728x90: Wehkamp Ad

New Pokémon Snap Switch

De beste deal van vandaag

AllYourGames

62,99

44,95

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis! (Binnen NL)

New Pokémon Snap Switch kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, platform Nintendo Switch - New Pokémon Snap is gebaseerd op het klassieke Pokémon Snap

Populaire Switch games by Nintendo

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 17.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

New Pokémon Snap Switch aanbiedingen

Voor al je games
AllYourGames aanbieding: vandaag 00:36 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:37 uur
All games
Nedgame aanbieding: vandaag 00:41 uur
Only the best
Azerty aanbieding: vandaag 00:59 uur
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 00:37 uur
De plek voor boeken (en games)
BookSpot aanbieding: vandaag 00:37 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 44,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 44,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties New Pokémon Snap Switch

Algemeen

EAN code 0045496427351
Fabrikantcode (sku) 10004509
Merk Nintendo
Release datum 2021
Top Product

Product details

Online
Platform Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
Genre Kids, Platform
Taal menu Engels, Frans
Gesproken taal Engels, Frans
Offline (personen) 1
PEGI ( leeftijd ) 3+

Product functies

VR ready
Format Geheugenkaart
New Pokémon Snap Switch kopen
Actuele prijs: € 44,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de New Pokémon Snap Switch kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De New Pokémon Snap Switch heeft de volgende EAN-code 0045496427351. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen games en wordt maar één keer uitgegeven.

Een games fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke game-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor New Pokémon Snap Switch van Games is 10004509. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 1New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 2New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 3New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 4
De New Pokémon Snap Switch is van het merk Games en is een populair merk binnen de productgroep games. Het loont om de Games games bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De New Pokémon Snap Switch is sinds 2021 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere game producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van games hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2021 zegt dus niet heel veel over de New Pokémon Snap Switch.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de New Pokémon Snap Switch het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De New Pokémon Snap Switch kan je dus alleen spelen op een nintendo switch, nintendo switch lite platform.

Game Genre

New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 5New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 6New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 7
Het genre van New Pokémon Snap Switch geeft aan wat voor type game het betreft. Games worden onderverdeeld op basis van genre, net als een film. Er zijn ontzettend veel genres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horror, shooter, flight simulator en sport games. New Pokémon Snap Switch valt onder het genre kids, platform. Maar niet elke game valt onder één duidelijk genre of type. Vaak worden verschillende soorten games door elkaar gehaald of vind je in een bepaalde game elementen van meerdere genres terug.

Gesproken Taal

Taal speelt een erg belangrijke rol in videogames. De instructies begeleiden je door het spel maar ook de dialogen, liedjes en namen zijn essentieel om het spel vorm te geven. Naast de menutaal is gesproken dialoog in verschillende talen beschikbaar. Nederlands zie je vaak alleen bij spellen voor jonge kinderen. New Pokémon Snap Switch is beschikbaar in het engels, frans.

Soms heb je helemaal geen zin om met of tegen andere te gamen. Zo kun je je bij het offline gamen even helemaal terugtrekken. New Pokémon Snap Switch kun je offline spelen. Dat betekent dat je geen internet nodig hebt om de game te spelen en je kunt het spel alleen spelen. Je speelt dan tegen computergestuurde tegenstanders.

PEGI Leeftijd

De PEGI (leeftijd) geeft aan hoe oud je minimaal moet zijn om een game te mogen spelen. Aan de hand van leeftijds- en inhoudspictogrammen op de hoezen van computerspellen geeft PEGI informatie aan ouders en opvoeders over mogelijke ongepaste elementen in computerspellen. New Pokémon Snap Switch mag gespeeld worden vanaf 3+.

New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 8New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 9New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 10New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 11
Het format geeft aan op welk type schijf de game geschreven staat. Dit is meestal een CD, DVD, Blu-ray of cartridge. Deze game staat geschreven op een geheugenkaart.

Platform Nintendo Switch - New Pokémon Snap is gebaseerd op het klassieke Pokémon Snap voor de Nintendo 64. In deze nieuwe New Pokémon Snap verken je onder andere woestijnen en jungles en nog veel meer terwijl je Pokémon fotografeert en tot nu toe onbekende gedragingen van Pokémon waarneemt. In de New Pokemon Snap: verken je schitterende eilanden, neem je prachtige foto's van Pokémon, ontdek je allerlei wilde Pokémon en maak je je Pokémon Photodex compleet.

NEW POKÉMON SNAP SWITCH

  • Online: Nee
  • Platform: Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite
  • Genre: Kids, Platform
  • Gesproken taal: Engels, Frans
  • PEGI: 3+ leeftijd

Kom je er niet uit bij het kopen van de New Pokémon Snap Switch of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 12New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 13New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 14New Pokémon Snap Switch - Afbeelding 15
Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Populaire video voor artikel: New Pokémon Snap Switch

Voor al je games
AllYourGames aanbieding: vandaag 00:36 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:37 uur
All games
Nedgame aanbieding: vandaag 00:41 uur
Only the best
Azerty aanbieding: vandaag 00:59 uur
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 00:37 uur
De plek voor boeken (en games)
BookSpot aanbieding: vandaag 00:37 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen