728x90: Bol Ad
Spotlight

Playstation 5 is te bestellen. Maar waar en wie heeft de beste prijs!

Door - - Prijs-update: 01 juni 2023 -

Waar is de Playstation 5 te koop of nog te bestellen?

Het heeft na de introductie van de Playstation 5, nog een behoorlijke tijd geduurd voordat de prijzen en voorraden door Sony bekend zijn gemaakt. Maar op 16 september was het eindelijk zo ver, maar helaas zijn de voorraden nog zeer beperkt en is de Playstation 5 zeer slecht leverbaar. We houden elke dag de winkels voor je in de gaten en laten je hieronder direct zien waar de Playstation 5 te koop is.

Playstation 5 levering & prijzen

De winkels hebben inmiddels bericht gekregen en weten exact hoeveel consoles ze kunnen verwachten. Als je op een pre-order lijst wordt gezet dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de nieuwste Playstation op 19 november 2020 ook echt in huis hebt. We hebben inmiddels de eerste winkels voor je verzameld waar de PS5 te koop is (pre-orderen). Hou er rekening mee dat meeste winkels een limiet hebben doorgevoerd van één PS5 per account om ervoor te zorgen dat ze aan zoveel mogelijk klanten de nieuwste Playstation kunnen leveren. Klik hieronder op de verschillende producten. Per product laten we je de verschillende winkels en prijzen zien die we dagelijks voor je bijhouden. We verwachten dat de verkoop niet lang zal duren voordat de eerste levering is uitverkocht. Wees er snel bij. Op 16 september heeft Sony aan de pers gecommuniceerd dat de prijs gaat zijn; 499,99 euro voor de Playstation 5 met disc-lade en 399,99 euro voor de All Digital versie. De PS5 wordt in Europa geleverd op 19 november 2020 en dat is ruim voor de feestdagen. Bekijk ook onze console kopen overzicht waar we alle spelcomputer aanbiedingen hebben verzameld.

Playstation 5 console

Volgens Sony zijn er nog steeds te kort consoles om aan de vraag te voldoen maar als de Playstation 5 ergens op voorraad is dan laten we dat direct hieronder zien in welke winkel de PS5 te koop is en om welk model het gaat.


image quality check Premium-artikel

Premium-artikel

Het artikel wat je nu aan het lezen bent is een premium-artikel en wordt dagelijks nagelopen om het actueel te houden.


Sony PlayStation 5 disc edition - te koop vanaf: 549,99

Sony PlayStation 5 disc edition

Sony PlayStation 5 disc edition

#1 Onze keuze

De Playstation 5 wordt inclusief Blu-ray speler geleverd en dankzij de nieuwste grafische processor wordt het gamen nog realistischer en sneller dan ooit tevoren. Door de zeer krachtige processoren in de PS5 kan je in een hoge 4K resolutie gamen en dat met een maximale verversingssnelheid van maar liefst 60 frames per seconde.

Sony PlayStation 5 disc edition
image 1 - Sony PlayStation 5 disc editionimage 2 - Sony PlayStation 5 disc edition

Opslagcapaciteit: 825 GB
Computerplatform: Playstation 5

Laagste prijs gevonden vandaag 10:31 uur
Playstation 5 accessoires

Populaire PS5 accessoires zijn de officiële Sony HD Camera, de Pulse 3D Wireless Headset en een high-end racestuur voor de PS5 wat gebruik maakt van Trueforce technologie wat zorgt voor een realistisch rijervaring. De vertrouwde DualShock controller wordt vervangen door de nieuwste DualSense draadloze controller die nu dus sterk verbeterd is.

Sony DualSense draadloze controller - PS5 Wit - te koop vanaf: 69,99

Sony DualSense draadloze controller - PS5 Wit

Sony DualSenseTM oplaadstation - PS5 - te koop vanaf: 29,28

Sony DualSenseTM oplaadstation - PS5

Sony HD Camera - PS5 - te koop vanaf: 45,32

Sony HD Camera - PS5

Sony Media afstandsbediening - PS5 - te koop vanaf: 19,99

Sony Media afstandsbediening - PS5

Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5  - te koop vanaf: 94,90

Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5

Sony DualSense draadloze controller - PS5 Wit

#1 Onze keuze

Platform Playstation 5 - De DualSense draadloze controller wit is de nieuwste innovatieve draadloze controller van Sony voor de PS5 en heeft een vernieuwd en comfortabel ontwerp met haptische feedback, dynamische triggereffecten en betere joysticks. De DualSense draadloze controller heeft ook een ingebouwde microfoon en kan je online chatten door rechtstreeks in de geïntegreerde microfoon van de controller te spreken of sluit een headset aan via de 3.5mm jack aansluiting.

Sony DualSense draadloze controller - PS5 Wit
image 1 - Sony DualSense draadloze controller - PS5 Witimage 2 - Sony DualSense draadloze controller - PS5 Wit

Platform: Playstation 5
Type verbinding: Draadloos

Laagste prijs gevonden vandaag 10:35 uurSony DualSenseTM oplaadstation - PS5

#2 Onze keuze

Platform Playstation 5 - Met de nieuwe Sony DualSenseTM oplaadstation kun je snel en eenvoudig twee controllers tegelijk opladen. Super handig! De controllers worden net zo snel opgeladen als wanneer je ze aansluit op je Playstation 5-console.

Sony DualSenseTM oplaadstation - PS5

Sony HD Camera - PS5

#3 Onze keuze

Platform Playstation 5 - De Sony PS5 HD Camera heeft twee Full HD-lenzen die ervoor zorgen dat jouw kijkers niet alleen jouw gameplay en skills zien, maar ook jouw gezicht. Hierdoor vergroot je de interactie met je publiek en zorg je voor kwalitatieve streams.

Sony HD Camera - PS5
image 1 - Sony HD Camera - PS5image 2 - Sony HD Camera - PS5

Sony Media afstandsbediening - PS5

#4 Favoriete keuze

Platform Playstation 5 - Met de nieuwste Sony Media afstandsbediening bestuur je de PS5 snel door media met ingebouwde knoppen voor afspelen, pauzeren, vooruit en terugspoelen. Je kunt direct met de afstandsbediening je Playstation 5 spelcomputer in en uitschakelen en door de verschillende menus navigeren.

Sony Media afstandsbediening - PS5

Platform: Playstation 5

Laagste prijs gevonden vandaag 06:12 uurSony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5

#5 Favoriete keuze

De Sony Pulse 3D draadloze headset voor de Playstation 4 en 5 is voorzien van dubbele noise-cancelling microfoons, een ingebouwde oplaadbare batterij en toegankelijke knoppen. De Pulse 3D draadloze headset is speciaal afgestemd om de 3D-audio te leveren die mogelijk wordt gemaakt door de PlayStation5-console.

Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5
image 1 - Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5 image 2 - Sony Pulse 3D draadloze headset - PS4/PS5

Computerplatform: PlayStation 4, Playstation 5
Geluidsweergave per platform: PS4 - Surround, PS5 - Surround
Ontwerp oorschelpen: Dicht ontwerp


Playstation 5 games

Bekijk hieronder de meest populaire PS5 games die op dit moment beschikbaar zijn. We houden deze lijst en prijzen dagelijks voor je actueel.

Gotham Knights PS5 - te koop vanaf: 28,-

Gotham Knights PS5

Just Dance 2023 PS5 - te koop vanaf: 28,46

Just Dance 2023 PS5

FIFA 23 - PS5 - te koop vanaf: 38,95

FIFA 23 - PS5

Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5 - te koop vanaf: 29,99

Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5

Gotham Knights PS5

#1 Onze keuze

Gotham Knights voor de Playstation 5 is de nieuwste actie RPG waarin je in de huid stapt van de Batman Family - Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin - om Gotham City te beschermen tegen de criminele onderwereld. Met een open-wereld actie RPG die zich afspeelt in de meest dynamische en interactieve Gotham City ooit, kun je patrouilleren alleen of met vrienden door de vijf wijken van Gotham en overal waar je criminele activiteiten tegenkomt.

Gotham Knights PS5

Just Dance 2023 PS5

#2 Onze keuze

Just Dance 2023 Edition voor PS5 is het ultieme dansspel waarmee je de beste moves kunt laten zien. Met online multiplayer, een gepersonaliseerde ervaring, meeslepende 3D-werelden en voortdurend nieuwe nummers en speltypen, geniet je het hele jaar door van een eindeloos dansfeest.

Just Dance 2023 PS5
image 1 - Just Dance 2023 PS5image 2 - Just Dance 2023 PS5

FIFA 23 - PS5

#3 Onze keuze

Platform Playstation 5 - Met FIFA 23 voor de Playstion 5 speel je de grootste toernooien in het voetbal met zowel de heren- als damesvariant. Speel voor het eerst met damesclubteams en geniet van cross-playfunctionaliteit waarmee het makkelijker wordt om tegen vrienden te spelen.

FIFA 23 - PS5
image 1 - FIFA 23 - PS5image 2 - FIFA 23 - PS5

Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5

#4 Favoriete keuze

Platform Playstation 5 - De Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition voor de Playstation 5 speelt zich af aan de duistere kant van het Marvel-universum. Jij bent de Hunter, de eerste officiële, originele, aanpasbare held in het Marvel-universum.

Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5
image 1 - Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5image 2 - Marvel's Midnight Suns Enhanced Edition - PS5
Populaire video voor artikel: Playstation 5 is te bestellen. Maar waar en wie heeft de beste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen