728x90: Bol Ad
Review koffiemachine

Review Siemens Sensor for Senses, 'ouderwets' in een nieuw jasje

Door - - Prijs-update: %24 %003 %2024 -

Koffiezetapparaten die van alle markten thuis zijn

Met het Siemens Sensor for Senses TC86503 filterkoffiezetapparaat word je elke ochtend wakker met de geur van verse koffie. Een 'ouderwets' koffiezetapparaat in een nieuw jasje. Zo kan je de Siemens TC86303 Sensor for Senses het best omschrijven. En dan bedoelen we niet alleen het strakke design van het apparaat. Onder zijn jasje zijn verschillende foefjes verwerkt die het zetten van een heerlijk kopje filterkoffie tot een fluitje van een cent maken. Door de timer en klokfunctie stel je namelijk precies in wanneer je koffie klaar moet zijn. Het afneembare waterreservoir van 1 liter vul je gemakkelijk onder de kraan. Daarnaast geniet je door de Aroma Sense Plus altijd van een heerlijk aroma, ook al zet je maar een paar kopjes koffie. Na gebruik schakelt het koffiezetapparaat zichzelf automatisch uit. In de roestvrijstalen thermoskan blijft de koffie lekker warm of bekijk ook ons artikel wat gaat over review Jura A7 White elegant en helemaal volgens de koffietrends en meer over dit onderwerp review ECM Classika maak op een stijfvolle manier verse koffie.

Fijne koffie-aroma's komen pas optimaal tot hun recht nadat ze minimaal 5 minuten in contact zijn geweest met heet water. Een sensor in het waterreservoir detecteert het volume water en past automatisch de contacttijd tussen het hete water en de gemalen koffie aan. Op het LED-display kunt u zien of de aromaSense Plus functie actief is. Koffie moet op de juiste temperatuur worden bereid zodat de aroma zich het best kan ontwikkelen - voor de ultieme koffie-ervaring. In het tweedelige sensorControlled verwarmingssysteem wordt het water tot de ideale temperatuur van 92 tot 96°C verwarmd en wordt de koffie nadat die gezet is, op een constante 80 tot 85°C gehouden.

Wat vinden wij van de Siemens Sensor for Senses?
Deze review gaat over de Siemens Sensor for Senses TC86503, Siemens TC86303 en Siemens Sensor for Senses TC86504. Hoge verwachtingen moet je niet hebben van de apparaten. Het zijn namelijk erg simpele machines. Het is een degelijk koffiezetapparaat, zeker de timer, die ervoor zorgt dat je koffie klaar is wanneer je wilt. De watercontainer is handig afneembaar en is te vullen met de thermoskan. De thermoskan heeft een aparte schenkstand. De koffie is goed en blijft dit ook lang genoeg. Je kan de machine niet strak tegen de muur aanzetten, omdat je anders het koffiefilter bakje niet kan openen.

Door het ontkalkingssysteem is het apparaat buitengewoon snel en gemakkelijk schoon te maken. De hoeveelheid kalkaanslag wordt aangeduid op een display. Met een druk op de knop verwijder je de aanslag, snel en gemakkelijk met het ingebouwde ontkalkingsprogramma. Hierdoor blijft niet alleen het water fris, maar ook het apparaat! Voor maximaal genieten gedurende de gehele levensduur van het apparaat. Nadeel is wel dat de machine na drie kwartier uitgaat en de koffie koud wordt. Tijdens het maken van de koffie kan de machine veel geluid maken en de deksel kan niet van de kan af, dit is tijdens het schoonmaken niet handig. Bekijk ook onze koffiemachine aanbieding Siemens pagina waar we alle nieuwste koffiemachine aanbiedingen van Siemens hebben verzameld.


Conclusie

Het is een degelijk koffiezetapparaat, zeker de timer, die ervoor zorgt dat je koffie klaar is wanneer je wilt. De watercontainer is handig afneembaar en is te vullen met de thermoskan. De thermoskan heeft een aparte schenkstand. De koffie is goed en blijft dit ook lang genoeg. Je kan de machine niet strak tegen de muur aanzetten, omdat je anders het koffiefilter bakje niet kan openen. Tijdens het maken van de koffie kan de machine veel geluid maken en de deksel kan niet van de kan af, dit is tijdens het schoonmaken niet handig.

7.7
 • Watercontainer • Thermoskan
 • Veel geluid • Schoonmaken deksel
 • Specificaties

  Koffie

  Aantal kopjes (Per zetbeurt)11
  Koffie Gemalen koffie
  Soorten koffie Koffie

  Gemak

  Geïntegreerde koffiemolen
  Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart

  icon: Siemens Sensor for Senses TC86303 Zwart

  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen