728x90: Bol Ad

Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

Laagste prijs gevonden vandaag 12:06 uur voor € 192,99 bij Bol.com.

€ 192,99 € 249,95

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:06 uur

€ 192,99

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 14:30 uur

€ 199,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 192,99

Overweeg je de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 192,99 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 192,99

Specificaties Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

Algemeen

EAN code 0017817807524
Fabrikantcode (sku) SoundLink Mini II
Merk Bose
Release datum November 2019

Gebruik & functies

Wifi
Bluetooth
Hoofdtelefoon aansluiting

Fysieke kenmerken

Breedte 17,9
Hoogte 5,08
Diepte 5,86
Gewicht 0,709
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Afwerking Mat & glanzend

Product details

Draagbaar (accu aanwezig)
Bediening via app
Maximale accu/batterijduur (uur)12
Type speaker Bluetooth speaker, Draadloze speaker
Formaat draadloze speaker Compact (10-20 cm)
Geluidsweergave Stereo
Afstandsbediening

Afspeelmogelijkheden

NFC
Multiroom audio
Speelt van netwerk
Radio
Multi-speaker connectiviteit technologie Niet koppelbaar
Hoofdtelefoon aansluiting
Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart kopen
Actuele prijs: € 192,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Deze kleine, maar zeer krachtige Bose SoundLink Mini II is de perfecte bluetooth speaker voor onderweg. Hij past in je handpalm en met een gewicht van maar 0,68 kilo levert de compacte speaker een vol en natuurlijk geluid met een diepe bas. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je met een kleine draadbare speaker te maken hebt. De Bose SoundLink Mini II gaat zonder problemen de hele dag mee. Dit komt door de langere accuduur van maar liefst 12 uur. Verbind hem met jouw tablet of smartphone of die van je vrienden. De speaker onthoudt de laatste 8 gekoppelde apparaten, dus iedereen kan de dj spelen. Met de mulitifunctionele knop activeer je de ingebouwde microfoon. Zo kun je via Bluetooth bellen en Siri of Google Assitent vragen stellen.

Verbeterd ontwerp
De aluminium behuizing is ontworpen voor strakke eenvoud en bestaat uit één duurzaam en ultracompact geheel. Hij weegt maar 0,68 kilogram en is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen. Door het speciale ontwerp en het lage zwaartepunt kun je de speaker bijna overal neerzetten zonder dat hij omvalt. En hij gaat probleemloos de hele dag door dankzij een 20% langere accuduur dan de huidige SoundLink Mini (tot 12 uur).

Eenvoudig verbinden. Probleemloos luisteren
Je kunt je eigen Smartphones en tablets koppelen of die van vrienden. Met een Bluetooth-apparaat heb je alles om naar alle muziek te luisteren die je wilt. En deze speaker onthoudt de laatste acht gekoppelde apparaten, dus iedereen kan de dj spelen. Dankzij een betrouwbaar bereik van ongeveer 9 m luister je zonder kabels naar hoogwaardig geluid.

 Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart - Afbeelding 1 Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart - Afbeelding 2 Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart - Afbeelding 3
IN DE DOOS

  • SoundLink Mini II Special Edition
  • Usb-c-naar-usb-a-kabel

BOSE SOUNDLINK MINI II SPECIAL EDITION ZWART

  • Draagbaar (accu aanwezig): Ja
  • Type speaker: Bluetooth speaker, Draadloze speaker

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze speaker producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je draadloze speakers of staat jouw speaker keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze speaker keuzehulp.

Wil je graag de SoundLink Mini II Special Edition Zwart kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bose voor je hebt. Twijfel je of dit draadloze speakers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan goed naar de EAN (gtin13) code en dit Bose product heeft de volgende EAN-code 0017817807524.

Een speaker is pas echt draadloos als hij een accu heeft. Met de Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart kun je waar je ook bent naar muziek luisteren. Ben jij een echte muziek liefhebber en luister je het liefst de hele dag naar je favoriete tracks? Kies dan voor een Bose speaker met een uitstekende accuduur. Hierdoor ben je verzekerd van urenlang genieten van je playlist. Zo geniet je met de SoundLink Mini II Special Edition Zwart zoals jij wil, en waar jij maar wil, van je favoriete muziek. Deze speaker heeft een accu/batterijduur van 12 uren.

Populaire video voor artikel: Bose SoundLink Mini II Special Edition Zwart

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 12:06 uur

€ 192,99

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 14:30 uur

€ 199,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen