728x90: Wehkamp Ad

Alecto DVM-75

De beste deal van vandaag

Coolblue

109,-

87,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Alecto DVM-75 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Alecto DVM-75 Babyfoon heeft een bereik van maximaal 300 meter. De babyfoon heeft een handige, beweegbare

meer babyfoons van Alecto

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Alecto DVM-75 aanbiedingen

De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:02 uur
Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 03:00 uur
Actueel, verrassend voor Baby & Kind
Wehkamp aanbieding: vandaag 03:00 uur
Multimedia
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:00 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 87,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 87,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Alecto DVM-75

Algemeen

Merk Alecto
Fabrikantcode (sku) DVM-75
Release datum 2018
EAN code 8712412576333

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 12
Hoogte (centimeter) 7
Diepte (centimeter) 2
Gewicht (kilogram) 0,628
Kleur Wit

Product details

Geluidsactivatie
Nachtlampje
Terugspreekfunctie
Camera
Beeldactivatie
Slaapliedjes
Met smartphone-app
Temperatuurindicatie
Bereik binnen ( meters ) 50
Bereik buiten (meters) 275 > 300
Opnamefunctie
Scherm in kleur
Touchscreen
Uitbreidbaar
Stralingsarm
Type verbinding FHSS
Nachtmodus
Draaibaar Niet draaibaar
Buiten bereik indicator
Nachtverlichting
Schermdiagonaal (inch) 2.4 inch (6,1 cm)
Alecto DVM-75 kopen
Actuele prijs: € 87,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Alecto DVM-75 is sinds 2018 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van babyfoon vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze DVM-75. In 2018 is deze DVM-75 geïntroduceerd op de markt.

Wil je graag de Alecto DVM-75 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Alecto voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Alecto DVM-75 heeft de volgende EAN code 8712412576333. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen babyfoon en wordt maar éen keer uitgegeven.

Breedte

Alecto DVM-75 - Afbeelding 1Alecto DVM-75 - Afbeelding 2Alecto DVM-75 - Afbeelding 3Alecto DVM-75 - Afbeelding 4
De Alecto DVM-75 heeft een breedte van 12 centimeter.

Deze Alecto DVM-75 met geluidsactivatie bespaard energie waardoor de baby- en ouderunit langer mee gaan. Geluidsactivatie houdt in dat de babyfoon automatisch aan gaat zodra de babyfoon geluid detecteert. Deze Alecto babyfoon waarschuwd je meteen als je kindje geluid maakt. Deze functie wordt ook wel VOX-functie (afkorting van 'Voice Activated Transmission') of eco-modus genoemd en ze zijn er met én zonder camera.

Camera

Een Alecto babyfoon met camera heeft zeker een aantal voordelen. Door de camera kun je altijd kijken of je kindje nu wel écht aan het slapen is. Indien je kindje niet slaapt, kun je zien wat hij/zij dan wel aan het doen is. Als je kindje aan het spelen is, kun je zien of alles wel veilig verloopt en een oogje in het zeil houden. Zo voorkom je eventuele ongelukken die met een Alecto babyfoon zonder camera moeilijk tegen te gaan zijn. Kortom: Met deze Alecto DVM-75 kun je op de beelden goed zien of je er even naartoe moet, of dat je kindje rust nodig heeft.

Bereik binnenshuis

Het gemiddelde bereik van DECT babyfoons, analoge babyfoons en digitale babyfoons ligt rond de 50 meter binnenshuis. Dit is gebaseerd op een situatie zonder obstakels. Obstakels die het bereik van deze Alecto babyfoon kunnen beïnvloeden zijn bijvoorbeeld betonnen muren, de mate van isolatie van je woning en storing van andere elektronische apparaten. De Alecto DVM-75 ondersteund maximaal 50 meter binnenshuis tussen de baby- en de ouderunit.

Bereik buitenshuis

Alecto DVM-75 - Afbeelding 5Alecto DVM-75 - Afbeelding 6Alecto DVM-75 - Afbeelding 7
Met DECT en analoge babyfoons heb je een gemiddeld bereik van 300m buitenshuis. Alecto babyfoons met een extra groot bereik zijn PMR babyfoons. Ook zijn er babyfoons met een eigen communicatietechniek, zoals Babymoov babyfoons. Een PMR babyfoon werkt via radiotransmissie en heeft een bereik tot wel 3 kilometer. Alecto PMR babyfoons zijn vaak ook uit te breiden met extra babyunits zodat je meerdere kinderen tegelijk in de gaten kunt houden. De Alecto DVM-75 ondersteund maximaal 275 > 300 meter buitenshuis tussen de baby- en de ouderunit. Uiteraard is dit gebaseerd op een situatie zonder obstakels.

Wil je een babyfoon waarmee je meerdere kinderen tegelijkertijd in de gaten kunt houden? Dan is de Alecto DVM-75 een goede keuze. Een babyfoon die je uit kunt breiden kan handig zijn als er een tweede op komst is, terwijl je de Alecto babyfoon nog veelvuldig gebruikt voor je oudste of als je je kindje vanuit verschillende hoeken wilt kunnen zien. Je hoeft daardoor niet meerdere babyfoons te kopen. De meeste PMR, digitale en Wifi babyfoons zijn uitbreidbaar, DECT en analoge babyfoons niet.

Communicatietechniek

Er kan op verschillende manieren verbinding gemaakt worden tussen de babyunit en de ouderunit. Voorbeelden hiervan zijn: Analoog, DECT, Digitaal, Dual Mode, PMR en Wifi. De meest ouders kiezen voor een DECT babyfoon. De Alecto DVM-75 maakt gebruik van de volgende Communicatietechniek: fhss.

Een Alecto babyfoon met nachtzicht maakt gebruik van infrarood. Alles wat leeft zendt wartmestraling uit in de vorm van elektromagnetische golven. Dus ook jouw kindje. Deze straling afkomstig van jouw kindje is niet zichtbaar voor het oog, maar wel voor deze Alecto DVM-75 met nachtzicht die over een infraroodcamera beschikt. De lens van de camera richt de infraroodstraling van jouw kindje op een detector met wel duizenden sensoren. Deze detector is zo gevoelig dat hij al een temperatuurverschil van 0,3 °C kan waarnemen.

Alecto DVM-75 - Afbeelding 8Alecto DVM-75 - Afbeelding 9Alecto DVM-75 - Afbeelding 10Alecto DVM-75 - Afbeelding 11
De Alecto DVM-75 Babyfoon heeft een bereik van maximaal 300 meter. De babyfoon heeft een handige, beweegbare camera en is 100% storingsvrij dankzij digitale verbinding. De Alecto DVM-75 kun je uitbreiden met extra camera’s zodat je meerdere kamers tegelijkertijd in de gaten kunt houden. De camera heeft een zoomfunctie. Door de energiebesparende Eco modus kun je extra lang met de batterij van de babyfoon doen. Je kunt je kindje vanaf een afstand geruststellen met de terugspreekfunctie, wel zo handig! Op de ouderunit kun je tevens de temperatuur in de babykamer in de gaten houden. Het geluidsniveau wordt weer gegeven met handige lampjes zodat je kunt zien hoeveel geluid je kindje maakt.

IN DE DOOS

 • De camera voor de babykamer
 • De ouderunit om de beelden te zien en geluid te horen
 • 2 voeding adapters voor de camera en ouderunit
 • De accu voor de ouderunit
 • Gebruiksaanwijzing (NL/DE/UK/FR)

ALECTO DVM-75

 • Merk: Alecto
 • Fabrikantcode (sku): DVM-75
 • Kleur: Wit
 • Camera: Ja
 • Bereik binnen: 50 meters
 • Type verbinding: FHSS

Kom je er niet uit bij het kopen van de Alecto DVM-75 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze babyfoon producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je babyfoon of staat jouw babyfoon keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze babyfoon keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Alecto DVM-75

De Baby & Kind winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 01:02 uur
Alles voor een (baby)glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 03:00 uur
Baby & kinderwinkel
IKenIK aanbieding: vandaag 03:00 uur
Actueel, verrassend voor Baby & Kind
Wehkamp aanbieding: vandaag 03:00 uur
Multimedia
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding vandaag 03:00 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen