ColorFabb Corkfill Specials

De beste deal van vandaag

Bol.com

39,95

Uiterlijk 27 oktober in huis

ColorFabb Corkfill Specials kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, colorFabb Specials toont met de succesvolle series Woodfill (houtfilament), Bronzefill

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 30 oktober 2020

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,95

Specificaties ColorFabb Corkfill Specials

Algemeen

EAN code 8719033555310

3D Printmaterialen

3D-printtechniek FDM
Type 3D-printmateriaal (Filament/Hars) Filament
Systeem (Open/gesloten) Open
Diameter filament (mm) 1.75 & 2.85
Materiaal (PLA/ABS/PET) PLA/PHA
Fabrikant ColorFabb
Diametertolerantie (mm) 0,05
Kleur(en) Woodfill, Steelfill, Corkfill, XT-CF20, Brassfill, Bronzefill, Copperfill, Glowfill
ColorFabb Corkfill Specials kopen?
Actuele prijs: € 39,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De ColorFabb Corkfill Specials heeft de volgende EAN code 8719033555310. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen filamenten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Diameter filament

De ColorFabb Corkfill Specials heeft een doorsnede (diameter) van 1.75 & 2.85 millimeters. Bekijk de specificaties van je 3D printer of dit filament ingevoerd kan worden in je printer.

Verkrijgbare kleuren

Je kan de ColorFabb Corkfill Specials in de volgende kleuren kleuren krijgen, woodfill, steelfill, corkfill, xt-cf20, brassfill, bronzefill, copperfill, glowfill.

ColorFabb Specials toont met de succesvolle series Woodfill (houtfilament), Bronzefill (bronsfilament), Brassfill (messingfilament) en Copperfill (koperfilament) vakkundigheid op het gebied van speciale filamenten. Met deze filamenten bereik je een unieke metalen of houtachtige 3D-afdruk en een indrukwekkende oppervlakte kwaliteit. Het speciale filament is een op PLA/PHA gebaseerd materiaal, dat met fijn poeder is vermengd. Daardoor is dit materiaal duidelijk zwaarder dan PLA-filament. 3D-sculpturen voelen daardoor bijna aan als echt metaal of hout. Metaalfilament kan zelfs na de 3D-print nog worden gepolijst, zodat de metalen glans zichtbaar wordt en door het FDM 3D-drukproces afzonderlijke lagen verdwijnen. De gepolijste 3D-prints met prachtige glans zijn bijzonder fraai!

Geadviseerde 3D-druk temperatuur:
210-230 graden Celsius

Geadviseerde 3D-afdruksnelheid:
40-60 mm/s

Geadviseerd Verwarmd bed (niet strikt noodzakelijk):
50-60 graden Celsius

TIP! Voor sterkere afdrukken en betere betrouwbaarheid kun je de stroming met ongeveer 4-10% verhogen. Dit zal ervoor zorgen dat het filament vloeiender door de hete zone loopt. Bekijk de website learn.colorfabb.com voor meer informatie en snijprofielen over Corkfill.

Kom je er niet uit bij het kopen van de ColorFabb Corkfill Specials of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze filamenten keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je filamenten? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze filamenten keuzehulp.

Prijzen vergelijken ColorFabb Corkfill Specials. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen