728x90: Wehkamp Ad
Shopping

Top 10 3D-printer De beste 3D-printer en vergelijk de prijzen

Door site-redactie - Prijs-update: 05 oktober 2022 -

Top 10 3D Printers

Kijk om je heen, 3D-printing wordt steeds populairder. Dat is niet zo vreemd als je ziet dat de ontwikkelingen van 3D-printing in een enorme stroomversnelling is gekomen. Maar welke 3d-printer moet je kopen als consument of bedrijf? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

#Criteria - Om je een beetje op weg te helpen presenteren wij hieronder onze selectie. De belangrijkste punten die we in onze beoordeling mee hebben genomen zijn doelgroep, prijs en prestaties. Daarnaast de beschikbaarheid in de winkels en shops. Verder de print-afmeting, resolutie, laagdikte, verwarmd printbed, aantal printerkoppen (extruders) en ten slotte de bouwkwaliteit in verhouding met de prijs. Je kunt daarnaast ook bij ons de verschillende specificaties vergelijken en de beschikbare reviews lezen. Bekijk hieronder onze top 10 3D-printers.

Behoorlijke verschillen in prijs
Zie hieronder de verschillende modellen ingedeeld en bekijk per product de soms grote prijsverschillen tussen de verschillende shops! Het kan behoorlijk schelen om bij ons eerst de prijs te vergelijken voordat je koopt. Niet alleen voor de printers maar ook voor de filamenten die je toch regelmatig moet bijvullen om te kunnen blijven printen. Je kan bij ons de prijzen en voorraden voor printers en filamenten vergelijken die wij dagelijks voor je actueel houden. Wij zijn onafhankelijk en onze diensten zijn gratis. Doe er je voordeel mee.

Beste 3D-printer 2022

Is er meer budget beschikbaar of ben je toe aan een opvolger voor je 3D-printer instapmodel? Dan adviseren we de 3D-printers met een verwamd printbed en een fijnere printkwaliteit. De printkwaliteit en functionaliteiten zijn hoger dan de instap consumentenversies.


Populaire video voor artikel: Top 10 3D-printer De beste 3D-printer en vergelijk de prijzen


Beste 3D-printer 2022 bedrijven

Als je als consument meer budget hebt of je wilt als bedrijf een 3D-printer professioneel gaan gebruiken dan kom je al snel bij de betere 3D-printers voorzien van een verwarmd printbed, snelheid, precisie, afgesloten en een veel hogere printresolutie. Hoe kleiner het Micron getal hoe gedetailleerder een 3D-printer kan printen. Het verschil in eindresultaat is echt aanzienlijk. De onderstaande printers zijn voorzien van een hogere resolutie en twee printkoppen.

Top nr. 1

image: Ultimaker S5 - te koop vanaf:  8.355,-

Ultimaker S5

Conrad

€ 8.355,-
1

1. Ultimaker S5

image: Ultimaker S5 - te koop vanaf:  8.355,-
image 0image 1image 2
Conrad

De S5 heeft een groter bouwvolume, een intuïtief touchscreen en een filament flow sensor, dat is de Ultimaker S5. Gebouwd voor de kantooromgeving bereikt u met deze 3D printer hoogwaardige kwalitatieve resultaten.

Laagdikte: 0.25 mm nozzle: 150 - 60 micron micron / mm
Filament-systeem: Open Open/gesloten
Verwarmd printbed: < 4 min (from 20 to 60 įC) Graden Celsius

Populaire video voor artikel: Top 10 3D-printer De beste 3D-printer en vergelijk de prijzen


Consument 3D-printer instapmodel 2022

Is er sprake van een beperkt budget of ben je op zoek naar een goed instapmodel die je zelf niet in elkaar hoeft te zetten? Dan is er op dit moment één merk dat er duidelijk met kop en schouders bovenuit steekt: XYZprinting. De 3D-printers van deze fabrikant zijn van goede kwaliteit, gunstig geprijsd, zeer eenvoudig te bedienen en maken vaak gebruik van een zogenoemd open filamentsysteem waardoor je ook vaak goedkopere materialen kunt gebruiken van derden.

Top nr. 1

image: Flashforge Adventurer 3

Flashforge Adventurer 3

Meerdere verkopers
€ 399,-
Top nr. 2

image: Polaroid PlaySmart 3D printer

Polaroid PlaySmart 3D printer

Meerdere verkopers
€ 439,-
1

1. Flashforge Adventurer 3

image: Flashforge Adventurer 3 - te koop vanaf:  399,-
image 0image 1image 2

De Flashforge Adventurer 3 is een 3D printer geschikt voor beginnende en gevorderde hobbyisten. De printer is zeer nauwkeurig en heeft een groot 3D bouwvolume.

2

2. Polaroid PlaySmart 3D printer

image: Polaroid PlaySmart 3D printer - te koop vanaf:  439,-
image 0

De Polaroid Playsmart 3D printer is een compacte, lichte 3D printer. De printer is eenvoudig in gebruik: zet jouw te printen model op een usb stick of SD kaart en plaatst deze in de printer.


Populaire video voor artikel: Top 10 3D-printer De beste 3D-printer en vergelijk de prijzen


Beste 3D-printer 2022 professioneel composiet

Als bedrijf kan je prima de printers hierboven gebruiken maar als de eisen hoger zijn om bijvoorbeeld eindelijk te kunnen printen in composiet dan adviseren we de Markforged Mark Two.


Populaire video voor artikel: Top 10 3D-printer De beste 3D-printer en vergelijk de prijzen


De goedkoopste shops voor je filamenten?

Veel shops bieden allemaal exact dezelfde filamenten. Waarom zou je dan teveel betalen? Wij houden dagelijks de prijzen en voorraad van vele soorten en merken voor je in de gaten! Enkele voorbeelden vind je hieronder.

Bekijk en vergelijk alle filamenten in prijs en voorraad hier: Prijsvergelijk Filamenten »

image: XYZprinting PLA Filament Junior & Mini - te koop vanaf:  24,50

XYZprinting PLA Filament Junior & Mini

Bol.com

€ 24,50

image: Ultimaker Filament PVA - te koop vanaf:  51,99

Ultimaker Filament PVA

Conrad

€ 51,99

image: Ultimaker Filament ABS (NFC) - te koop vanaf:  53,99

Ultimaker Filament ABS (NFC)

Conrad

€ 53,99

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen