
EAN code 5011423002163

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 26,5
Hoogte (centimeter) 40
Diepte (centimeter) 20
Gewicht (kilogram) 5,61
Kleur Zilver
Kabellengte (meter) 1
BPA-vrij
Vermogen (watt) 1000
Maataanduiding
Display
Timer

Gebruik & functies

Type keukenmachine Foodprocessor
Bereidingsfuncties Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Rasp mogelijkheden Extra fijne stukken, Fijne stukken, Grove stukken
Pulsestand
Mengkom vaatwasserbestendig
Maataanduiding
Snoeropbergmogelijkheid
Deksel
Materiaal deksel Kunststof
Traploos instelbaar

Accessoires

Klopgardes meegeleverd
Hakmolen meegeleverd
Raspbladen meegeleverd
Aantal raspbladen meegeleverd 3
Snijbladen meegeleverd
Aantal snijbladen meegeleverd 1
Blender opzetstuk meegeleverd
Citruspers opzetstuk meegeleverd
Sapcentrifuge opzetstuk meegeleverd
Meegeleverde accessoires vaatwasserbestendig
Spatel meegeleverd
Opbergruimte voor toebehoren
Recepten meegeleverd
Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kopen?
Actuele prijs: € 199,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is van het merk Kenwood en het merk Kenwood is een populair merk binnen de productgroep foodprocessors. Kenwood foodprocessors kun je vinden in winkels en webshops. Kenwood producten behoren tot de topmerken foodprocessors in Nederland. Koop Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een foodprocessors fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke foodprocessors producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS van Kenwood is 0w22011055. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Kenwood SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 1Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 2Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 3Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 4
Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS van Kenwood geÔntroduceerd op de markt. Een ouder foodprocessors wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige foodprocessors producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals foodprocessors.

Wil je graag de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kenwood voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS heeft de volgende EAN code 5011423002163. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen foodprocessors en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Het is goed om het gewicht van foodprocessors te weten. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS van Kenwood heeft een gewicht van 5,61 kilogram. Het gewicht van 5,61 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van foodprocessors.

BPA-vrij

Deze foodprocessors lijn van dit merk en type zijn BPA-vrij. Dit betekent dat hij vrij is van ongewenste schadelijke stoffen die gebruikt worden bij de productie van kunststof. Dat maakt dat de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS een veilig product is voor het bereiden van voedsel.

Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 5Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 6Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is 1000 watt. Het vermogen van foodprocessors wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals foodprocessors, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. foodprocessors die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij foodprocessors is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Type keukenmachine

Onder de naam keukenmachine vallen verschillende apparaten met ieder een eigen specialiteit. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS valt onder de groep foodprocessors en is van het type foodprocessor.

Verschillende functies

Niet elke Kenwood foodprocessor kan precies hetzelfde of is even krachtig. De bereidingsfuncties verschillen per soort foodprocessor en geschikte opzetstukken. Over het algemeen zul je, aangezien dit de functies zijn waar de Kenwood foodprocessor in uitblinkt, het meest gebruik maken van de hak- en snijstanden. Met een beetje geluk krijg je bij je apparaat een opzetstuk waarmee je bijvoorbeeld kan raspen, mixen of zelfs koken. Met de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kun je blenden, hakken, kloppen, kneden, mixen, persen, raspen, snijden.

De raspschijven in de Kenwood foodprocessor worden gebruikt om snel grote hoeveelheden groenten of fruit in reepjes of plakjes te snijden. Dit wordt opgevangen in de mengkom waarna je de ingrediŽnten verder kan verwerken in je gerecht. Een raspschijf heeft meerdere scherpe gaatjes in de schijf. De grootte van deze gaatjes bepaalt hoe grof je het ingrediŽnt raspt. Met deze Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS kun je extra fijne stukken, fijne stukken, grove stukken raspen.

Deze Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS heeft een pulse-functie. Met deze functie kun je de machine op maximale snelheid gebruiken zolang je de knop ingedrukt houdt. Kenwood foodprocessors met deze functie geven optimale controle en zijn zeer handig als je korte pulsen met maximale kracht nodig hebt zoals bijvoorbeeld bij het vermalen van noten. Op die manier wordt over-verwerking van de ingrediŽnten voorkomen.

De Kenwood foodprocessor kun je traploos in stellen. De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS werkt niet met standen, maar met een grote draaiknop waarmee je heel precies de snelheid instelt. Je kiest zelf de snelheid die je wilt gebruiken om je ingrediŽnten te verwerken en kunt de snelheid tijdens het verwerken afwisselen. Door de draaiknop van de Kenwood foodprocessor verder 'open' te draaien gaat de foodprocessor sneller hakken of mixen. Je zit hierbij niet vast aan een aantal standen of snelheden.

De Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS is een veelzijdige foodprocessor met veel accessoires. Zo zitten er niet alleen snij- en raspschijven bij, maar ook een blender en citruspers opzetstuk. De blender is hittebestendig, waardoor je er zelfs warme ingrediënten in kunt mixen. Je kunt ook kloppen en kneden met de foodprocessor. Deze foodprocessor heeft een ingebouwde weegschaal, zodat je direct ingrediënten afweegt in de mengkom. Daarnaast is de snelheid traploos instelbaar. Hoe verder je de draaiknop draait, hoe harder de messen draaien. Hierdoor kun je de snelheid zeer nauwkeurig aanpassen. Voor harde ingrediënten gebruik je de pulsestand. Dit zorgt kort voor extra vermogen. Na gebruik reinig je de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser.

Voordelen

  • Met geïntegreerde weegschaal
  • Inclusief blender, citruspers en klopgardes
  • Metalen behuizing

KENWOOD MULTIPRO EXPRESS WEIGH+ FDM71.900SS

  • Bereidingsfuncties: Blenden, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
  • Pulsestand: Ja
  • Mengkom vaatwasserbestendig: Ja
  • Maataanduiding: Ja
  • Traploos instelbaar: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze foodprocessor producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je foodprocessors of staat jouw foodprocessor keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze foodprocessor keuzehulp.

Prijzen vergelijken Kenwood MultiPro Express Weigh+ FDM71.900SS. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen