728x90: Wehkamp Ad

Battlefield 2042 PC

De beste deal van vandaag

Bol.com

23,91

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Battlefield 2042 PC kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, platform PC - Battlefield 2042 gaat over moderne uitrusting en soldaten. Het is een first-person shooter

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 23,91?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 23,91

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Battlefield 2042 PC

Algemeen

EAN code 5030948123023
Fabrikantcode (sku) 1068932
Merk Electronic Arts
Release datum 2021
Top Product

Product details

Online
Platform PC (Windows)
Genre Shooter
Online multiplayer ( personen ) 128
Battlefield 2042 PC kopen
Actuele prijs: € 23,91
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Battlefield 2042 PC kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Battlefield 2042 PC heeft de volgende EAN-code 5030948123023. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen games en wordt maar één keer uitgegeven.

Een games fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke game-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Battlefield 2042 PC van Games is 1068932. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Battlefield 2042 PC - Afbeelding 1Battlefield 2042 PC - Afbeelding 2Battlefield 2042 PC - Afbeelding 3Battlefield 2042 PC - Afbeelding 4
De Battlefield 2042 PC is van het merk Games en is een populair merk binnen de productgroep games. Het loont om de Games games bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Battlefield 2042 PC is sinds 2021 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere game producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van games hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2021 zegt dus niet heel veel over de Battlefield 2042 PC.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Battlefield 2042 PC het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Battlefield 2042 PC kan je dus alleen spelen op een pc (windows) platform.

Game Genre

Battlefield 2042 PC - Afbeelding 5Battlefield 2042 PC - Afbeelding 6Battlefield 2042 PC - Afbeelding 7
Het genre van Battlefield 2042 PC geeft aan wat voor type game het betreft. Games worden onderverdeeld op basis van genre, net als een film. Er zijn ontzettend veel genres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horror, shooter, flight simulator en sport games. Battlefield 2042 PC valt onder het genre shooter. Maar niet elke game valt onder één duidelijk genre of type. Vaak worden verschillende soorten games door elkaar gehaald of vind je in een bepaalde game elementen van meerdere genres terug.

Online multiplayer

Dit is het aantal personen met wie je Battlefield 2042 PC tegelijkertijd over het internet kunt spelen. Het leuke hieraan is dat je met mensen van over de hele wereld kunt spelen. Battlefield 2042 PC kun je in deze modus met 128 personen spelen.

Platform PC - Battlefield 2042 gaat over moderne uitrusting en soldaten. Het is een first-person shooter waarin je terugkeert naar de iconische grootschalige oorlogsvoering van de franchise. In een wereld uit de nabije toekomst die is getransformeerd door wanorde passen jij en je squad zich aan met een geavanceerd arsenaal op dynamische en veranderende strijdvelden. 128 spelers kunnen zich tegelijkertijd in de totale oorlog storten. Dit aantal spelers zorgt voor nieuwe spelmogelijkheden en epische Battlefield-momenten. Kies je rol op het strijdveld en stel zelf squads samen via het nieuwe Specialist-systeem. Specialists zijn gebaseerd op de vier klassen van Battlefield en hebben één unieke Specialty en Trait. Als je de Specialist kiest en gebruikt, krijg je synergie in je squad en kun je elke gevechtssituatie aan. Door de vele wapens en voertuigen heb je uren nodig om alles te ontdekken. De nieuwe Battlefield heeft veel weg van Battlefield 4. Voor veel Battlefield fans is dat goed nieuws. Het is 8 jaar geleden dat de geliefde game Battlefield 4 gereleased werd.

BATTLEFIELD 2042 PC

  • Online: Ja
  • Platform: PC (Windows)
  • Genre: Shooter
  • Online multiplayer: 128 personen

Battlefield 2042 PC - Afbeelding 8Battlefield 2042 PC - Afbeelding 9Battlefield 2042 PC - Afbeelding 10
Kom je er niet uit bij het kopen van de Battlefield 2042 PC of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Battlefield 2042 PC

De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:08 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen