728x90: Bol Ad

Horizon Forbidden West PS5

De beste deal van vandaag

AllYourGames

79,99

49,95

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis! (Binnen NL)

Horizon Forbidden West PS5 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, platform Playstation 5 - Horizon Forbidden West voor de Playstation 5 is het vervolg op de

Meer Playstation 5

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 17.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Horizon Forbidden West PS5 aanbiedingen

Voor al je games
AllYourGames aanbieding: vandaag 14:33 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:03 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 14:34 uur
All games
Nedgame aanbieding: vandaag 13:04 uur
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 13:02 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 49,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 49,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Horizon Forbidden West PS5

Algemeen

EAN code 2750133467796, 0711719719793
Merk Guerrilla games
Release datum 2020
Top Product

Product details

Platform PlayStation 5
Genre Actie, Avontuur
Taal menu Engels
Gesproken taal Engels
PEGI ( leeftijd ) 16+

Product functies

Format Blu-ray 4K
Horizon Forbidden West PS5 kopen
Actuele prijs: € 49,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Horizon Forbidden West PS5 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Games voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code. De Horizon Forbidden West PS5 heeft de volgende EAN-code 2750133467796, 0711719719793. Een EAN-code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen games en wordt maar één keer uitgegeven.

De Horizon Forbidden West PS5 is van het merk Games en is een populair merk binnen de productgroep games. Het loont om de Games games bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

De Horizon Forbidden West PS5 is sinds 2020 te koop. Het is goed om te weten dat ook de wat oudere game producten nog steeds actueel en populair kunnen zijn. Dit komt omdat sommige merken van games hun bestaande producten minder vaak vernieuwen. De uitgiftedatum van 2020 zegt dus niet heel veel over de Horizon Forbidden West PS5.

TOP PRODUCT AWARD

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Horizon Forbidden West PS5 het predicaat "Top Product" gegeven.

Geschikt voor platform

Bij computerspellen is het belangrijk dat je wel het juiste platform (merk en type) kiest waar je ze op wilt spelen. De Horizon Forbidden West PS5 kan je dus alleen spelen op een playstation 5 platform.

Game Genre

Het genre van Horizon Forbidden West PS5 geeft aan wat voor type game het betreft. Games worden onderverdeeld op basis van genre, net als een film. Er zijn ontzettend veel genres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan horror, shooter, flight simulator en sport games. Horizon Forbidden West PS5 valt onder het genre actie, avontuur. Maar niet elke game valt onder één duidelijk genre of type. Vaak worden verschillende soorten games door elkaar gehaald of vind je in een bepaalde game elementen van meerdere genres terug.

Gesproken Taal

Taal speelt een erg belangrijke rol in videogames. De instructies begeleiden je door het spel maar ook de dialogen, liedjes en namen zijn essentieel om het spel vorm te geven. Naast de menutaal is gesproken dialoog in verschillende talen beschikbaar. Nederlands zie je vaak alleen bij spellen voor jonge kinderen. Horizon Forbidden West PS5 is beschikbaar in het engels.

PEGI Leeftijd

De PEGI (leeftijd) geeft aan hoe oud je minimaal moet zijn om een game te mogen spelen. Aan de hand van leeftijds- en inhoudspictogrammen op de hoezen van computerspellen geeft PEGI informatie aan ouders en opvoeders over mogelijke ongepaste elementen in computerspellen. Horizon Forbidden West PS5 mag gespeeld worden vanaf 16+.

Het format geeft aan op welk type schijf de game geschreven staat. Dit is meestal een CD, DVD, Blu-ray of cartridge. Deze game staat geschreven op een blu-ray 4k.

Platform Playstation 5 - Horizon Forbidden West voor de Playstation 5 is het vervolg op de populaire game Horizon Zero Dawn. Het onheil dwingt Aloy nu westwaarts te trekken naar voor haar onbekende streken en volkeren, in de hoop de opkomende plaag te stoppen. Het belooft een adembenemende reis te worden met heerlijke PS5 grafische details. Deze keer strekt het land zich uit van Utah tot helemaal aan de Stille Oceaan. Aloy trekt door wilde jungles, verlaten steden en uitgestrekte droge woestijnen. De reis naar het westen gaat niet zonder gevaar. Forbidden West is een heerlijke actie RPG met indrukwekkende strategische confrontaties en dat allemaal op de zeer snelle PS5. We kunnen niet wachten.

HORIZON FORBIDDEN WEST PS5

  • Platform: PlayStation 5
  • Genre: Actie, Avontuur
  • Gesproken taal: Engels
  • PEGI: 16+ leeftijd

Kom je er niet uit bij het kopen van de Horizon Forbidden West PS5 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze game producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je games of staat jouw game keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze game keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Horizon Forbidden West PS5

Voor al je games
AllYourGames aanbieding: vandaag 14:33 uur
De winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 11:03 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 14:34 uur
All games
Nedgame aanbieding: vandaag 13:04 uur
Multimedia
Media Markt aanbieding: vandaag 13:02 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen